Еми да повечето нормални хора живеят със 500 лв доход на месец.Как се справяте...блъскаш като луд 8-12 часа на ден..цяла седмица и не можеш да покриваш само ежедневните разходи...какво остава за коли..жени и т.н. Да не говориме как се спестяват пари за нова кола или имот...то било апартамент или къща ... е? Криза е.. Това е Няма как просто Говора тъпизми..но в този час и на малко алкохол ми е мъка и да си споделя Дано не ме изедете от критики Лека вечер Утре ще ви чета отговорите.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се справяте със 500 лв заплата :(
Collapse
X
-
Прочетете каквото намерите за пирамидата на Маслоу. Тя илюстрира човешките потребности.Накратко:Първо ниво - Физиологични: храна, вода, сън, здраве, секс.Второ ниво - Екзистенциални: подслон, безопасност, обезпеченостТрето ниво - Социални: социални връзки, общуване, привързаност, загриженост за другите и внимание към себе си.Четвърто ниво - Престижни: самоуважение, уважение от страна на другите, признание, постигане на успех и висока оценка, развитие в работата.Пето ниво - Духовни: познание, самоактуализацияИдеята е, че за да достигнеш до по високо ниво на потребности, трябва да си удовлетворил предното ниво на потребности.Е как да стигнем до нуждата от познание, самоактуализация, самоусъвършенстване, което е петото ниво, като някои от нас не могат да покрият първото ниво, храна, вода, сън и здраве. Поради липса на средства разбира се.Затова българския мъж затъпява от пиене на долнопробни ментета и псуване пред телевизора.Нито спортува, нито чете, нито се грижи за себе си. Няма време, а и финансова възможност за това.Как една жена да стигне до третото ниво, внимание и грижа към себе си освен всичко останало, като първо трябва да удовлетвори първите две. Затова виждаме красиви създания по улиците, но с изкривени от носене обувки и със счупени от работа нокти.Погледнете ТУК.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Със 500лв се живее трудно, но я си представете, че сте някъде на квартира. Вземате заплата 500лв, квартирата ви е 50-200(зависи дали е само стая или цял апартамент, като в София може би са от цена 250+++лв), освен квартирата имате разходи и за вода , ток, храна може би и кола и още други неща. И какво излиза, че с тези 500лв ще си платите разходите и ще сте на 0-та. Ебахти живота .
Коментар
-
nelegalniq написа:Със 500лв се живее трудно, но я си представете, че сте някъде на квартира. Вземате заплата 500лв, квартирата ви е 50-200(зависи дали е само стая или цял апартамент, като в София може би са от цена 250+++лв), освен квартирата имате разходи и за вода , ток, храна може би и кола и още други неща. И какво излиза, че с тези 500лв ще си платите разходите и ще сте на 0-та. Ебахти живота .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
С 500лв се живее много трудно, дори в малко градче, не ми се мисли за София, където е нужно да се плаща и наем.Преди 4-5 години 500лв стигаха, но парите, както всяка друга стока, се обезценяват и в момента биха стигнали за покриване на месечните сметки + може би храна на един член от семейството... Ами дрехи, обувки, дом.потреби... да не говорим за барове и други удоволствия.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
chaveto написа:Затова българския мъж затъпява от пиене на долнопробни ментета и псуване пред телевизора.Нито спортува, нито чете, нито се грижи за себе си.Fiat Brava `97 1.6 16V ELX - МеТаН power
Коментар
-
chaveto написа:Затова българския мъж затъпява от пиене на долнопробни ментета и псуване пред телевизора.Нито спортува, нито чете, нито се грижи за себе си.msotiroff написа:С 500лв се живее много трудно, дори в малко градче, не ми се мисли за София, където е нужно да се плаща и наем.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Освен това Бойко показа пътя на развитие на нацията, казвайки на една майка в прав текст като не можеш да ги гледаш защо си ги раждала. Оная го беше питала как да си гледа децата с 200 лв. Много ми се щеше да се бе замислил преди да отговори така.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Plastex написа:Освен това Бойко показа пътя на развитие на нацията, казвайки на една майка в прав текст като не можеш да ги гледаш защо си ги раждала. Оная го беше питала как да си гледа децата с 200 лв. Много ми се щеше да се бе замислил преди да отговори така.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар