Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колички с дистанционно има ли фенове ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз имах преди време една такава количка. Имах, защото работеше. Все още я имам, но ... не ще да върви. Май и е изгоряло електромоторчето Количката е Форд Ескорт, на батерии (една 9.5v или 9v беше, и три по 1.5v + още една 9.5v в дистанционното). Годината и на раждане е може би към ... 86-87. Изобщо ако нещо може да се направи с туй, и не изисква баснословен ресурс (като една минимална заплата например), приемам предложения. :D
    Stilo 1.6 16v

Коментар

Колеги немога да пусна снимки сега нямам но по нататък ще кача. Сега се навивам да си взема HPI SAVAGE SS KIT.
      Прикачени файлове
      FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
      Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

GbGz написа:
        диваци аз бях пуснал такава тема ама никво развитие имаше васко идваи в габровския клуб по моделен спорт , ходим по състезания има доста хора които се занимаваме с тези работи в Гб.бтв ти да не си оператор в риска? аз имам 2 колички 1 та електро 1/10 и другата монстер 3,5куб обаче само и късам пулл старта и нямам свещи вече имам и 2 електро лодки които лятото всеки ден се карат горе на гачевци ако има нещо може да ме намериш в скупа
        Модела ми е РАЛИ и не влиза в никакъв клас.За риска си прав, ама работя и на още едно място и нямам никакво време.... Трябва да се падне в неделя да несъм наработа в риска за да почивам евентуално. За пулстартера имам въже(моя му го сменях всяка седмица преди да си взема електрическия), за свеща - купи си ENYA една 3-ка за зимата и 5-ца за лятото, няма по хубави свещи!!!
        Peugeot 406, 2000 HDi 90
        ex. Peugeot 106 1,5 D
        ex. Ritmo 70 138B2.000
        ex. Tempra 2.0 159A6.046
        Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Yani76 написа:
          И аз имах преди време една такава количка. Имах, защото работеше. Все още я имам, но ... не ще да върви. Май и е изгоряло електромоторчето Количката е Форд Ескорт, на батерии (една 9.5v или 9v беше, и три по 1.5v + още една 9.5v в дистанционното). Годината и на раждане е може би към ... 86-87. Изобщо ако нещо може да се направи с туй, и не изисква баснословен ресурс (като една минимална заплата например), приемам предложения. :D
          разбира се, че може да се направи. най-лошото, което може да й се е случило е да е заминало моторчето, а моторчета се продават в конрад за някакви си левчета.
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Някой знае ли кои градове си имат такива клубове и си карат ,организират състезания и т.н.

Коментар

http://modelistika.com/forumdisplay.php?f=11
              Peugeot 406, 2000 HDi 90
              ex. Peugeot 106 1,5 D
              ex. Ritmo 70 138B2.000
              ex. Tempra 2.0 159A6.046
              Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!

Коментар

Това е моита количка
                Прикачени файлове
                Mercedes E200 coupe

Коментар

тези ако не се лъжа на хиполенд бяха по 100 пари

Коментар

pakumba написа:
                    Yani76 написа:
                    разбира се, че може да се направи. най-лошото, което може да й се е случило е да е заминало моторчето, а моторчета се продават в конрад за някакви си левчета.
                    Конрад?Къде е туй (какво е)? Благодаря ти предварително!
                    Stilo 1.6 16v

Коментар

Yani76 написа:
                      Конрад?Къде е туй (какво е)? Благодаря ти предварително!
                      http://www.stbbg.com/?page_id=3
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз също имам 2 колички и си ги джиткам.Яката дрифт на паркета.Едната е макларън,другата е едно бъги.В форума на моделистите,нещата са много сериозни,откъм финанси и техника.
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

Ето тук един фен как си управлява количката с телефона.Телефонът е Nokia N95 и се използва акселераторът му. На количката е монтирал микроконтролер Arduino и го е програмирал да слуша командите от телефона.Много е ефектно.http://www.youtube.com/watch?v=AQAWdDt7JUY
                          Bravo 1.6 / 16

Коментар

durex_a написа:
                            тези ако не се лъжа на хиполенд бяха по 100 пари
                            Ако говориш за SLR го взех за къде 50лв
                            Mercedes E200 coupe

Коментар

Да съживя малко темата, ето я бегачката с всичките и шокариики:ТУК малко подробни снимкиТУК малко повече информацияИ най-важното - Търси си нов собственик :D
                              Peugeot 406, 2000 HDi 90
                              ex. Peugeot 106 1,5 D
                              ex. Ritmo 70 138B2.000
                              ex. Tempra 2.0 159A6.046

Коментар

От утре се надявам да е при мен и да и се радвам дълго време
                                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Working...
                                X