Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

400 лв. глоба за стара винетка на стъклото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам дали тука му е мястото, ама аз да ви питам:Нямаш, винетка - глоба! Имаш залепени стари винетки - глоба!Обаче за неплатен данък по ЗМДТ към общината - никой не проверява, никой не санкционира, пък парите и за едното и за другото са за пътища, било то общински, било то и републикански...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
      Не знам дали тука му е мястото, ама аз да ви питам:Нямаш, винетка - глоба! Имаш залепени стари винетки - глоба!Обаче за неплатен данък по ЗМДТ към общината - никой не проверява, никой не санкционира, пък парите и за едното и за другото са за пътища, било то общински, било то и републикански...
      Проверятват и даже напомнят... че и лихва има.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
        donnna написа:
        Проверятват и даже напомнят... че и лихва има.
        да бе, да! ама без да си платиш данъка, даже без да си я регистрираш в данъчното - може спокойно да си житкаш по булевардите в града, да ги трошиш, ама без винетка - не може! Може, ама ако те фанат - дупе да ти е яко...
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

@ele, без коментар.@Malone, като гледам колко коли се движат накичени, като коледни елхи... едва ли се прилага и тази глоба!@nikolovvd, и аз съм ЗА!А между другото... онзи ден бях паркирал на 200 метра от най-големият Мол в София и докато чаках приятелката ми да свърши една работа се загледах в колите. Викам си я да видя дали някой случайно не е без задължителната ГО. Емиии... от 7 коли една беше без ГО.
          Прикачени файлове
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

аз само да напомня че днес изтича срокът на годишната винетка
            FIAT Marea 1.9 JTD 2001г.
            ... и тя доверчиво сложи крака на раменете му...
            миг невнимание и вече си татко

Коментар

Току що видях сметката на моята с ето такова у-во:
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз все още не съм купил нова, а пък имам и още стари за сваляне от преди две години ама ни ми се занимава.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Не е лошо устройството , но ще използвам добрия стар изпитан метод с бръснарското ножче Моята предишната я смъкнах за под минута с него , като остана напълно цяла . Утре ще се мъча с тази за 2010г , но като че ли когато е студено най-лесно се свалят ?А написа ли си номера на автомобила на винетката ? :D
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                    Не е лошо устройството , но ще използвам добрия стар изпитан метод с бръснарското ножче Моята предишната я смъкнах за под минута с него , като остана напълно цяла . Утре ще се мъча с тази за 2010г , но като че ли когато е студено най-лесно се свалят ?А написа ли си номера на автомобила на винетката ? :D
                    Стария изпитан метод е точно това устройство представи си каква рана можеш да си направиш с бръснарското ножче.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Моето туулче е много по елегантно от вашите.Като гледам вашите, все едно съм мозъчен хирург между касапи. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 За минута и половина си свалих винетката на -8 градуса.
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

Едвам я изчегъртах мойта винетка, беше се залепила като гнида. Добре, че имах като по горното устройство
                        FIAT Marea ex
                        FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Уважаеми Дами и Господа , промяната в Наредбата за винетките ( наричам я така за краткост ) не съдържа никакъв текст за нанасяне на ДК № . Побърках се от ровене , ама няма и няма .И един въпрос : За да си сваля старата винетка условията трябва ли да са следните :1. - 8 градуса по Целзий ;2. Да притежавам посоченото по-горе ,, тулче ’’ . :D
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ако и леко я навлажните с гъбичка ... или каквото имате под ръка, става още по-лесно!
                            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Re: 400 лв. глоба за стара винетка на стъклото

Румен_Хинчев написа:
                              Уважаеми Дами и Господа , промяната в Наредбата за винетките ( наричам я така за краткост ) не съдържа никакъв текст за нанасяне на ДК № . Побърках се от ровене , ама няма и няма .И един въпрос : За да си сваля старата винетка условията трябва ли да са следните :1. - 8 градуса по Целзий ;2. Да притежавам посоченото по-горе ,, тулче ’’ . :D
                              Няма, щото още не е прието. Нали затова отмениха глобите за ненаписан номер.Очаква се да приемат промените през март.А иначе тулчето е задължително, а градусите - за предпочитане да са около 42-45 и да са в стъклена бутилка Моето е като на Малоун, но е синьо (поради политически пристрастия, може би).Обаче оригиналното му ножче се счупи, и му сложих едно BIC.

Коментар

Юридически парадокс : Налагаш санкции за нещо , което не съществува в правното пространство !?. СССР си почива в ъгъла .Мълоун да не е анархист , ако гледаме цвета на инструмента
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X