Не знам дали тука му е мястото, ама аз да ви питам:Нямаш, винетка - глоба! Имаш залепени стари винетки - глоба!Обаче за неплатен данък по ЗМДТ към общината - никой не проверява, никой не санкционира, пък парите и за едното и за другото са за пътища, било то общински, било то и републикански...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
400 лв. глоба за стара винетка на стъклото
Collapse
X
-
donnna написа:Не знам дали тука му е мястото, ама аз да ви питам:Нямаш, винетка - глоба! Имаш залепени стари винетки - глоба!Обаче за неплатен данък по ЗМДТ към общината - никой не проверява, никой не санкционира, пък парите и за едното и за другото са за пътища, било то общински, било то и републикански...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:donnna написа:Не знам дали тука му е мястото, ама аз да ви питам:Нямаш, винетка - глоба! Имаш залепени стари винетки - глоба!Обаче за неплатен данък по ЗМДТ към общината - никой не проверява, никой не санкционира, пък парите и за едното и за другото са за пътища, било то общински, било то и републикански...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
@ele, без коментар.@Malone, като гледам колко коли се движат накичени, като коледни елхи... едва ли се прилага и тази глоба!@nikolovvd, и аз съм ЗА!А между другото... онзи ден бях паркирал на 200 метра от най-големият Мол в София и докато чаках приятелката ми да свърши една работа се загледах в колите. Викам си я да видя дали някой случайно не е без задължителната ГО. Емиии... от 7 коли една беше без ГО.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Аз все още не съм купил нова, а пък имам и още стари за сваляне от преди две години ама ни ми се занимава.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Не е лошо устройството , но ще използвам добрия стар изпитан метод с бръснарското ножче Моята предишната я смъкнах за под минута с него , като остана напълно цяла . Утре ще се мъча с тази за 2010г , но като че ли когато е студено най-лесно се свалят ?А написа ли си номера на автомобила на винетката ? :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Не е лошо устройството , но ще използвам добрия стар изпитан метод с бръснарското ножче Моята предишната я смъкнах за под минута с него , като остана напълно цяла . Утре ще се мъча с тази за 2010г , но като че ли когато е студено най-лесно се свалят ?А написа ли си номера на автомобила на винетката ? :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Моето туулче е много по елегантно от вашите.Като гледам вашите, все едно съм мозъчен хирург между касапи. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 За минута и половина си свалих винетката на -8 градуса..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Уважаеми Дами и Господа , промяната в Наредбата за винетките ( наричам я така за краткост ) не съдържа никакъв текст за нанасяне на ДК № . Побърках се от ровене , ама няма и няма .И един въпрос : За да си сваля старата винетка условията трябва ли да са следните :1. - 8 градуса по Целзий ;2. Да притежавам посоченото по-горе ,, тулче ’’ . :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Ако и леко я навлажните с гъбичка ... или каквото имате под ръка, става още по-лесно!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Re: 400 лв. глоба за стара винетка на стъклото
Румен_Хинчев написа:Уважаеми Дами и Господа , промяната в Наредбата за винетките ( наричам я така за краткост ) не съдържа никакъв текст за нанасяне на ДК № . Побърках се от ровене , ама няма и няма .И един въпрос : За да си сваля старата винетка условията трябва ли да са следните :1. - 8 градуса по Целзий ;2. Да притежавам посоченото по-горе ,, тулче ’’ . :D
Коментар
-
Юридически парадокс : Налагаш санкции за нещо , което не съществува в правното пространство !?. СССР си почива в ъгъла .Мълоун да не е анархист , ако гледаме цвета на инструментаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар