Един приятел го хванаха с превишена скорост ( и то доста) ,трябваше да му вземат книжката на място, обаче нямаше как да се прибере и го оставиха да си ходи. После си занесе книжката и се прости с нея за 2 месеца.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога КАТ има право да вземе СУМПС на място, веднага?
Collapse
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
steven написа:Ъъъъъъъъ... точно аз не съм специалист по актове и точки, ама не става ли просто като те спрат и "забравил съм талона". След което никога не отиваш да си получиш наказателното постановление.Книжката, доколкото разбрах, я взимат на място само ако караш пиян?
Коментар
-
steven написа:След което никога не отиваш да си получиш наказателното постановление.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:steven написа:След което никога не отиваш да си получиш наказателното постановление.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Stefanaki написа:steven написа:След което никога не отиваш да си получиш наказателното постановление.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
steven написа:Как така!? Нали 2 дена висях на опашка в КАТ - веднъж да ми кажат, че не е готово и после да си го взема, за да платя 10лв? Дори да дойде, едва ли е регламентирано да ти вземе документите на крак. Но това как да е, откога и винаги ли ти го носят, вместо да си губиш 2 дена? Да не би и да излизат в срок вече, вместо за 2-3 месеца?paralesa написа:Максим Ставийски УБИ човек и не го опандизиха,ти за Дембеле си се хванал,много е къса паметта на българинаЧл. 343б. (1) Който управлява моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, установено по надлежния ред, се наказва с лишаване от свобода до една година.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар