На темата има само 1 верен отговор. Най-малкият град.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой град е с най малко дупки по улиците?
Collapse
X
-
Хасково ...Аз пък не съм съгласен за Стара Загора.Верно,че не са много дупките ама има такива дето като стъпиш в тях и после трябва пътна помощ да си викаш.Разходете се в малкия Железник. А колко много са шахтите дето стърчат гордо над пътят ... :D Ама пак всичко си е до гледната точка ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
dudulia написа:Immortal написа:Аз имам претенцията да познавам доста градове в България. Такава ми е работата, че доста обикалям. (Следващата седмица да се готви Козлодуй ).За град с най-малко дупки по улиците, дори с никакви дупки по улиците обявявам: Хасково! (Хасковлии да почерпят )Това е единственият град, в който наистина не съм видял дупка по улиците.А в Димитровград има доста дупки. Не знам от къде ти е впечателението, колега, но най-малкото по обиколното покрай Неохим и до илизането му на Хасковско шосе - дупка до дупка. Особено на моста. Също и на входа на града откъм Стара Загора.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
КИМИ написа:+А защо темата от безсмислена не я направим полезна- нека всеки, който вижда че града миу е надупчен - да напише по едно гневно писмо до имейл ана тамошното пътноподържане... де да знам- може и да има някакъв ефект, особено ако се конкретизира голяма дупка за запълване.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
infineon написа:Днес бях в Димитровград и ми направи впечатление че даже и междублоковите улички нямат дупки. Поне в района където бях.Според вас кой е най хубавия град за каране?Immortal написа:А в Димитровград има доста дупки. Не знам от къде ти е впечателението, колега, но най-малкото по обиколното покрай Неохим и до илизането му на Хасковско шосе - дупка до дупка. Особено на моста. Също и на входа на града откъм Стара Загораparalesa написа:Но имам сериозно възражение,към колегата пуснал темата Колега,ти откъде влезе в града,че не видя дупки Откъм СТ.З. по пътя ,който ти цитира Immortal е като след бомбардировка...особено моста Само в центъра малко по-добре,но и там има дупки,не знам ти къде си гледал,че не си видял но точно тоя град пък е много зле.А за Свищов и пътищата до там какво ще кажете
Коментар
-
Колега,моля те от местна гордост,не изтъквай точно Димитровград! НЕ само Е85 е със дупки -по улицата минаваща край пазара също има дупки,макар и малко-са достатъчни да ти развалят впечатлението от инъче приятния гладък асфалт!А ако не си наясно с нещо,не говори глупости Тази част от Е 85 колкото и да не ти се иска е СЛЕД табелата Дим-град ,значи е грижа на самия град Да не говорим,че стигайки табелата "община Димитровград" ,свършвайки староззагорско пътят е като отрязан Хубавия асфалт свършва и почва оня порестия,на места с дупки И все пак Димитровград е по-добре от Търново при всички положения Тук оправия нямаex.Мареа ТД100
Коментар
-
Край пазара има много улици, коя точно? Минавал ли си по пътя между Стара Загора и Димитровград преди 2001 г.?Това, че даден участък от пътя е между табелите за начало и край на населеното място, не значи, че се поддържа от съответната община. Така че, не аз пиша глупости. По време на социализма, по незнайни причини, са се ремонтирали пътищата само извън териториите на населените места като дори в селата се се оставяли дупките. Примери за това още могат да се видят по пътища, които не са ремонтирани основно от 20 и повече години. Давам ти пример от път, за който в момента спорим и който и двамата познаваме - при ремонта на Е-85 между Стара Загора и Димитровград през 2001 г. на територията на Пътно управление - Стара Загора бяха ремонтирани включително участъците на територията на селата (в т.ч. смяна на бордюри). При навлизането на територията на Пътно управление Хасково обаче, където пътят не е ремонтиран основно от 20+ години, ясно се вижда как влизайки в с. Радиево асфалтът е дори още по-стар (30+ години може би) и в много по-лошо състояние. Имай предвид също така, че от община Стара Загора не влизаш директно в община Димитровград. Между тях има десетина км от община Опан. Нали не вярваш, че община Опан е в състояние да финансира основен ремонт на пътя на нейна територия?Ако си малко по-наблюдателен, ще видиш, че освен табелата за начало на община Димитровград, има и такава за граница между ПУ Стара Загора и ПУ Хасково. Тези табели обикновено ги слагат надлъжно на пътя, хората ги пропускат и започват да псуват съответния кмет. При първа възможност ще ти снимам една. Подобна има и на другия път - Е-80. Там заедно с табелата за начало на Хасковска област има табела за начало на Община Димитровград, и една показваща границите между Пътно управление Хасково и Пътно управление Пловдив.Така че, ако следващия път минаваш транзит през Димитровград, не псувай кмета, а предшествениците на Росен Плевнелиев и/или Александър Цветков. И тъй като псувните няма да те спасят от дупките, използвай маршрута, който начертах в предишното ми мнение. За него си отговаря община Димитровград, и дупки (почти) няма. И да добавя още нещо, гледам, че си от Велико Търново. Пътен възел Качица кой го финансира според теб - държавата или община ВТ?
Коментар
-
За Сливен не говорим в момента Говорим за дупки по улиците, не за улици по дупкитеScilla написа:По време на социализма, по незнайни причини, са се ремонтирали пътищата само извън териториите на населените места като дори в селата се се оставяли дупките. Примери за това още могат да се видят по пътища, които не са ремонтирани основно от 20 и повече години.
Коментар
-
И аз съм за Бургас. Независимо че някой улици са в ремонт сега, като цяло улиците са добре. Друг е въпроса, че като подминеш табелата за край на града и става ад, най вече по второкласни и третокласни шосета. А за възраждане - това няма да се оправи никога. Ще си останат паветата. Но все пак това е най здравата настилка, само да ги пренаредят, както направиха на част от улиците.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар