Една истинска легенда!!!!http://www.toya.net.pl/~atmoroma/tur...ex.php?s=t1-50
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спомени от детството
Collapse
X
-
Лелеее, за нас набор 81-82 бяха първият полъх на "Демокрацията" "Турбо" на фона на "Идеал" беше на право супер лукс, че и с картинка! И бизнес ставаше, яко трампа :P Още ми стоят, както и ОтоМото и Бомбибом Ама е идейно, че са ги сканирали :D Като гледам доста голяма част от колекцията я имам :P Ако искате можем да спретнем една борса да си разменим повтарящите се
Коментар
-
Оооххххххх........... Направо ме върнахте в 6-ти клас +/_ 1!Колко отдавна беше.....Аз съм 72-ри набор и преди Турбото имаше дъвки "Би-бит" пас с коли! Моите набори може и да си ги спомнят, а за Турбото - като излязоха вече си милех за други работиVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
аааа и ние по малките им се радвахме много.спрях да ги събирам когато спраяха дъвкитеима ли ги някаде още :DЕдна, една ама шестица! Не съм казал, но пак повтарям: Има си хубави български буквички ш, щ и ч, а не 6 и 4. Кирил и Методи и брат му защо са се потили азбука да ни правят? Поздрави! Вечно готов да Ви модне kiro_of_the_dayко да направя човек....не работи
Коментар
-
Още си я пазя колекцията от TurboFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
blondy_driver
-
Mitko написа:За по-големите имаше дъвки "Love is..."
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Лелеее, за нас набор 81-82 бяха първият полъх на "Демокрацията" "Турбо" на фона на "Идеал" беше на право супер лукс, че и с картинка! И бизнес ставаше, яко трампа :P Още ми стоят, както и ОтоМото и Бомбибом Ама е идейно, че са ги сканирали :D Като гледам доста голяма част от колекцията я имам :P Ако искате можем да спретнем една борса да си разменим повтарящите сеCupra Fr
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар