Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До колко се познаваме? (потребители, съфорумци и приятели)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    До колко се познаваме? (потребители, съфорумци и приятели)

    Колеги, вчера на един хубав празник, при един хубав човек възникна малък спор от сорта: "като не си го виждал на живо, как можеш да кажеш, че не го харесваш или че те кефи?"До колко се познаваме тук? Дават ли ни писанията тук достатъчно ясна представа за това, което сме в реалния живот, за това какви хора сме? Оправдава ли се мнението ви създадено от писанията тук, с това след като видите дадения потребител на живо?Когато достатъчно дълго време четеш някой (неговите постове, мнения по различни теми) и си кажеш: този/тази е много смотан/а или този/тази много го/я харесвам това запазва ли се след запознанството ви на живо или се променя?Ето при мен как е (но трябва да се вземе предвид, че съм олигофрен, чепат и т.н.): Когато си изградя мнение за даден потребител/ка (само от неговите постове, мнения по различни теми, поведението му в форума ) и да речем не го харесвам, на някоя от срещите, на които сме били заедно с въпросния потребител въобще нямам желание да се запознавам с него/нея и обратното, ако някой съм харесал, нямам търпение да се запозная с този човек на живо. Имал съм и двата момента - т.е. да ми се оправдаят очакванията и да не се.Как е при вас?
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

    #2
    Аз досега лош човек от форума не познавам.Всеки си има своите специфични особености, но никой не е толкова "смотан", че да не искам да се запозная с него.Затова и недоумявам понякога на личностните дрязги между съфорумци.Със всеки мога да намеря някаква обща тема, а ако не - поне една обща тема е сигурна - италианските автомобили

    Коментар


      #3
      Коста, Коста, още помня как ми сипа с големия черпак:
      kosta написа:
      Ти докато беше модератор, беше е*ати ге*чето
      Иначе - категорично НЕ, не може да се придобие представа. Дори съм си правил грешни заключения.--------едит 2:Даже си спомням как във форума се карах с Фихи, а той се оказа пич от класа. Вътрешните хора са нaясно с историята. Сорка Фихи ! ----------едит 3Ама го има и обратното.Човек който тук ми беше приятел ми заби нож в гърба ! След като стана модератор ! И не говоря/пиша за мой роднина
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

      Коментар


        #4
        Ми...аз на "прима виста" се сещам, как миналата година, когато още разни хора не бяха се самозабравили и имаше Нощна тема, се "заприказвахме" с Ичкин. Допадна ми много и исках да се запознаем. Добрите впечатления се затвърдиха и след запознанството ни! :D Аз също съм много особен и чепат човек, не харесвам кого да е, но винаги "давам шанс" на хората, в смисъл такъв, даже да съм се карала с някого във форума, на първо виждане не го отбягвам, а напротив - търся контакт, за да изясним търканията. Ако се получи - добре, ако не - още по-добре! Това, последното, беше шега!Много мога да пиша по тая тема...ама ме мързи!
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

        Коментар


          #5
          Доста може да се разбере за един човек от писанията му във даден форум.Аз например преди да се запозная с Ирка мислех,че е бая луда.Като се запознах разбрах,че хиииииииич не я слуша главата.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

          Коментар


            #6
            Нормално е всеки да добие някаква представа за някой, като характер и т.н. Когато не си се виждал с даден човек е едно,но на живо е малко по-различно,което има вероятност да оправдае очакванията ни. Според мен е добре,общуването на хората да става в действителност а не на сляпо,това до известна степен ще внесе яснота кой какво представлява. Казаното до тук може да се погледне в доста различни сфери на ситуации,отношения и пр. но това са други теми за дискутиране. Лично аз не съм човек който обича конфликти с някой, по- скоро ако друг не ми хареса гледам да отбягвам контакти с него или ако е имало някакви противоречия и спречквания, сам търся начини за тяхното изглаждане. Но нека се има в предвид че,всеки е различен от гледна точка на разбирания спрямо останалите.
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

            Коментар


              #7
              А пък мен ако питате всички са велики нали са от ФФБ
              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!


              FIAT BRAVO 1.8GT
              FIAT BRAVO 1.9TD ex

              Коментар


                #8
                Познавам лично доста хора от форума. Не мога да кажа, че ги познавам достатъчно добре, защото не съм успял да изям по една торба сол с тях. Но все пак, на 80 % представата, която съм си изградил на база на мненията им във форума, се е потвърдила, когато съм се запознал с тях на живо. Малка част са ме изненадали в положителен или отрицателен смисъл. Ще кажа нещо повече: дори и визуално повечето от хората във форума на живо изглеждат така, както си ги представям, без да съм ги виждал преди това дори и на снимка.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                Коментар


                  #9
                  Re: До колко се познаваме? (потребители, съфорумци и приятел

                  kosta написа:
                  Дават ли ни писанията тук достатъчно ясна представа за това, което сме в реалния живот, за това какви хора сме?
                  Не, в никакъв случай......
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

                  Коментар


                    #10
                    Далеч сте ми за срещи! За това следя с интерес темите:"Кой, кой е..."( често я преглеждам),"Кой какво работи?" и другите "опознавателни" теми, както и албумите със снимки от срещите. За почти две години от регистрацията, някои съфорумници все едно ги познавам "на живо". Общуването по този начин е по-лесно, защото четеш или споделяш само това, което искаш и като не си на кеф => "изход". Различно е, когато се срещаш с даден човек, приятел или просто познат - съобразяваш се с много повече неща. На въпроса на Коста (на когото си позволявам да пускам свойски закачки и се надявам да не се сърди) - мисля, че представата, която съм си изградил за вас чрез форума, би ми позволила да общувам с всеки, ако се видим - но с кой, колко дълго... П.П. За по-пълно опознаване, моля, качвайте повече снимки в различни ситуации и правени по различни поводи.

                    Коментар


                      #11
                      :D Ам и аз да "кажа" нещо... Днес се срещнах с един човек, когото "познавам" от един друг форум(не е за запознанства, по-скоро е професионално насочен ) и мога да кажа, че впечатленията ми се затвърдиха на 100%."Познаваме" се от година и нещо, не сме се виждали никога, но на едното кафе дет изпихме, останах с впечатление, че е точно това което "познавам" от форума.По принцип не съм от хората дет се запознават по такъв начин, но просто така се случи-случайно ми свърши услуга, свързана с работата ми и оттам тръгнаха нещата :D .Сега, за ФФБ имам чувството, че познавам някои хора без ОЩЕ да сме се виждали, за което аз съм виновен , надявам се да са точно това, което "познавам" от писаниците си тук с тях :D (няма да се заричам, ма кафето с тях няма да се отлага много дълго).Другото тук у форума е, че добиваш представа за някой, не само по твоите впечатления, а и по тези на други съфорумци за същия човек, което също е важно за оформянето на мнението ти без да си видял човека.И все пак мнението добито очи в очи не може да се сравни с това получено от писаниците на някой.

                      Коментар


                        #12
                        До колко се познаваме? (потребители, съфорумци и приятели)

                        Аз пък считам , че за разлика от библейският принцип ,, По делата ще ги познаете ’’ , тук смело мога да кажа , че ги познавам по писането им. 45 - та си година карам и мислех , че доста съм прочел и видял , но някои люде тук ми промениха представите за битието и съзнанието.В някои постове не струи , ами извира злоба. Защо ?
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

                        Коментар


                          #13
                          Re: До колко се познаваме? (потребители, съфорумци и приятел

                          Румен_Хинчев написа:
                          Аз пък считам , че за разлика от библейският принцип ,, По делата ще ги познаете ’’ , тук смело мога да кажа , че ги познавам по писането им. 45 - та си година карам и мислех , че доста съм прочел и видял , но някои люде тук ми промениха представите за битието и съзнанието.В някои постове не струи , ами извира злоба. Защо ?
                          Няма как да се срещнеш с тях, защото даже и в неотложна нужда да си и да се прежалиш за една среща - телефоните им ги няма в темата "Телефон за СПЕШНА ПОМОЩ във всеки град ..."! Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна!

                          Коментар


                            #14
                            curko написа:
                            ...Другото тук у форума е, че добиваш представа за някой, не само по твоите впечатления, а и по тези на други съфорумци за същия човек, което също е важно за оформянето на мнението ти без да си видял човека.
                            Често казано никак не се влияя от мнението, което преобладава във форума за даден човек. Дали някой е положителен или отрицателен герой си определям само аз. Имало е хора, заклеймени от форума, с които съм останал приятел, защото са ми помагали и не съм видял лошо от тях. Както ги е имало и обратните случаи.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

                            Коментар


                              #15
                              Re: До колко се познаваме? (потребители, съфорумци и приятел

                              =Rudi= написа:
                              Румен_Хинчев написа:
                              Аз пък считам , че за разлика от библейският принцип ,, По делата ще ги познаете ’’ , тук смело мога да кажа , че ги познавам по писането им. 45 - та си година карам и мислех , че доста съм прочел и видял , но някои люде тук ми промениха представите за битието и съзнанието.В някои постове не струи , ами извира злоба. Защо ?
                              Няма как да се срещнеш с тях, защото даже и в неотложна нужда да си и да се прежалиш за една среща - телефоните им ги няма в темата "Телефон за СПЕШНА ПОМОЩ във всеки град ..."! Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна!
                              Съгласен .....Наистина мама му стара ! Не се замислих , Колега !
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

                              Коментар

                              Working...
                              X