Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

400 лв. глоба за стара винетка на стъклото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

СССР си почива в ъгъла
    Няма такъв филм братко. СССР работи здраво с брадвата .
    Прикачени файлове
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Re: 400 лв. глоба за стара винетка на стъклото

Румен_Хинчев написа:
      Мълоун да не е анархист , ако гледаме цвета на инструмента
      Не.Malone е черна нинджа.Народната мъдрост, бликаща от форумите, гласи:
      Нинджа не се става. Нинджа се ражда.Само нинджа мое да убие друга нинджа.Най-ненормални са корейските нинджи - те могат дори да си топят пишките в катран. Всички останали нинджи само се мъчат да им подражават.
      Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа!Кафявата нинджа е бяла нинджа, която се е насрала при срещата си с черна нинджа.
      Неделя вечер е другари. Аз отивам да си налеем по едно питие със съпругата, стига с тези винетки.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Неделя вечер е другари. Аз отивам да си налеем по едно питие със съпругата, стига с тези винетки.
        Айдааааааааааа. Изостанахме с един цял ден .

Коментар

Мое съм тъп и долен, но искам да стана още по-тъп и долен. За кво да си махам стикерите, да карам с винетки (мога си намеря някоя Венетка), да слагам колан, да светя през деня, да си правя ГО, да плащам данък автомобил, да плащам/минавам ГТП, като мога да не правя каквото и да е от изброените неща срещу скромните 20лв./спиране. Докато ЦАР РУШВЕТ царува в РБ - всички можем да сме Максим Стависки! Дори срещу 20лв. може и по ТВ-то да ме дават.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А какво правим ако те спрат такива дето и 100лв да им дадеш те няма да ги вземат а ти пишат акта ??? Нещо се навъдиха такива от Нова година и тук в Ловеч се чувства как оредяха някой тузарски коли . Щом и депутата Горов го сбараха с 1.7 промила и му вземаха книжката ,значи че с такива от твоя бранш няма хич да се церемонят . Тъй че не минавай през Ловеч ,ами даже и по Ловешко.

Коментар

Re: 400 лв. глоба за стара винетка на стъклото

Immortal написа:
              Румен_Хинчев написа:
              Уважаеми Дами и Господа , промяната в Наредбата за винетките ( наричам я така за краткост ) не съдържа никакъв текст за нанасяне на ДК № . Побърках се от ровене , ама няма и няма .
              Няма, щото още не е прието. Нали затова отмениха глобите за ненаписан номер.Очаква се да приемат промените през март.
              Цялата им работа е такава - ще има , няма да има, евентуално ще има ... Днес и утре са дните , в които масово се слагат винетките за 2011г , а да не се знае нищо сигурно по въпроса ... И сега какво - ще чакаме март месец да се реши уж окончателно дали ще се пише номера и ако се пише - всички невписали номер изгарят . Другата информация , с която се спекулира е , че глобите започват от 1.01.2012 , а не 1.02.2012...Толкова ли е трудно всичко да се реши на време и да се напише кратко точно и ясно . Пише се , че глобата за неразлепена винетка е 400 лв , а толкова не можаха да напишат на гърба и кратко и ясно , че ще последва глоба ако не се разлепи . Пише само "моля отстранете ... " И тогава токувиж се постреснат тези с многото залепени стикери Но не ... само недомлъвки! И сега пак ще се намери някой да философства в опозицияНе ми пречи да си напиша номера , но въпроса е принципен .
              Tornado написа:
              RoMeO_156_GTA написа:
              Не е лошо устройството , но ще използвам добрия стар изпитан метод с бръснарското ножче Моята предишната я смъкнах за под минута с него , като остана напълно цяла . Утре ще се мъча с тази за 2010г , но като че ли когато е студено най-лесно се свалят ?А написа ли си номера на автомобила на винетката ? :D
              Стария изпитан метод е точно това устройство представи си каква рана можеш да си направиш с бръснарското ножче.
              След свалени 15-20 стикера мои и на приятели мисля, че не съм толкова смотан в ръцете . А такова устройство не бях виждал до сега .Едит от 1.02.2012г - отново си смъкнах цялата винетка без скъсвания с бръснарското ножче . Беше -6 градуса - стъклата скрежасали от вън и от вътре Надигнах с него само от едната страна и бавно почнах да разлепвам и за минута падна Оказа се , че тази за 2010г е с по-добра защита от за 2009г . Дясната холограма малката остана на стъклото , но се бях подготвил със спирт .
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

коцев написа:
                Айдааааааааааа. Изостанахме с един цял ден .
                Да се нашия и аз ...Понеже жена ми е в къщи и съм се заблудил. Пък те били междусрочна ваканция и днес.Пък в работен аспект за мен няма събота и неделя, а дневни и нощни, и ... малко ги губя дните от седмицата.А номера го написах на новата винетка. По добре така, да имам повод да се гавря.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

И кво ся, току що слушам новините че тва с глобата за немахната винетка е измислица, никой няма да глобява, сичко било въздух под налягане......Ей затва е скапана тая държава, умишлено объркват народа с всякаква дезинформация, за да се дресира народа че закона постоянно се мени, и да не може обикновенния българин да знае всичко което постоянно се променя, изобщо отвратителна работа......не е въпроса дали е правилно или не, въпроса е че тия бурсуци правят народа на маймуни.....Мое за някой да е селско, ама ся вече ще си взема старата винетка от 2010, ще и отлепя най накрая тиксото отпред, и ще си я лепна до другата.......
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

Коментар

Абе на народа кой му е виновен, че слуша само телевизията?!? Ако се слуша по-малко телевизията и радиото, животът ще тече много по-спокойно. Преди време някой се изпъчи да каже, че е задължително със зимни гуми, и кво стана ...

Коментар

Ми държавен вестник не излиза по реповете, след като вестници и телевизия кажат че правителството приело ала - бала, се очаква че това ще е вече закон, никой няма да вземе да преглежда всекидневно здп за да знае кое е влязло в сила и кое не......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Аз не разбрах, как така няма да ни глобяват? Преди време бях чел някъде текст, че за невалиден стикер има глоба, а той като е с изтекъл срок е невалиден.http://www.kat.mvr.bg/zdp.txt Чл. 179... (3) (Нова - ДВ, бр. 6 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водач, който управлява пътно превозно средство по републиканските пътища, за което не е заплатена съответната винетна такса по чл. 10, ал. 2 от Закона за пътищата, или управлява пътно превозно средство, на което е залепен невалиден винетен стикер или винетен стикер с изтекъл срок, се наказва с глоба, както следва:... 4. (доп. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) при управление на пътно превозно средство за превоз на пътници с 8 или по-малко места с мястото на водача, пътни превозни средства, предназначени за превоз на товари, и/или пътни превозни средства, предназначени за превоз на пътници и товари, с технически допустима максимална маса не повече от 3,5 т, както и пътните превозни средства от тази група с повишена проходимост - 100 лв.Все пак закон е това, какви ги разправят журналистите?
                          Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

steven написа:
                            Аз не разбрах, как така няма да ни глобяват? Преди време бях чел някъде текст, че за невалиден стикер има глоба, а той като е с изтекъл срок е невалиден.
                            Няма глоба за неразлепена винетка от 2010........
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Някъде има ли текст как се изменя чл. 179 от 2010-та година?
                              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                                steven написа:
                                Аз не разбрах, как така няма да ни глобяват? Преди време бях чел някъде текст, че за невалиден стикер има глоба, а той като е с изтекъл срок е невалиден.
                                Няма глоба за неразлепена винетка от 2010........
                                Aми оттук нататък- моите съболезнования на куките.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_28
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X