donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
400 лв. глоба за стара винетка на стъклото
Collapse
X
-
dikanio написа:donnna написа:dikanio написа:Лошото е, че всички глоби и наказания са тотално сбъркани, защото са писани от малоумници. Преди 2 месеца ми написаха фиш за 22 км/ч отгоре, който беше 30лв, а през декември ми писаха акт?! за без колан, който е минимум 50лв, че и отнемане на точки.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
dikanio написа:Е как е възможно като на фиша си пишеше съвсем ясно 22км отгоре, пък ме глобяват с 30лв?! Това е другата голяма глупост - за дадено нарушение глобата може да варира от x до y лв. по преценка на "компетентните" органи. Защо не може да е фиксирана, вместо да се решава от органа на пътя?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:dikanio написа:Е как е възможно като на фиша си пишеше съвсем ясно 22км отгоре, пък ме глобяват с 30лв?! Това е другата голяма глупост - за дадено нарушение глобата може да варира от x до y лв. по преценка на "компетентните" органи. Защо не може да е фиксирана, вместо да се решава от органа на пътя?
Коментар
-
trancer написа:nikolovvd написа:ФЕРАРИСТ написа:Ц-ц-ц....много са изгладнели, чудят се отде да съберат парици......dikanio написа:... за 22 км/ч отгоре, който беше 30лв, а през декември ми писаха акт?! за без колан, който е минимум 50лв,...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Интересно, тонове клавиатури се изтъркаха предни години за да се обяснява колко лесно било да се свали старата винетка без дори да се повреди и да се залепи на другата кола.За минути. Със сешоар, с химикал, с топла вода или каквото и да е.Сега изведнъж това се превърна в страшно трудно занимание. Още повече, че не трябва да се пази.Къде е истината?И на мен лично, даже не ми се коментира глобата. Какво ме интересува. Ако ще и 10 000 лева да е.За по-малко от минута винетката се сваля от стъклото и в момента, в който си купя новата, старата ще я сваля.Не знам колко тъп и мързелив трябва да съм, за да допусна да ме глобят дори и два лева за такава глупост..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
trancer написа:Какво лошо има да събират пари???? После плачете,че държавата била бедна нямала пари а като тръгне да събира ,аааааа що събирала!!!!Няма угодия на тоя народ няма....Щом искаме дисциплина така ще еAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Humppa
Хич не е трудно отлепянето на стикери за ГО, ГТП или винетка. Отнема 1-2 минути с ето това устройство, което струва 1-2 лева:
Коментар
-
dikanio написа:А бе доста си е пресилена тази глоба. Лошото е, че всички глоби и наказания са тотално сбъркани, защото са писани от малоумници. Преди 2 месеца ми написаха фиш за 22 км/ч отгоре, който беше 30лв, а през декември ми писаха акт?! за без колан, който е минимум 50лв, че и отнемане на точки. Хайде кажете, за кое нарушение би трябвало да има по-голямо наказание, защото според мен карането без колан не създава никаква опасност, докато превишаването на скоростта застрашава и мен и останалите участници в движението. Същото и при винетките - по-тежко е наказанието ако ти стоят старите, които си плащал, отколкото ако нямаш или си с фалшива. Глупава държава, глупави закони.van_dal написа:Малко встрани от темата, а дали може да се лепи винетката на задния прозорец? Ако сте виждали новата ще разберете защо питам.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Ама разбира се, къв съм проз и аз.......я досега държавата 15 години събираше пари, и за 15 години колко по добре станахме в сравнение със 1994 - 95 да речем.......още 15 - 20 години да събират така кинти, и току виж минималната работна ще стане триста лева.....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар