Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой град е с най малко дупки по улиците?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Scilla написа:
    По време на социализма, по незнайни причини, са се ремонтирали пътищата само извън териториите на населените места като дори в селата се се оставяли дупките. Примери за това още могат да се видят по пътища, които не са ремонтирани основно от 20 и повече години.
    Глупости.Не само по времето на социализма е така. И сега така се работи.Моето село е на 1.5 км от края на града.Пътят до там е разделен така:- частта, която принадлежи на Община Град Ямбол е с много дупки.- частта, която принадлежи на Община Тунджа е скоро-ремонтиран (от края на града до табелата за начало на селото), без дупки.- частта, която е след табелата на селото, не я ремонтираха като ремонтираха пътя, защото се водело селска улица. На доброволни начала събрахме пари, докарахме един циментовоз, и запълнихме сами дупките поне по главната улица с цимент. Тя между другото води до тракийският град Кабиле, един от 100-те национални туристически обекта.@Yavor & dudulia: Обещал съм на Явор за 15-ти. Сега съм служебно в Козлодуй, и ако до 15-ти се върна, ще дойда, както съм обещал. Единствено ако се забавя в Козлодуй нещо, ще го отложим.
    Кое ти е селото, ако не е тайна? Питам, за да видя дали ми говориш за общински път или за такъв от националната пътна мрежа, част от международен коридор.

Коментар

АЗ отдавна съм казал,че тук в Търново е в пъти по-зле и изобщо не го давам за пример,напротив За качица-първо там НУЖДА ОТ РЕМОНТ НЯМАШЕ! Измислиха си го,защото трябваше да се откраднат определени пари. Гласуваха си бюджет,откраднаха ги и после трябваше държавата да го оправя Сега кръстовище не е по-добре отпреди,просто доста хора се нагушиха с общинските пари,затова и държавата спаси положението.
      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
        За качица-първо там НУЖДА ОТ РЕМОНТ НЯМАШЕ! Измислиха си го,защото трябваше да се откраднат определени пари. Гласуваха си бюджет,откраднаха ги и после трябваше държавата да го оправя Сега кръстовище не е по-добре отпреди,просто доста хора се нагушиха с общинските пари,затова и държавата спаси положението.
        Да, прав си нужда от ремонт нямаше! Сега всеки там кара на слалом дори и аз..от лента в лента! Много огради и табели има нагънати, само при нас в Билла са 2.А преди няма къде да отидеш заради светофара и не се губеше време в чакане. Макар, че там вече е доста апетитно по цялата Качица та чак до ОМВ. Лидъл, Билла и тн.

Коментар

paralesa написа:
          АЗ отдавна съм казал,че тук в Търново е в пъти по-зле и изобщо не го давам за пример,напротив За качица-първо там НУЖДА ОТ РЕМОНТ НЯМАШЕ! Измислиха си го,защото трябваше да се откраднат определени пари. Гласуваха си бюджет,откраднаха ги и после трябваше държавата да го оправя Сега кръстовище не е по-добре отпреди,просто доста хора се нагушиха с общинските пари,затова и държавата спаси положението.
          Дадох го за пример, как пътна инфраструктура, която е в границите на града (между табелата за начало и табелата за край), се плаща от държавата, тъй като е част от републикански път. Също както е и околовръстния път на Димитровград. Вече дали Качица е била нужна или не, не коментирам.

Коментар

Scilla написа:
            Immortal написа:
            [.
            Кое ти е селото, ако не е тайна? Питам, за да видя дали ми говориш за общински път или за такъв от националната пътна мрежа, част от международен коридор.
            Ми не е тайна, пише ми го под ника.А иначе пътя е общински (по-скоро - междуобщински), не е от републиканската пътна мрежа. Винетки не са нужни.

Коментар

При мен в Лювен няма , а за БГ не знам място където да няма
              Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Working...
              X