gantcho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен Модел FIAT
Collapse
X
-
Humppa
-
Странен Модел FIAT
Апропо , Палио и Албеа на Ботуша не се произвеждат ...Една група приятели италианци цъкаха доста на една Албеа , която видяха в Несебър ...След това им наложих един конски тръст да гледат едно Палио ...и там цъкахаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Странен Модел FIAT
gantcho написа:Румен_Хинчев написа:След това им наложих един конски тръст да гледат едно Палио ...и там цъкахаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
gantcho написа:Да добавя само, че в Турция докато се заглеждах по тях виждах единствено модификации с двигател 1.6 бензин - нищо друго. Интересно дали само това им е моторизацията...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
gantcho написа:Много са чудати с тези задни фарове. От пръв поглед ги кръстих Либреа Защото е Мареа със задница на Ланча Либра. Действително е бъкано с такива в Турция. Мисля, че и досега ги произвеждат. Или поне до съвсем скоро. Те там досега произвеждат и Палио...Страната на Фиатите - Турция. Там си ги произвеждат, купуват и тачат...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Коментар
-
batproho написа:svetli4a написа:Не, имах предвид "като" бразилските брави, нали имат само там няква серия, да марейка си е спор няма, странно но ми допада май повечко така.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
svetli4a написа:Румен_Хинчев написа:Почти 1 към 1 ги смятай , Колега !petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Коментар
-
jenshen73 написа:batproho написа:svetli4a написа:Не, имах предвид "като" бразилските брави, нали имат само там няква серия, да марейка си е спор няма, странно но ми допада май повечко така.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
bahricin написа:в момента разглеждам статистиката за продадени коли в ТР за 2010...малиии точно 109 938 чисто нови фиата са в трафика...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Humppa
Сега върви по бТВ един турски сериал, в който яко разцъкват FIAT-и. Новите Фиорино-та, 500, Грандета... С такива реклами продажбите си вървят. Интересно, ако в Турция нови ФИАТ-и се продаваха от АИ каква щеше да е цифрата...Дано вземем опит от Турция, и след Грейт Уол у нас да построят и завод на ФИАТ...
Коментар
-
Странен Модел FIAT
jenshen73 написа:batproho написа:svetli4a написа:Не, имах предвид "като" бразилските брави, нали имат само там няква серия, да марейка си е спор няма, странно но ми допада май повечко така.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
batproho написа:jenshen73 написа:batproho написа:svetli4a написа:Не, имах предвид "като" бразилските брави, нали имат само там няква серия, да марейка си е спор няма, странно но ми допада май повечко така.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар