Апропо , Палио и Албеа на Ботуша не се произвеждат ...Една група приятели италианци цъкаха доста на една Албеа , която видяха в Несебър ...След това им наложих един конски тръст да гледат едно Палио ...и там цъкаха
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Виждал съм такава Марея на магистралата,дори бяхме с Живко от Варна със Живка и се връщахме от Милеви скали.И на нас ни направи особенно впечатление.Но цената малко не ме кефи за кола 2004.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Да добавя само, че в Турция докато се заглеждах по тях виждах единствено модификации с двигател 1.6 бензин - нищо друго. Интересно дали само това им е моторизацията...
рядко се срещат и 1.9 жтд и 2.0 20в...последните екземпляри са 2007 ...местно производство...
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Много са чудати с тези задни фарове. От пръв поглед ги кръстих Либреа Защото е Мареа със задница на Ланча Либра. Действително е бъкано с такива в Турция. Мисля, че и досега ги произвеждат. Или поне до съвсем скоро. Те там досега произвеждат и Палио...Страната на Фиатите - Турция. Там си ги произвеждат, купуват и тачат...
:D Ето я и нашата Либреа ...(на чичо ми) ...с ефтиният за нас бг бензин с голям кеф я юрках из родопите...на всякакъв терен и особено по острите завои с пълна газзз...чак не ми се караше европечката Гранде пунто (мойта)
Прикачени файлове
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Сега върви по бТВ един турски сериал, в който яко разцъкват FIAT-и. Новите Фиорино-та, 500, Грандета... С такива реклами продажбите си вървят. Интересно, ако в Турция нови ФИАТ-и се продаваха от АИ каква щеше да е цифрата...Дано вземем опит от Турция, и след Грейт Уол у нас да построят и завод на ФИАТ...
Не, имах предвид "като" бразилските брави, нали имат само там няква серия, да марейка си е спор няма, странно но ми допада май повечко така.
Е дупенцето на кадънката е по чок от на италианката
Кадъна = Жена, надявам се, че си наясно?@Румен Хинчев, колега, хода на коня се нарича ТРЪС, а не ТРЪСТ (доверие).
Да зная какво означава, имах в предвид че на турската версия задницата повече ми харесва от на италианската.п.с. явно нямаш никакво чувство за хумор
Споко колега всички разбрахме какво имаше предвид :D .... иначе и на мен турската задница ми е някак по- .... чок гюзелеста (и в 2-та смисъла) , друг е въпроса дали ще изкарам 15к за нея :D
Коментар