Вчера си поставих винетките и на двете коли. Първо махнах винетката на джипката много лесно и бързо с едно бръснарско ножче останало ми от комунистическо време. Палнах джипката и хайде в КАТ. Там едно майорче от КАТ говореше с негови познати и аз най учтиво го попитах да покаже как става далаверата . Излезе отзивчив показа ми къде леко да отлепя винетката та да се покаже прозореца и в него с обикновена химикалка написах номера . Лепнах я в десния ъгъл доло на предното стъкло както си пише и на самата винетка. Ами пей сърце. Прибрах се и за 5 минути направих процедурата и на Стилото . Тъй че всичко става бързо и лесно стига човек да има желание. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
400 лв. глоба за стара винетка на стъклото
Collapse
X
-
tarabas написа:Колеги, съветвам ви да не сваляте с нокти винетките, защото понякога се получават доста нежелани бели. Веднъж се опитах с нокти да я отлепя и фолиото влиза под ноктите, което е неприятно. Иделята на колега дадена с шпакличката върши работа. Също и с макетно ножче се маха доста бързо. Относно новите винетки, това е пълна глупост с написването на номера. Интересно ми е както колегата преди мен е писал, ако след 200 дни номера дори написан с химикал не се вижда какво правим? Чичо полицай ще каже че винетката е нередовна и ще каже "глобичка", пък после ходи доказвай, че си написала номера. Толкоз объркана държава няма никаде! Поздрави!Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
nnikin_n написа:Защо се мъчите бе хора,като отидете на автомивка кажете кой стикер да ви махнат или пренесат :D.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
400 лв. глоба за стара винетка на стъклото
Malone написа:nnikin_n написа:Защо се мъчите бе хора,като отидете на автомивка кажете кой стикер да ви махнат или пренесат :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Malone написа:Та ... ей заради това ще имаме чаршафи на предните стъкла. Догодина може и да се гравира номера на стъклото.Вместо ultra secuity винетки обаче, ми се струва че някой трябва да ни бръкне в главата и да извади бай Ганьо от там.
Коментар
-
Как ще бъде възпитаван, зависи от нас.Ако татко или мама не могат сами да се превъзпитат, държавата се мъчи да ги превъзпита с глоби.Чувал съм следния случай, не знам дали е вярно или е само някаква легенда.Хитлер, като бил на власт, му докладвали, че много берлинчани не си купували билети за омнибуса, пътували си гратис.Разпоредил писмено, първите двама хванати без билети да бъдат разстреляни на площада и това било изпълнено и оповестено в пресата.От него момент, никой не си и помислял да се вози без билет.Нямам представа дали е истина този случай.Мисълта ми е, че българина като не разбира от дума, ще трябва сопа. От нея всеки разбира..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Не е виновен тоя който яде хляба, а този който му го е дал Забелязвате ли българите колко сме изобретателни щом е за муфтата и колко сме мързеливи и не ни се мисли щом сме на работното място (и имаме за задача да правим винетки примерно)"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Malone написа:nnikin_n написа:Защо се мъчите бе хора,като отидете на автомивка кажете кой стикер да ви махнат или пренесат :DНе всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:в този ред на мисли дали няма да се зачекнат за наще форуски стикери?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:в този ред на мисли дали няма да се зачекнат за наще форуски стикери?
Коментар
-
Йесссс.Ако имате зъб на някой, свивате му предния номер.Ще трябва да се пререгистрира, както и да си смени винетката 150 кинта назад. Ха ха ха!Сериозно - вчера и аз за това си мислех. Предполагам, че като си смениш номера в КАТ, можеш да поискаш някаква бележка, на която да пише, че стария рег. номер е еди-кой си, а новия е еди-кой си... А и гражданската ти остава със стария номер - там може да се сравни, на нея поне пише и номера на рамата.Ба ли мааму?
Коментар
-
В КАТ изготвят протокол, не е нищо сложно. Носиш си го в колата докато смениш винетката. Един лист е все пак.Има такава тема.ЦЪК.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар