Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой град е с най малко дупки по улиците?
Collapse
X
-
АЗ отдавна съм казал,че тук в Търново е в пъти по-зле и изобщо не го давам за пример,напротив За качица-първо там НУЖДА ОТ РЕМОНТ НЯМАШЕ! Измислиха си го,защото трябваше да се откраднат определени пари. Гласуваха си бюджет,откраднаха ги и после трябваше държавата да го оправя Сега кръстовище не е по-добре отпреди,просто доста хора се нагушиха с общинските пари,затова и държавата спаси положението.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:За качица-първо там НУЖДА ОТ РЕМОНТ НЯМАШЕ! Измислиха си го,защото трябваше да се откраднат определени пари. Гласуваха си бюджет,откраднаха ги и после трябваше държавата да го оправя Сега кръстовище не е по-добре отпреди,просто доста хора се нагушиха с общинските пари,затова и държавата спаси положението.
Коментар
-
paralesa написа:АЗ отдавна съм казал,че тук в Търново е в пъти по-зле и изобщо не го давам за пример,напротив За качица-първо там НУЖДА ОТ РЕМОНТ НЯМАШЕ! Измислиха си го,защото трябваше да се откраднат определени пари. Гласуваха си бюджет,откраднаха ги и после трябваше държавата да го оправя Сега кръстовище не е по-добре отпреди,просто доста хора се нагушиха с общинските пари,затова и държавата спаси положението.
Коментар
-
Scilla написа:Immortal написа:[.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар