В такива моменти, адски съжалявам, че не карам КРАЗ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не изпреварвайте така, моля!
Collapse
X
-
По принцип тия с голфовете наистина карат безразсъдно, но специално в този случай мисля, че платното е абсолютно достатъчно за разминаване на 3 коли и тоя с пасата ако се влачи, що да не го изпревариш, независимо от непрекъснатата линия и лекия завой.П.С. Поне така ми изглежда на снимката, не знам как е в дийствителност този участък и конкретно каква е била ситуацията.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:По принцип тия с голфовете наистина карат безразсъдно, но специално в този случай мисля, че платното е абсолютно достатъчно за разминаване на 3 коли и тоя с пасата ако се влачи, що да не го изпревариш, независимо от непрекъснатата линия и лекия завой.П.С. Поне така ми изглежда на снимката, не знам как е в дийствителност този участък и конкретно каква е била ситуацията.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Mindzu написа:Идиоти всякви!Само не мога да разбера "омразата" ви към VW по-конкретно към Golf!? С извинение ма съм виждала по-големи самоубийци и с фиати.FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Аз нямам против специално Голф а срещу хората дето карат като ненормални.Работата ми е такава че се случва и аз да бързам много,да карам като ненормален с типо-то и т.н. ама все пак се съобразявам поне малко с обстановката и колите/хората около мен.Много хора не го правят!Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3
Коментар
-
sasco
Колега ZFA,тия тунелчета и аз ги знам,много са гадни и страшни...могат да послужат за някой филм на ужасите.Супер теснотия,тъмно,под тебе яко дере и фучат като бесни.Колкото до голфовете,както гледам и други колеги обсъждат,значи НИКОГА не съм харесвал тези машинки.Незнам,нещо голяма мания покрай тях,пък колко по-добри машини има за тези пари....не казвам,че Бравото е много по-...,ама голф специално-не!Иначе харесвам другите VW.поздрави:sasco
Коментар
-
Значи, да ви кажа, леко почвам да се дразня, че във всяка втора тема през няколко поста някой започва да обсъжда Голфовете и голфаджиите и наистина вече почва да прилича на избиване на комплекси . Голфовете са просто едни мудни, неудобни и грозни коли и ние това много добре го знаем, но приемете, че не всички хора са автоманиаци и не всички могат да оценят една хубава кола. Затова си купуват това, което са им казали, че е много здраво- ФВ, Опел, Ауди и т.н. Все пак вътрешното спокойствие е най- важно, нали ? Има и много свестни хора и добри шофьори с немски возила и нямам нищо против тях, стига да не ми говорят глупости за другите марки. Така че всичко хубаво и стига вече с тия голфове и голфаджии.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
koolio написа:Значи, да ви кажа, леко почвам да се дразня, че във всяка втора тема през няколко поста някой започва да обсъжда Голфовете и голфаджиите и наистина вече почва да прилича на избиване на комплекси . Голфовете са просто едни мудни, неудобни и грозни коли и ние това много добре го знаем, но приемете, че не всички хора са автоманиаци и не всички могат да оценят една хубава кола. Затова си купуват това, което са им казали, че е много здраво- ФВ, Опел, Ауди и т.н. Все пак вътрешното спокойствие е най- важно, нали ? Има и много свестни хора и добри шофьори с немски возила и нямам нищо против тях, стига да не ми говорят глупости за другите марки. Така че всичко хубаво и стига вече с тия голфове и голфаджии.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
sasco
Уважаеми коолио,незнам,на мен ми е първа тема за голфа.Междудругото мислиш ли че по другите форуми не се пише лошо за фиатите,ланчиите и т.н.(джабарите не се научиха да правят коли,италиански боклуци...)Аз лично съм сменил 3 немски возила...поздрави:sasco
Коментар
-
Момчета хиляди пъти съм казвал и пак ще кажа: няма лоша марка кола а има лоши водачи.За 39 години зад волана карам вече дванайста кола все различни модели и от всичките съм останал доволен .Ще ви звучи невероятно но от Трабанта 601S имам отлични спомени.Ваша си работа.Сега по повод на снимката ще кажа че това си е ежедневно дори ежечасно ако щете изпълнение по пътищата.Ще ви дам съвет пък който иска нека ме послуша.Аз повече ме е страх от удар отзад отколкото аз да се ударя отпред и затова погледът ми постоянно е в огледалото и щом забележа някой напорист веднага му давам път да бяга напред.Също много пъти виждам че някой в насрещното движение се е напънал да задминава другиго и преценявам че е по добре аз да намаля и излеза на банкета да направим тройното разминаване отколкото да се курназя и да не отбия и да стане мътна и кървава.Верно че вътрешно се ядосвам но това е бял кахър отколкото да стане сблъсъка с тежки последици.Винаги давайте предимство и отстъпвайте където можете и ще се уверите че така по добре сте постъпили.Казва ви го човек който е зад волана от 1967г и за щастие без нито едно произшествие до сега.
Коментар
-
коцев написа:Момчета хиляди пъти съм казвал и пак ще кажа: няма лоша марка кола а има лоши водачи.За 39 години зад волана карам вече дванайста кола все различни модели и от всичките съм останал доволен .Ще ви звучи невероятно но от Трабанта 601S имам отлични спомени.Ваша си работа.Сега по повод на снимката ще кажа че това си е ежедневно дори ежечасно ако щете изпълнение по пътищата.Ще ви дам съвет пък който иска нека ме послуша.Аз повече ме е страх от удар отзад отколкото аз да се ударя отпред и затова погледът ми постоянно е в огледалото и щом забележа някой напорист веднага му давам път да бяга напред.Също много пъти виждам че някой в насрещното движение се е напънал да задминава другиго и преценявам че е по добре аз да намаля и излеза на банкета да направим тройното разминаване отколкото да се курназя и да не отбия и да стане мътна и кървава.Верно че вътрешно се ядосвам но това е бял кахър отколкото да стане сблъсъка с тежки последици.Винаги давайте предимство и отстъпвайте където можете и ще се уверите че така по добре сте постъпили.Казва ви го човек който е зад волана от 1967г и за щастие без нито едно произшествие до сега.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар