Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой град е с най малко дупки по улиците?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мдааа Бургас е града с най-много дупки, и то не само в града, ами в цялата община.

Коментар

От мойте наблюдения Видин е най гадния град за каране. Там даже и лампите не светят по повечето улици
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

В Старозагорско пътищата са почти перфектни,да в града има дупки,но са малко и който твърди,че там има,нека мине през Варна или дойде тук в Търново. Ето и сега ВИК пак копаят главната улица,за 40 път поне в рамките на една година,само една и съща улица....за другите да не говорим В Хасково също не са никак лоши пътищата .Но имам сериозно възражение,към колегата пуснал темата Колега,ти откъде влезе в града,че не видя дупки Откъм СТ.З. по пътя ,който ти цитира Immortal е като след бомбардировка...особено моста Само в центъра малко по-добре,но и там има дупки,не знам ти къде си гледал,че не си видял но точно тоя град пък е много зле.А за Свищов и пътищата до там какво ще кажете
        ex.Мареа ТД100

Коментар

donnna написа:
          а ние в Бургас си нямаме улици...който е идвал скоро - ще ме разбере...
          Е да ама , сега ботева ще стане като самолетна писта , а и другите ,разкопани улици,ако кажеш ,че в Бургас е зле , отиди в София или в Варна
          http://yaneff82.snimka.bg снимки на моята работа

Коментар

yaneff82 написа:
            donnna написа:
            Е да ама , сега ботева ще стане като самолетна писта , а и другите ,разкопани улици,ако кажеш ,че в Бургас е зле , отиди в София или в Варна
            знам, знам, нали работя във фирмата дето ги копае улиците и дупките...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

fuoco написа:
              ...Пазарджик са доста нови улици и не оставя толкова лошо впечатление....
              Не може да му се отрече на нашия кмет, че асфалтира. Особено, най-вече и единствено централните улици и булеварди. Кварталните улички са си квартални улички. Там по-добре да не попадаш. И освен че асфалтира, боядисва всичко, което докопа, в синьо и жълто. Ама всичко-парапети, мостове, пейки, пешеходни пътеки, катерушки... Наистина синьо и жълто си тичат, но аз бих предпочел да е в червено и бяло .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Сандански - особено в централната част пътищата са страхотни

Коментар

За най-малко дупки нямам представа, но от обикалянето ми из страната последните две-три години мога съвсем откровено да кажа, че най-лошите пътища са в Шуменска област.Как е в самият град не знам, но околностите му - много зле.
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Стара Загора
                    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

+А защо темата от безсмислена не я направим полезна- нека всеки, който вижда че града миу е надупчен - да напише по едно гневно писмо до имейл ана тамошното пътноподържане... де да знам- може и да има някакъв ефект, особено ако се конкретизира голяма дупка за запълване.
                      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

В Пазарджик почти всички улици се асфалтираха и дупките значително намаляха.

Коментар

Immortal написа:
                          Аз имам претенцията да познавам доста градове в България. Такава ми е работата, че доста обикалям. (Следващата седмица да се готви Козлодуй ).За град с най-малко дупки по улиците, дори с никакви дупки по улиците обявявам: Хасково! (Хасковлии да почерпят )Това е единственият град, в който наистина не съм видял дупка по улиците.А в Димитровград има доста дупки. Не знам от къде ти е впечателението, колега, но най-малкото по обиколното покрай Неохим и до илизането му на Хасковско шосе - дупка до дупка. Особено на моста. Също и на входа на града откъм Стара Загора.
                          Чакаме да се обадиш,за да почерпим.Говоря в множественно число визирайки мен и Явор.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

tarabas написа:
                            В Пазарджик почти всички улици се асфалтираха и дупките значително намаляха.
                            и аз съм за Пазарджик с двете ръце. Улиците са асфалтирани скоро и са само за гонки
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

yaneff82 написа:
                              donnna написа:
                              Екстра си ни е Бургаза! Като изключим "Възраждане" Но, както всяка година, ще си платя данъка от 260 лв., защото карам по /почти/нормални улици!
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                              Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                              Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

+ 1 за Бургас В Лозово където живея няма една дупка Възраждане е АД
                                http://yaneff82.snimka.bg снимки на моята работа

Коментар

Working...
                                X