Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

400 лв. глоба за стара винетка на стъклото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съгласен съм колега за многото винетки...виждал съм и с повече от тая на снимката, мен лично ме дразни 1, камоли толкова много...Проблемът с номерата наистина идва от това, че късно се сетиха да го въведат...ма то това се мисли на време.Просто щяха да изглеждат по-малко хаотични, ако си бяха затраяли и бяха въвели вписването от догодина, като го съобщят отсега...даже щяха да изглеждат и перспективни

Коментар

Нали сме чеда на юнашко племе , което предпочита 15 минути да ти обяснява колко е трудно да свърши една работа , която иначе ще отнеме 5 минути....Визирам махането на старите стикери , де ...
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

vi4444o написа:
        Преставете си че ви спре КАТ-аджия и вие имате 20 неразлепени винетки на предното стъкло , колко време ще му трябва да види актуалната винетка?
        те именно затова са в различен цвят годишните винетки всяка година- синичку, зиленичку, ооооооооооранженичку - щото като знам колко са ЕнтЕлЕгЕнтнЕ контролните органи....
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

curko написа:
          Просто щяха да изглеждат по-малко хаотични, ако си бяха затраяли и бяха въвели вписването от догодина, като го съобщят отсега...даже щяха да изглеждат и перспективни
          Еми те го съобщиха миналата година, а не тази.Или на българина са му нужни две години да осмисли факта, че трябва да си напише номера на колата на винетката?И да му се напишат четири страници упътване как се пишат цифри и букви с химикал?
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

donnna написа:
            те именно затова са в различен цвят годишните винетки всяка година- синичку, зиленичку, ооооооооооранженичку - щото като знам колко са ЕнтЕлЕгЕнтнЕ контролните органи....
            Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
            Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
            Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V

Коментар

Абе да ви кажа, като гледам правописа във форума ... доста хора има какво да научат от полицаите на пътя.Последните изглеждат доста по-интелигентни в сравнение с някои от колегите тук.
              www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                curko написа:
                Просто щяха да изглеждат по-малко хаотични, ако си бяха затраяли и бяха въвели вписването от догодина, като го съобщят отсега...даже щяха да изглеждат и перспективни
                Еми те го съобщиха миналата година, а не тази.
                имах на идея, че го съобщиха за тазгодишните, можеха да го направят за следващите-2012.А иначе наистина не виждам какво може да пречи писането на един номер-нито е нещо трудно, нито е кой знае каква хамалогия.На мен лично не ми коства повече време слагането на новата винетка с номер от времето за слагане на мин.годишната...

Коментар

Malone написа:
                  Абе да ви кажа, като гледам правописа във форума ... доста хора има какво да научат от полицаите на пътя.Последните изглеждат доста по-интелигентни в сравнение с някои от колегите тук.
                  ц, нсъ убиждъм....само аз и майка ми знаем колко съм проЗ, ама тя си трае жинатъ...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

То ти си песен. Други Очастници имах В предвиТ.Виж там, където си "мерят конете", за какво става дума ...Като чета там, имам чувството, че съм в мозамбикски форум, който съм превел с Google транслатора.
                    www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                      То ти си песен. Други Очастници имах В предвиТ.Виж там, където си "мерят конете", за какво става дума ...
                      Пращай в ,, Бисери’’ - те . Какво ме караш да ровя
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Malone написа:
                        То ти си песен. Други Очастници имах В предвиТ.Виж там, където си "мерят конете", за какво става дума ...Като чета там, имам чувството, че съм в мозамбикски форум, който съм превел с Google транслатора.
                        Ам, че то само по себе си "меренето на конете" ясно говори за посетителите на тая тема...е, не липсват изключения :Dп.п.-никой от посетителите на темата за конете да не се чувства обиден :D

Коментар

vi4444o написа:
                          а пък и идеята е че многото стикери затрудняват контролните органи. Преставете си че ви спре КАТ-аджия и вие имате 20 неразлепени винетки на предното стъкло , колко време ще му трябва да види актуалната винетка?
                          Като оставим въпроса дали трябва да се махнат стикерите или не, защо пък първопричината трябва да е удобството на куката дето спира всеки втори без каквато и да е причина, и губи времето на хората дори и да не са извършили нарушение.......оня ден ме спират едни, до тях някакви анкетьори с ориндж жилетки - спрете вика да ви зададът няколко въпроса тия каки.......баси наглоста - полицията ме спира безпричинно, за да мое някакви да ме питат накъде съм отивал, откъде съм идвал и как съм пътувал......и да трябва да се кахърим че на тия щяло да им е дискомфортно да гледат.....баси......
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

Malone написа:
                            Малоне , направо ме уби!
                            Fiat Punto 1.1 55 к.с. LPG '96 EX
                            Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99
                            Fiat Croma II 1.9 M-Jet 8V

Коментар

няма да са солени глобите само 20 лв
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Malone написа:
                                Виж там, където си "мерят конете", за какво става дума ...
                                Имаш чувството, че пишат коне.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
                                X