И аз имах преди време една такава количка. Имах, защото работеше. Все още я имам, но ... не ще да върви. Май и е изгоряло електромоторчето Количката е Форд Ескорт, на батерии (една 9.5v или 9v беше, и три по 1.5v + още една 9.5v в дистанционното). Годината и на раждане е може би към ... 86-87. Изобщо ако нещо може да се направи с туй, и не изисква баснословен ресурс (като една минимална заплата например), приемам предложения. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колички с дистанционно има ли фенове ?
Collapse
X
-
GbGz написа:диваци аз бях пуснал такава тема ама никво развитие имаше васко идваи в габровския клуб по моделен спорт , ходим по състезания има доста хора които се занимаваме с тези работи в Гб.бтв ти да не си оператор в риска? аз имам 2 колички 1 та електро 1/10 и другата монстер 3,5куб обаче само и късам пулл старта и нямам свещи вече имам и 2 електро лодки които лятото всеки ден се карат горе на гачевци ако има нещо може да ме намериш в скупаPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
Yani76 написа:И аз имах преди време една такава количка. Имах, защото работеше. Все още я имам, но ... не ще да върви. Май и е изгоряло електромоторчето Количката е Форд Ескорт, на батерии (една 9.5v или 9v беше, и три по 1.5v + още една 9.5v в дистанционното). Годината и на раждане е може би към ... 86-87. Изобщо ако нещо може да се направи с туй, и не изисква баснословен ресурс (като една минимална заплата например), приемам предложения. :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Yani76 написа:И аз имах преди време една такава количка. Имах, защото работеше. Все още я имам, но ... не ще да върви. Май и е изгоряло електромоторчето Количката е Форд Ескорт, на батерии (една 9.5v или 9v беше, и три по 1.5v + още една 9.5v в дистанционното). Годината и на раждане е може би към ... 86-87. Изобщо ако нещо може да се направи с туй, и не изисква баснословен ресурс (като една минимална заплата например), приемам предложения. :DStilo 1.6 16v
Коментар
-
Ето тук един фен как си управлява количката с телефона.Телефонът е Nokia N95 и се използва акселераторът му. На количката е монтирал микроконтролер Arduino и го е програмирал да слуша командите от телефона.Много е ефектно.http://www.youtube.com/watch?v=AQAWdDt7JUYBravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар