Колеги, вчера на един хубав празник, при един хубав човек възникна малък спор от сорта: "като не си го виждал на живо, как можеш да кажеш, че не го харесваш или че те кефи?"До колко се познаваме тук? Дават ли ни писанията тук достатъчно ясна представа за това, което сме в реалния живот, за това какви хора сме? Оправдава ли се мнението ви създадено от писанията тук, с това след като видите дадения потребител на живо?Когато достатъчно дълго време четеш някой (неговите постове, мнения по различни теми) и си кажеш: този/тази е много смотан/а или този/тази много го/я харесвам това запазва ли се след запознанството ви на живо или се променя?Ето при мен как е (но трябва да се вземе предвид, че съм олигофрен, чепат и т.н.): Когато си изградя мнение за даден потребител/ка (само от неговите постове, мнения по различни теми, поведението му в форума ) и да речем не го харесвам, на някоя от срещите, на които сме били заедно с въпросния потребител въобще нямам желание да се запознавам с него/нея и обратното, ако някой съм харесал, нямам търпение да се запозная с този човек на живо. Имал съм и двата момента - т.е. да ми се оправдаят очакванията и да не се.Как е при вас?
![Mr. Green](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Коментар