Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общинска полиция вече е в действие.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кола

Както ти си паркираш колата и собственика на колата изка да си паркира пред къщи или на около поне. Общината още не казва къде да си паркираме колите там сме окол 25коли само от наща стара а окол 5 те Кьошета е забранено паркирането дории да не е синя зона . Чакаме да вдим какво ще решат от общината . Щото още не знаят /Не било решено /.Няма и стикери от 70 лв за паркиране по местоживене. Не дават да спират коли за зареждане на магазини и таксита също това било от общинска наредба . Има и друг вариянт ставаш спорсор на общинската Полиция и не те закачат .
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

////Punto//// написа:
      Ти пък като си толкоз примерен и праведен, защо паркираш на инвалидни места. Днес около 11 часа сутринта, на Скобелев, чинно кацнал на инвалидно място. Не си инвалид а злоупотребяваш с този стикер. Според мен, трябва да те издебнат от общинска полиция, да те видят като се качиш, да те спрат и да ти фукнат един ’убав акт. Аман от тарикати на дребно. Аз се отказах да ходя с кола на работа именно защото няма безплатно място. Безплатен обяд няма. Шефа ми вика на въпроса ми защо не направи служебен абонамент - "що пък реши, че трябва да идваш с кола на работа?" Да и моята работа е свързана с обикаляне, отивам си на бачкане с метрото, пеша до офиса, от там колата от служебното място да си върша работа. Ама едно място е 500 лв. Ние искаме хем да сме тарикати с кола всеки ден, хем да е безплатно, хем да не ни закачат като паркираме неправилно.
      Много точно казано колега.

Коментар

Колега, костваше ми големи усилия да вникна в мисълта ти. Гледай да има някаква последователност. И все пак кой е казал, че трябва да ходиш с кола на работа. Вземи си служебен абонамент като искаш да имаш паркомясто. Никой не е длъжен да ти осигури място. Както на домуващите, така и на работещите. Тези магазинчета на 1-вите етажи, в голямата си част са били гаражи. Никой не им е длъжен да им осигури паркомясто след като те са си продали гаражите. Те хем пари са взели, хем сега някой им длъжен да им осигури паркомясто.

Коментар

////Punto//// написа:
          ...Аман от тарикати на дребно...
          Споделям напълно мнението! И аз се опитах да му обясня, че никой не е длъжен да му осигурява парко място, но... @kluchar това, че ателието ти (така и не разбрах, къде ти е адресната регистрация) е в Центъра на Столицата си има, както много плюсове така и не малко минуси. Или ходи пеша на работа, или паркирай на ул. Цар Петър (на 50метра от ателието ти) рано сутринта, или се измести в някой квартал, където да си паркираш баш пред входа на ателието.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
          X