Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен Модел FIAT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gantcho написа:
    Страната на Фиатите - Турция. Там си ги произвеждат, купуват и тачат...
    И Бразилия, колега, и Бразилия А за колата Бахричин да се изкаже

Коментар

Румен_Хинчев написа:
      Почти 1 към 1 ги смятай , Колега !
      Малиии ..... , мерси !
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Странен Модел FIAT

Апропо , Палио и Албеа на Ботуша не се произвеждат ...Една група приятели италианци цъкаха доста на една Албеа , която видяха в Несебър ...След това им наложих един конски тръст да гледат едно Палио ...и там цъкаха
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Странен Модел FIAT

Румен_Хинчев написа:
          След това им наложих един конски тръст да гледат едно Палио ...и там цъкаха
          Конските тръстове са сигурно много чудата форма на поверително управление
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Re: Странен Модел FIAT

gantcho написа:
            Румен_Хинчев написа:
            След това им наложих един конски тръст да гледат едно Палио ...и там цъкаха
            Конските тръстове са сигурно много чудата форма на поверително управление
            Тръст , освен като форма на управленска структура , а особено след прилагателното КОНСКИ , се разбира като ПРЕПУСКАНЕ :D

Коментар

Виждал съм такава Марея на магистралата,дори бяхме с Живко от Варна със Живка и се връщахме от Милеви скали.И на нас ни направи особенно впечатление.Но цената малко не ме кефи за кола 2004.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

gantcho написа:
                Да добавя само, че в Турция докато се заглеждах по тях виждах единствено модификации с двигател 1.6 бензин - нищо друго. Интересно дали само това им е моторизацията...
                рядко се срещат и 1.9 жтд и 2.0 20в...последните екземпляри са 2007 ...местно производство...
                petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

gantcho написа:
                  Много са чудати с тези задни фарове. От пръв поглед ги кръстих Либреа Защото е Мареа със задница на Ланча Либра. Действително е бъкано с такива в Турция. Мисля, че и досега ги произвеждат. Или поне до съвсем скоро. Те там досега произвеждат и Палио...Страната на Фиатите - Турция. Там си ги произвеждат, купуват и тачат...
                  :D Ето я и нашата Либреа ...(на чичо ми) ...с ефтиният за нас бг бензин с голям кеф я юрках из родопите...на всякакъв терен и особено по острите завои с пълна газзз...чак не ми се караше европечката Гранде пунто (мойта)
                  Прикачени файлове
                  petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

Коментар

batproho написа:
                    svetli4a написа:
                    Не, имах предвид "като" бразилските брави, нали имат само там няква серия, да марейка си е спор няма, странно но ми допада май повечко така.
                    Е дупенцето на кадънката е по чок от на италианката
                    Кадъна = Жена, надявам се, че си наясно?@Румен Хинчев, колега, хода на коня се нарича ТРЪС, а не ТРЪСТ (доверие).
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

svetli4a написа:
                      Румен_Хинчев написа:
                      Почти 1 към 1 ги смятай , Колега !
                      Малиии ..... , мерси !
                      в момента разглеждам статистиката за продадени коли в ТР за 2010...малиии точно 109 938 чисто нови фиата са в трафика...

Коментар

jenshen73 написа:
                        batproho написа:
                        svetli4a написа:
                        Не, имах предвид "като" бразилските брави, нали имат само там няква серия, да марейка си е спор няма, странно но ми допада май повечко така.
                        Кадъна = Жена, надявам се, че си наясно?@Румен Хинчев, колега, хода на коня се нарича ТРЪС, а не ТРЪСТ (доверие).
                        Да зная какво означава, имах в предвид че на турската версия задницата повече ми харесва от на италианската.п.с. явно нямаш никакво чувство за хумор
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

bahricin написа:
                          в момента разглеждам статистиката за продадени коли в ТР за 2010...малиии точно 109 938 чисто нови фиата са в трафика...
                          Мър майкааа, да не кажа силна дума, но това вероятно е повече от пакетите макарони продадени в Италия за същия период Ашколсун :D
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Сега върви по бТВ един турски сериал, в който яко разцъкват FIAT-и. Новите Фиорино-та, 500, Грандета... С такива реклами продажбите си вървят. Интересно, ако в Турция нови ФИАТ-и се продаваха от АИ каква щеше да е цифрата...Дано вземем опит от Турция, и след Грейт Уол у нас да построят и завод на ФИАТ...

Коментар

Странен Модел FIAT

jenshen73 написа:
                              batproho написа:
                              svetli4a написа:
                              Прав сте , Колега . ТРЪС е . Благодаря за пояснението ! Спорен ден !

Коментар

batproho написа:
                                jenshen73 написа:
                                batproho написа:
                                svetli4a написа:
                                Да зная какво означава, имах в предвид че на турската версия задницата повече ми харесва от на италианската.п.с. явно нямаш никакво чувство за хумор
                                Споко колега всички разбрахме какво имаше предвид :D .... иначе и на мен турската задница ми е някак по- .... чок гюзелеста (и в 2-та смисъла) , друг е въпроса дали ще изкарам 15к за нея :D
                                Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                                Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Working...
                                X