Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

400 лв. глоба за стара винетка на стъклото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    ФЕРАРИСТ написа:
    Ама разбира се, къв съм проз и аз.......я досега държавата 15 години събираше пари, и за 15 години колко по добре станахме в сравнение със 1994 - 95 да речем.......още 15 - 20 години да събират така кинти, и току виж минималната работна ще стане триста лева.....
    Я ми кажи, коя държава не "събира пари"? Това, че за 20 години не сме мръднали особено сме си виновни ние. Извинявай, ама не идва Джон, или Грубер да ни избира политиците. Много ревяха за полицейска държава-ето им я.
    Ква полицейска държава е нашата, пълна пародия. САЩ е полицейска държава, а тук късат пагоните на полицаите , а те не смеят нищо да направят че после ще ги съдят.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Humppa написа:
      Хич не е трудно отлепянето на стикери за ГО, ГТП или винетка. Отнема 1-2 минути с ето това устройство, което струва 1-2 лева:
      Не устройство , ами направо високотехнологичен апарат ...хихихихихи
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

paralesa написа:
        Няма ли да е по-добре,всички да си караме чинно с 90,айде в най-лошия случай до 100 извън града. Всички да си спазват предимства,знаци
        През комунизма 70-80% от колите се движеха с 90-110 - като гледам жертвите преди и сега - няма голяма разлика.......плюс това сега колите са в пъти повече, има и много фешън защити като колани(уж задължителни), еърбеци, ала бала.......Иначе колкото повече увеличаваш санкции, данъци, и такси на беден народ - толкова по малко стават събиранията им, и това е икономически доказано много отдавна......
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Всичко това е една голяма глупост. Преди време заради застрахователите забраниха всички лепенки,стикери..... по стъклата. После въведоха това за прегледа и гражданската за да се улесни всичко, е да ама като ме спрат все си искат полицата и картончето за прегледа. Сега понеже затрудняваме господата полицаи и се чудят в коя винетка да гледат и когато се движиш към тях не могат да преценят дали имаш винетка се налага да се махат. Цялата работа е толкова смешна, че направо не знам докъде ще стигне простотията.

Коментар

Humppa написа:
            Хич не е трудно отлепянето на стикери за ГО, ГТП или винетка. Отнема 1-2 минути с ето това устройство, което струва 1-2 лева:
            Много внимателно пипайте с подобно устройство. Особено ако не е с бръснарско ножче, а с метална пластина накрая. Моето беше такова и есента както ми беше студено една сутрин, реших да се сгрея като махна старите две винетки на форда. Не овлажних, както и не нагрях, а застъргах директно на сухо. Резултатът беше голямо надраскано петно на стъклото с диаметър поне две винетки. Дори цели люспи бях свалил от стъклото, защото първоначално драскотините ми се видяха остатъци от лепило. После 80 лева за ремонт на петното...............та внимавайте :D
            преди - TIPO
            сега - VOLVO XC60

Коментар

Може и с нокти . Вашите или на някоя мръсница , ако не ви е под ръка собствената съпруга

Коментар

fiatmaniak написа:
                Ква полицейска държава е нашата, пълна пародия. САЩ е полицейска държава, а тук късат пагоните на полицаите , а те не смеят нищо да направят че после ще ги съдят.
                Натам отиват нещата, колега... Само дето при нас промяната е обърната малко наопаки
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re: 400 лв. глоба за стара винетка на стъклото

Румен_Хинчев написа:
                  Може и с нокти . Вашите или на някоя мръсница , ако не ви е под ръка собствената съпруга
                  Значи с винетките трябва да върви и по една мацка с големи нокти
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ам’чи тъй се !!! :D

Коментар

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...2205_n.jpgТа къде се лепи винетката казвате?

Коментар

VesMil написа:
                        http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs034.snc6/166399_1630166786939_1019695768_31477917_4012205_n .jpgТа къде се лепи винетката казвате?
                        твое долу ляво или мое долу дясно???и ляво откъде отпред или отзад???
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Верният отговор пак Е... БЕ!
                          Peugeot 301
                          Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Другата тема е заключена, та рекох тук да споделя:Днес и аз се сдобих с нова винетка.Тъй като се опасявах от избеляване на надписа с химикал, реших да надпиша с перманентен маркер номера.На пръв поглед стана перфектно, но след като залепих винетката, мастилото се "разля" и сега не се чете нищо, само едно черно петно остана там, където трябваше да се чете номера. При внимателно взиране се виждат все още цифрите, но дали ще е така след 2-3 дни. А след 200?Прибрах си квитанцията (на която също пише номера на колата), както и другия отрязък при документите, които нося винаги със себе си и ще доказвам с тях, че това е мойта винетка.Баси и тъпата система, дето я измислиха, както споделих и в предната тема А старата винетка, както и един стар стикер за застраховка премахнах с подобен дивайс за по-малко от минута без видими следи по стъклото.

Коментар

Колеги, съветвам ви да не сваляте с нокти винетките, защото понякога се получават доста нежелани бели. Веднъж се опитах с нокти да я отлепя и фолиото влиза под ноктите, което е неприятно. Иделята на колега дадена с шпакличката върши работа. Също и с макетно ножче се маха доста бързо. Относно новите винетки, това е пълна глупост с написването на номера. Интересно ми е както колегата преди мен е писал, ако след 200 дни номера дори написан с химикал не се вижда какво правим? Чичо полицай ще каже че винетката е нередовна и ще каже "глобичка", пък после ходи доказвай, че си написала номера. Толкоз объркана държава няма никаде! Поздрави!

Коментар

Само мен ли ме дразни колко огромна е самата винетка...Копираме само глупостите на западняците(имам предвид, че например австрийските и словенските винетки са с такива размери).

Коментар

Working...
                                X