Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

400 лв. глоба за стара винетка на стъклото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Йесссс.Ако имате зъб на някой, свивате му предния номер.Ще трябва да се пререгистрира, както и да си смени винетката 150 кинта назад. Ха ха ха!Сериозно - вчера и аз за това си мислех. Предполагам, че като си смениш номера в КАТ, можеш да поискаш някаква бележка, на която да пише, че стария рег. номер е еди-кой си, а новия е еди-кой си... А и гражданската ти остава със стария номер - там може да се сравни, на нея поне пише и номера на рамата.Ба ли мааму?
    относно гражданската знам че може да се ползва само се ходи до съотвентната застрахователна компания и те вписват новото име или новия регистрационен номер но мисля че за винетките едва ли ще може незнам трябва да се провери
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

снимайте някоя винетка да видим къде и как се пише
      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Има тема, потърси.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Агенция Пътна Инфраструктураhttp://www.napi.government.bg/pnovobg.php?pno=1156На тая страница има един PDF с образцитеhttp://www.napi.government.bg/PNOVO/doc_1156.pdfНа образеца е написан примерен номер на автомобил.
          Bravo 1.6 / 16

Коментар

Добре де, аз миналата година си платих стикерчета за всичко:1. Винетка2. Технически преглед3. Гражданска отговорност4. Платих си данъка на автомобила към община Варна, ъъ, тук не ми дадоха стикерче, измамници...От тая тема разбирам, че трбява да си махна стикерите по точки от 1 до 3.Ама и за тая година ли трябва да плащам по всичките точки от 1 до 4? И защо? Нали вече съм си платил? Не може ли да карам така докато имам колата?
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Не е ясен въпроса ти. Да не се прибираш сега чак от кръчма? Махаш старите стикери.Когато ти "изтече" стария стикер [ГО, ТП, винетен], махаш го и залепяш новия.Ама не до стария, а на мястото на стария, "на изтеклия".
              www.cyxap.com

Коментар

Иронизирах. Щото явно има твърде много народ, който не е наясно кое-какво-как-защо са тия неща винетки, ГО-та и т.н.Моята винетка за 2009 например без никаква мъка я свалих цяла и я бях лепнал на вратата на офиса
                Steliyan's Life!
                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аха, саркастичен си, разбрах.Е то винаги ще има недоволни. Ако се отлепя лесно, що се отлепя лесно, ако е трудно, що е трудно, ако е червена, що е червена, подтискаща е.Сега очаквам някой да пита как един гражданин ще си попълни винетката, ако е неграмотен и не знае да пише.
                  www.cyxap.com

Коментар

Ако сте гледали тая сутрин Канал1 как репортерката хвана в крачка госпожата от КАТ която се бе изтъпанчила с униформата си пред камерите . Ставаше дума защо санкцията е толкова голяма 400лв за непремахната винетка а за много по тежки провинения санцията е малка . Ами трябвало водачите да свикват да спазват наредбите и законите . Тогава репортерката я извика да дойде до полицейската кола и я попита защо няма нито стикер за гражданска и стикер за винетка . За винетката се измъкна с думите че колата не излизала от София а за гражданската си замълча и измънка че ще се самоглобят. Репортерката още повече я засече като каза че и колите които са по магистралите нямат стикери . Отговор само мълчание.
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                      ... За винетката се измъкна с думите че колата не излизала от София а за гражданската си замълча и измънка че ще се самоглобят. Репортерката още повече я засече като каза че и колите които са по магистралите нямат стикери . Отговор само мълчание.
                      Такива са дришльовци... Трябва изриване до най-ниско ниво в тази структура!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Последния път като си купувах винетка от една бензиностанция двама полицаи(мисля, че бяха от Кат) си пиеха кафе. Та питам аз на касата дали има годишни винетки - имало. Докато я маркираше на четеца, жената попита явно на майтап единия полицай дали си има винетка(явно се познават) и той беше силно възмутен от нейния въпрос. Цитарам: "Яссс такива работи не купувам. Като ми направат заплатата 1000евро може и да си купа. Нито на Аудито, нито на джипката...". Не твърдя, че всички полицаи не си купуват винетки. Например зам.директора на КАТ в Кюстендил вече си е сложил годишна за 2011

Коментар

Аз пък съм се амбицирал да погледна колите на полицаите в квартала .Ако нямат винетки ( знам между другото , че пътуват редовно извън града ) ще пиша където трябва , или ще се обадя където трябва. И аз не казвам , че всички са непочтенни , но голяма част от тия хора нямат чувство за дълг . Съветвам ви и вас да се поогледате за такива , които петнят пагона.Извинете за
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Добре, а къде ще се обадиш? Ще кажеш къде и кога ще пътуват, за да им направят засада...?

Коментар

Има си телефон за корупцията в МВР . Има средства за масово осведомяване . Има фотоапарати . Имам и желание.Има и много Тома Неверни за жалост
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Наистина ли мислите, че служебните автомобили на полиция, кат, пожарна, спешна помощ и други подобни държавни институции трябва да имат винетки. На мен ми изглежда като да си извадиш парите от единия джоб и да ги сложиш в другия. Не виждам смисъла от въртенето на тези пари от една държавна институция в друга, най-много по веригата да вземат, че да потънат в нечий личен джоб.

Коментар

Working...
                                X