Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
400 лв. глоба за стара винетка на стъклото
Collapse
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
Humppa написа:Хич не е трудно отлепянето на стикери за ГО, ГТП или винетка. Отнема 1-2 минути с ето това устройство, което струва 1-2 лева:FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
paralesa написа:Няма ли да е по-добре,всички да си караме чинно с 90,айде в най-лошия случай до 100 извън града. Всички да си спазват предимства,знациAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Всичко това е една голяма глупост. Преди време заради застрахователите забраниха всички лепенки,стикери..... по стъклата. После въведоха това за прегледа и гражданската за да се улесни всичко, е да ама като ме спрат все си искат полицата и картончето за прегледа. Сега понеже затрудняваме господата полицаи и се чудят в коя винетка да гледат и когато се движиш към тях не могат да преценят дали имаш винетка се налага да се махат. Цялата работа е толкова смешна, че направо не знам докъде ще стигне простотията.
Коментар
-
Humppa написа:Хич не е трудно отлепянето на стикери за ГО, ГТП или винетка. Отнема 1-2 минути с ето това устройство, което струва 1-2 лева:преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
fiatmaniak написа:Ква полицейска държава е нашата, пълна пародия. САЩ е полицейска държава, а тук късат пагоните на полицаите , а те не смеят нищо да направят че после ще ги съдят.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: 400 лв. глоба за стара винетка на стъклото
Румен_Хинчев написа:Може и с нокти . Вашите или на някоя мръсница , ако не ви е под ръка собствената съпругаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
VesMil написа:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs034.snc6/166399_1630166786939_1019695768_31477917_4012205_n .jpgТа къде се лепи винетката казвате?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Другата тема е заключена, та рекох тук да споделя:Днес и аз се сдобих с нова винетка.Тъй като се опасявах от избеляване на надписа с химикал, реших да надпиша с перманентен маркер номера.На пръв поглед стана перфектно, но след като залепих винетката, мастилото се "разля" и сега не се чете нищо, само едно черно петно остана там, където трябваше да се чете номера. При внимателно взиране се виждат все още цифрите, но дали ще е така след 2-3 дни. А след 200?Прибрах си квитанцията (на която също пише номера на колата), както и другия отрязък при документите, които нося винаги със себе си и ще доказвам с тях, че това е мойта винетка.Баси и тъпата система, дето я измислиха, както споделих и в предната тема А старата винетка, както и един стар стикер за застраховка премахнах с подобен дивайс за по-малко от минута без видими следи по стъклото.
Коментар
-
tarabas
Колеги, съветвам ви да не сваляте с нокти винетките, защото понякога се получават доста нежелани бели. Веднъж се опитах с нокти да я отлепя и фолиото влиза под ноктите, което е неприятно. Иделята на колега дадена с шпакличката върши работа. Също и с макетно ножче се маха доста бързо. Относно новите винетки, това е пълна глупост с написването на номера. Интересно ми е както колегата преди мен е писал, ако след 200 дни номера дори написан с химикал не се вижда какво правим? Чичо полицай ще каже че винетката е нередовна и ще каже "глобичка", пък после ходи доказвай, че си написала номера. Толкоз объркана държава няма никаде! Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар