http://30dumi.pozicii.net/2011/01/hi..._ribi_po_svetaНарушение на т. 1.7 от Правилата на форума.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2012 подранява?! Хиляди животни измират загадъчно?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
PyMuЕтикети: –
-
Това май ще е пак една напълно безмислена тема за края на света. Ако толкова много ви интересува потърпете още една година само и ще разберете.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
feliza, намери си някоя работа , за да ти запълва времето. Така хем няма да се занимаваш с глупости, хем ще изкараш и някой друг лев.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Стига вече с този край на света ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
PyMu
Това го казаха по новините, а аз работа си имам. Намирам го за доста интересен феномен, предвид глобалния мащаб. Не мисля, че може да се подмине току така и съм изумена от факта, че не ви интересува ставащото. Живейте като с коне с капаци, мен ме е грижа какво ще оставя на децата си.П.П. Темата може да има шеговито заглавие и не се подвеждайте по него - проблемът е сериозен (дано греша).
Коментар
-
feliza написа:Това го казаха по новините, а аз работа си имам. Намирам го за доста интересен феномен, предвид глобалния мащаб. Не мисля, че може да се подмине току така и съм изумена от факта, че не ви интересува ставащото. Живейте като с коне с капаци, мен ме е грижа какво ще оставя на децата си.П.П. Темата може да има шеговито заглавие и не се подвеждайте по него - проблемът е сериозен (дано греша).Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
feliza написа:Това го казаха по новините, а аз работа си имам. Намирам го за доста интересен феномен, предвид глобалния мащаб. Не мисля, че може да се подмине току така и съм изумена от факта, че не ви интересува ставащото. Живейте като с коне с капаци, мен ме е грижа какво ще оставя на децата си.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Коментар
-
feliza написа:Това го казаха по новините, а аз работа си имам. Намирам го за доста интересен феномен, предвид глобалния мащаб. Не мисля, че може да се подмине току така и съм изумена от факта, че не ви интересува ставащото. Живейте като с коне с капаци, мен ме е грижа какво ще оставя на децата си.П.П. Темата може да има шеговито заглавие и не се подвеждайте по него - проблемът е сериозен (дано греша).Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
PyMu
jenshen73 написа:Един дядо в едно село нахранил кокошките с трици пълни с миша отрова. Всички птици измрели, баси феномена...
Коментар
-
На който му е интересно, може да започне с изпускането на отровен газ от самолет (една от версиите). Аз залагам по-скоро на страничен ефект от проекта HAARP. Станция на проекта има в Аляска и в Пуерто Рико - Арканзас е някъде посредата.Станция подобна на HAARP има и в Норвегия - достатъчно близо до Швеция, където намериха други такива птици.Кой знае и защо китовете масово се самоубиват понякога?
Коментар
-
feliza написа:jenshen73 написа:Един дядо в едно село нахранил кокошките с трици пълни с миша отрова. Всички птици измрели, баси феномена...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
PyMu
jenshen73 написа:Дори няма да отворя линковете.
Коментар
-
С поста на Immortal просто темата се изчерпа ...Заключена по молба на автора.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар