Такааа, искам да попитам и тук понеже до сега не открих от къде мога да си купя въпросната букса.става дума за ето това:доколкото разбрах се води Plug Nx pitch 2.0mm 8pin или Гнездо мъжко NX за платка, растер 2 mm.ако някой може да помогне да каже. Трябват ми един комплект (мъжко/женско) с 3, 4 и 8 пина.Благодаря предварително, дано да изнамерим магазин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ за намиране на букси
Collapse
X
-
помощ за намиране на букси
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
нямат в конрадСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
ТУК - http://www.tme.eu/bg/katalog/?art=NX...2945после избираш -> сигнални съединители растер 2,00mmПоне тези ми приличат на показаните от теб.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Емо, не че се съмнявам в теб, ама ако ти трябват комплект - мъжко+женско - би могъл да ги замениш с какъв да е конектор с 8 пина. Не мислиш ли? Иначе те признавам за малък гений Като знам какво си направил... За незнаещите - едно време на колегата ви Phoenix беше кръстена веригата "Млад Техник". Поздрави!
Коментар
-
снимката която съм дал е точно от него сайт, но искат да поръчам минимум по 10бр. от всяко. Един вид да купя 60мъжки букси, 60 женски букси за трите комплектчета които ми трябват. Утре ще се регистрирам там де, но ако някой знае магазинче... ще съм благодарен.п.п.Дидо... благодаря, чак се засрамих...искам да ползвам точно такива за да не се налага да нарежа чисто новия дайкин, а да му направя контролен панел като поне от едната страна ползвам оригиналните му букси, а от другата страна в контролния панел ще си сложа каквато ми падне 15 пинова букса.п.п.2в комет не съм гледал, сега ще проверяп.п.3100% съм сигурен че в някоя стара техника особенно китайска ще има въпросните букси. Днес дори си разглобих двд-то в нас с цел да му открадна буксата и да запоя кабелите директно на платката, но там нямам нужния брой пинови букси. Стенли, ако намериш в мазата някаква изгоряла техника и ивътре има съптветните букси, можеш да ми пратиш направо платката с всичките кабели по пощата като най-евтино, пък ние ще почерпим като дойдем тез дни в търново или ще намеря някак да ти платя разходите, макар че едно колетче тежащо някакви грамове струва 2-3лв.п.п.4Ако някой има изгоряло или повредено вътрешно тяло от климатик което събира прах в някоя маза да си казва какво иска и да се разберем как да го получа. Благодаря пердварително!!!СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Някой поръчвал ли е от www.tme.eu?Има ли някой който по принцип си поръчва от там, понеже не ми се плащат 7евро за доставка до тук за 6букси по 20цента.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Емо, виж тук: http://www.tpetrov.com/search.php?pr...d=Пращат и с куриер.Като гледам има каквото ти трябва или поне подобно.Ако не искат да ти пратят - някой колега от Стара Загораможе да ти напазарува и да ти прати.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ми тез ни стават Проблема е че в климатиците слагат някакви по-нестандартни. На всички които намерих разстоянието между пиновете е 2.54мм и нагоре. Моите които са запоени на платката са с разстояние между пиновете 2мм. От всички онлайн магазини само в този ТМЕ имат 8 пиновата на този растер. Ако някой има някаква техника изгоряла и вътре има такива букси да казва каква бира пиеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
аз да повдигна леко тематаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Това http://www.comet.bg/shop/datasheet1....er=CI0102P1VK0 не става ли ?Lancia Delta II 2.0 LS 16V '93
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар