Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перфоратор или бормашина?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Китайска работа,но има две години гаранция.Според мен,ако не се ползва ежедневно си струва парите.Иначе казано да дадеш 3-4 пъти повече пари за нещо,което ще го ползваш доста при един основен ремонт и след това веднъж в годината не си струва.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

raider масово ги правя вътре с пластмасови втулки и има опасност всичко да стане на кайма вътре... Аз също съм решил да взимам нещо до лятото и май ще взема спарки...по-евтино е от бош и макита...но май ще взимам с платмасовия корпус,че другото пак ми е скъпо,а почти няма да го ползвам
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Мда, и аз се замислих, че няма смисъл да давам 200-300лв за нещо, което ще ползвам 5-6 пъти годишно за по няколко дупки...
        M-Benz E 250 TD 150hp
        M-Benz 200d 75 hp
        Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

С моя Rider къртих тухлички от тея плътните старите, единички които им викат. Това беше за да се вкопае в стената и да се отлее бетонна плоча. Това са си много здрави тухли, искри хвърчат в някои от случаите при къртене. Та определено ти казвам, че в бетон, ако не си с някакво супер скапано свредло, ще правиш дупки като в сирене, както казват хората. Това не е като ударно-пробивните бормашини. Не го знам вътре с какви части е, не съм го разглобявал, но до сега се справя много добре. Честно казано, отначало се надявах да изкара докато си свърша ремонта, но взе че издържа и за сега още си работи.

Коментар

Дилемата е приключена... Вчера закупих Budget 9504... 950W 3,5JИма три функции - пробиване, ударно пробиване и къртене. Оборотите се регулират от 0 до 800об/мин.Вече го изпробвах - с бургия ф14 пробива панелката все едно дупча масло с поялник Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Много кеф, а като се сетя колко зор съм виждал със старата ми бормашинка... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
            Прикачени файлове
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp

Коментар

Честита да ти е ... с малкият съвет ... ако ти се наложи да къртиш нещо по-сериозно ... да не е с тая машина :P
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

за какви пари е туй чудо?
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Изобщо няма да го ползвам за къртене... няма какво да къртя Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Сега е намален в Практикер на 80лв Мисля, че за тези пари е добър избор за непрофесионална употреба...
                  M-Benz E 250 TD 150hp
                  M-Benz 200d 75 hp

Коментар

Ichkin написа:
                    Честита да ти е ... с малкият съвет ... ако ти се наложи да къртиш нещо по-сериозно ... да не е с тая машина :P
                    Абе, да си върши там работата, пък като се разбие, ще си купи ново Всъщност може да излезе голЕмо куче тая машинка. Аз с една Агояма за 50лв. си направих апартамента. Не ми се мисли какво къртене съм изкъртил и колко дупки в бетон съм направил с нея и не е мръднала.
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                    X