Тва е 1/10 от картинките които намерих вкъщи като стана от сън ще се кача на тавана да изровя кутиите с картинки след време ше имат номизматична стойност поне за мен Ето и малко други но пак от мойто време
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спомени от детството
Collapse
X
-
Ето я и моята колекция Към нея мога да прибавя и поне 1000 парчета, педантично подредени, Автомобилен Магазин Беда, Авто-Мото Свят и АвтоТруд :P На всичкото отгоре имам и картинки с футболисти, дето ако чуе някой, който ме познава, бая ще се зачуди, щото мразим футбол В 3-ти клас преживях голям шок, щото си изгубих (или някой ми чори) в даскало колекцията би-биб, която пък баща ми беше намерил години преди това в училище, щото е учител. Лелеее, ходих няколко часа като преял В крайна сметка една съученичка ми каза да не се притеснявам и на другия ден ми донесе картинките на брат си или братовчед си, на когото "не му трябвали". Почти нямаха липси в сравнение с моите, а и имаше някои дето издирвах. Те това се нарича съученичка, а може би и либов :P
Коментар
-
blondy_driver написа:ама и аз събирах вие да видите сравнявахме им максималната скорост имам около 100-тина.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар