СССР си почива в ъгъла
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
400 лв. глоба за стара винетка на стъклото
Collapse
X
-
Re: 400 лв. глоба за стара винетка на стъклото
Румен_Хинчев написа:Мълоун да не е анархист , ако гледаме цвета на инструментаНинджа не се става. Нинджа се ражда.Само нинджа мое да убие друга нинджа.Най-ненормални са корейските нинджи - те могат дори да си топят пишките в катран. Всички останали нинджи само се мъчат да им подражават.Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа!Кафявата нинджа е бяла нинджа, която се е насрала при срещата си с черна нинджа..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Мое съм тъп и долен, но искам да стана още по-тъп и долен. За кво да си махам стикерите, да карам с винетки (мога си намеря някоя Венетка), да слагам колан, да светя през деня, да си правя ГО, да плащам данък автомобил, да плащам/минавам ГТП, като мога да не правя каквото и да е от изброените неща срещу скромните 20лв./спиране. Докато ЦАР РУШВЕТ царува в РБ - всички можем да сме Максим Стависки! Дори срещу 20лв. може и по ТВ-то да ме дават.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А какво правим ако те спрат такива дето и 100лв да им дадеш те няма да ги вземат а ти пишат акта ??? Нещо се навъдиха такива от Нова година и тук в Ловеч се чувства как оредяха някой тузарски коли . Щом и депутата Горов го сбараха с 1.7 промила и му вземаха книжката ,значи че с такива от твоя бранш няма хич да се церемонят . Тъй че не минавай през Ловеч ,ами даже и по Ловешко.
Коментар
-
Re: 400 лв. глоба за стара винетка на стъклото
Immortal написа:Румен_Хинчев написа:Уважаеми Дами и Господа , промяната в Наредбата за винетките ( наричам я така за краткост ) не съдържа никакъв текст за нанасяне на ДК № . Побърках се от ровене , ама няма и няма .Tornado написа:RoMeO_156_GTA написа:Не е лошо устройството , но ще използвам добрия стар изпитан метод с бръснарското ножче Моята предишната я смъкнах за под минута с него , като остана напълно цяла . Утре ще се мъча с тази за 2010г , но като че ли когато е студено най-лесно се свалят ?А написа ли си номера на автомобила на винетката ? :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
коцев написа:Неделя вечер е другари. Аз отивам да си налеем по едно питие със съпругата, стига с тези винетки..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
И кво ся, току що слушам новините че тва с глобата за немахната винетка е измислица, никой няма да глобява, сичко било въздух под налягане......Ей затва е скапана тая държава, умишлено объркват народа с всякаква дезинформация, за да се дресира народа че закона постоянно се мени, и да не може обикновенния българин да знае всичко което постоянно се променя, изобщо отвратителна работа......не е въпроса дали е правилно или не, въпроса е че тия бурсуци правят народа на маймуни.....Мое за някой да е селско, ама ся вече ще си взема старата винетка от 2010, ще и отлепя най накрая тиксото отпред, и ще си я лепна до другата.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Ми държавен вестник не излиза по реповете, след като вестници и телевизия кажат че правителството приело ала - бала, се очаква че това ще е вече закон, никой няма да вземе да преглежда всекидневно здп за да знае кое е влязло в сила и кое не......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Аз не разбрах, как така няма да ни глобяват? Преди време бях чел някъде текст, че за невалиден стикер има глоба, а той като е с изтекъл срок е невалиден.http://www.kat.mvr.bg/zdp.txt Чл. 179... (3) (Нова - ДВ, бр. 6 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водач, който управлява пътно превозно средство по републиканските пътища, за което не е заплатена съответната винетна такса по чл. 10, ал. 2 от Закона за пътищата, или управлява пътно превозно средство, на което е залепен невалиден винетен стикер или винетен стикер с изтекъл срок, се наказва с глоба, както следва:... 4. (доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) при управление на пътно превозно средство за превоз на пътници с 8 или по-малко места с мястото на водача, пътни превозни средства, предназначени за превоз на товари, и/или пътни превозни средства, предназначени за превоз на пътници и товари, с технически допустима максимална маса не повече от 3,5 т, както и пътните превозни средства от тази група с повишена проходимост - 100 лв.Все пак закон е това, какви ги разправят журналистите?Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
steven написа:Аз не разбрах, как така няма да ни глобяват? Преди време бях чел някъде текст, че за невалиден стикер има глоба, а той като е с изтекъл срок е невалиден.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:steven написа:Аз не разбрах, как така няма да ни глобяват? Преди време бях чел някъде текст, че за невалиден стикер има глоба, а той като е с изтекъл срок е невалиден.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар