Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не изпреварвайте така, моля!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не изпреварвайте така, моля!

Доста съм резнал от снимката, а и е снимано отдалеч, но всъщност този малоумник се размина на косъм движейки се поне с 90км. Познайте марката и модела...
    Прикачени файлове
    Frontera Sport, X20SE март 1998

За съжаление доста често явление е тройното разминаване напоследък днес за няма и 50 км пътуване на 4-5 пъти ми излизаха насреща безумци. Но може би най страшното което ми се е случвало е като ми изкочиха два камиона изпреварващи се един друг след завой добре че банкета беше широк и нямаше мантинела. Такива са направо за разстрел за мен подобно нещо си е направо опит за предумишлено убииство.

Коментар

Ми не се удържа голфарата, кво искаш?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Един път на магистрала Хемус два рейса, превозващи пътници се гониха в продължение на километри...Единият беше на фирма "Радина" а другият не помня. Задминаваха рязко и отдясно, склещиха една жена и замалко да я смачкат. Много беше страшно... такива не знаеш да ги изпревриш ли или да караш на безопасно разстояние зад тях..."Пилотите" - облечени в костюми и не можеш въобще и да предположиш че се крие толкова идиотизъм в тях!!!А в такива случаи, както този на снимката, поглеждаш в огледалото дали има някой зад теб и ако няма биеш спирачки, тъпото е че после ти ще сменяш накладки а не келеша - състезател...
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Тва не е нищо Един път .. бях някъде в провинцията. Не помня къде беше обаче имах чувство, че съм на място където е обърнато движението. Имаше няколко супер нагли които даже се движеха в насрещното и ми светкаха (едва ли не да се катурна в поляните за да минат) да се отместя. И са 100% -ови камикадзета. На един реших да му се правя на смел, и аз си карам в мойта лента, пича влезна в моита (демек в насрещното). Викам си: Сега няма да се отместя квото и ще да става. Бре много се скъси разстоянието, щехме да се ударим оня не отмества. И си отбих и го изчаках да се разминем.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
            Викам си: Сега няма да се отместя квото и ще да става. Бре много се скъси разстоянието, щехме да се ударим оня не отмества. И си отбих и го изчаках да се разминем.
            Той си е казал: "Я го тоя тарикат да го видим колко е смел..."

Коментар

Mazgarev написа:
              Той си е казал: "Я го тоя тарикат да го видим колко е смел..."
              Абе да не срещаш такъв, дето се мисли за безсмъртен...
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз имах един брутален случай като пътувах до Италия прди две-три години.Аз пътувах с камион (с полуремарке) и точно в един тунел в Сърбия (след Пирот ако някой ги знае тунелчетата) (то е страшна теснотия там,яко дупки и на всичкото отгоре самия тунел е завой) един турски камион решава да ни изпреварва и точно в самия завой когато беше вече до нас отреща идват други два камиона - отново един български и друг турски,който пък го изпреварва.Стана много красиво защото в един момент застанаха 4-те камиона един срещу друг в страшна теснотия и в завой....странното е че докато разберем какво изобщо става двата турски камиона се рамзинаха за нула време и отпрашиха.
                Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Току що ме изпревари един мерцедес 4 седмици номер, по булевард прага. Бях в ляво платно, сетете се къде беше тоя. Пред мене имаше още една кола и тролея. Оня засече тролея. Какво да кажа?!?!
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

geshabeli написа:
                    Току що ме изпревари един мерцедес 4 седмици номер, по булевард прага. Бях в ляво платно, сетете се къде беше тоя. Пред мене имаше още една кола и тролея. Оня засече тролея. Какво да кажа?!?!
                    ...За пръв път чух звука от спирачките на ФИАТ-а срещу един джип на същия булевард

Коментар

Е тези с мерцедесите е ясно че са хванали Господ за шлифера и са безсмъртни.Тях изобщо няма какво да ги коментираме защото е ясно че не можем да се мерим с тях.Макар че според закона и Москвич и Мерцедес е все МПС ама явно има разлика малко в правилника за движение на едното МПС и другото МПС.Мерцедеса е по-скоро МПС със собствен режим на движение според случая.Същото е и с джиповете и т.н.Онзи ден двама хитреци се удариха много малоумно на Мария Луиза.Единия караше по релсите и изпреварваше колоната (около 50-60 коли) чакаща светофара на Лъвов мост а другия реши и той да изпреварва колоната ама не видя че отзад вече има един ентусиаст и се натресаха много добре.....интересно ми е кой е виновен.....щото е ясно че няма да са виновни и двамата.Така като ги гледам и двамата си имаха доста парички така че ми е интересно просто.Единия не може да кара там а другя няма какво да търси майка си да се бута там така че според закона са виновни и двамата.
                      Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Хъъммм голфаджия! Днес и аз както и повечето от вас изживях неприятни емоции свързани с тази "култова" кола!Прибирайки се от едно китно самоковско селце днес,след два прекрасно прекарани дни, пътувайки ве4е през Панчарево и предусещайки приятното усещане че след малко ще се прибере човек,ще удари 1-2 бири на спокойствие след жегавият ден и квоо?Култовият автомобил се дзвереше и бръчкаше асфалта светкаше и фучеше.Завря мене и колата пред мен в доста приятни дупки и разцепи!Той дории не разбра какво стана ми се струва!Малко дупе с приятели разхождаха побеснелият автомобил и бяха царе!Дано някой път се случи така че всяка една грешка и гадория предизвикали им се върне!Пук дано и акъл да доиде!Не съм казал, но пак повтарям: Има си хубави български буквички ш и ч, а не 6 и 4. Кирил и Методи и брат му защо са се потили азбука да ни правят?Поздрави! Вечно готов да Ви модне kiro_of_the_day

Коментар

Идиоти всякви!Само не мога да разбера "омразата" ви към VW по-конкретно към Golf!? С извинение ма съм виждала по-големи самоубиици и с фиати.

Коментар

самоубиици има с всички коли. А иначе към голфовете не тайм лоши чувства, просто голфа е колата на селянина (особенно голф 2)- а селянина как кара без да се убиждат кадърните фофьори на голфове
                            Tofas- Sahin 1.6 карб.

Коментар

zfa159 написа:
                              Аз имах един брутален случай като пътувах до Италия прди две-три години.Аз пътувах с камион (с полуремарке) и точно в един тунел в Сърбия (след Пирот ако някой ги знае тунелчетата) (то е страшна теснотия там,яко дупки и на всичкото отгоре самия тунел е завой) един турски камион решава да ни изпреварва и точно в самия завой когато беше вече до нас отреща идват други два камиона - отново един български и друг турски,който пък го изпреварва.Стана много красиво защото в един момент застанаха 4-те камиона един срещу друг в страшна теснотия и в завой....странното е че докато разберем какво изобщо става двата турски камиона се рамзинаха за нула време и отпрашиха.
                              Колега, тия тунелчета съм минавал много пъти оттам, и всеки път на молитва Как са ги направили без никакво осветление, директно в скалата прокопан и направо съм си мислел как това не се е срутило още... А те са доста такива тунелчета, абе направо е ужас

Коментар

Working...
                              X