Принципно в цял свят за да имаш ДСЛ ти трябва телефонна линия.Мисля,че няма да можеш да се откажеш от телефона.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с Виваком
Collapse
X
-
dudulia написа:Принципно в цял свят за да имаш ДСЛ ти трябва телефонна линия.Мисля,че няма да можеш да се откажеш от телефона.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Имам наблюдения над интернет доставчиците в два града - Сливен и Ямбол. Прави ми впечатление, че в Сливен има 2 масови доставчика - Виваком АДСЛ и Близуу. И двата са далеч-далеч под нивото на ямболските кабелни оператори. В Ямбол са най-масови 2 кабелни оператора - единия Комнет (национален), другия Оптинет(регионален). И двата предлагат скорости, за които нито Близу, нито Виваком могат да си мечтаят. За същите, че и за по-малко пари. В Ямбол не съм чул някой да е на Виваком ADSL... А по темата - Еле да сподели за какви пари й е интернета на БТК, след като си е спряла телефона и всичко ще се изясни.
Коментар
-
Immortal написа:Имам наблюдения над интернет доставчиците в два града - Сливен и Ямбол. Прави ми впечатление, че в Сливен има 2 масови доставчика - Виваком АДСЛ и Близуу. И двата са далеч-далеч под нивото на ямболските кабелни оператори. В Ямбол са най-масови 2 кабелни оператора - единия Комнет (национален), другия Оптинет(регионален). И двата предлагат скорости, за които нито Близу, нито Виваком могат да си мечтаят. За същите, че и за по-малко пари. В Ямбол не съм чул някой да е на Виваком ADSL... А по темата - Еле да сподели за какви пари й е интернета на БТК, след като си е спряла телефона и всичко ще се изясни.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Ясно е написано в страницата на Vıvacom.Има си само интернет има си и пакетни услуги.Интернета е 20 или 25 лева на месец.Най вероятно еле е права. Опитват се да задържат клиента като разчитат, че няма да е настоятелен и го въртят колкото може. Лъжат го и понеже е само устно, винаги ще отрекат след това. Затова, писмено или скандал.Аз досега два пъти съм го преживявал този цирк и само скандал [на висок тон] с писмена жалба до централата, която се подава в офиса, като в нея се описва точно кой и какво е казал [имат табелки с име и длъжност]. При тази ситуация, обикновено жалбата отива в коша и молбата на клиента е удовлетворена, макар и с нежелание. Имат бонус системи и като не са убедителни им режат или лишават от бонуси.А те не са убедителни и предпочитат да манипулират хората. Ако мине.Никой не може да те задължи да имаш телефонен пост.Колегата да отиде и да каже, че щом не може интернет без телефон, иска да спре и телефона и интернета. Но да каже, че ще го направи с писмена молба, в която ще опише разговорите, кой какво е питал и какво му е отговорено. С копие до централата. С точни имена. Гарантирано веднага ще му се реши проблема.Защото тогава ще стане ясно, че Vivacom е загубила изцяло клиент, благодарение на неин служител..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
За сега съм най-доволен от Комнет плащам 25 лв на месец тегля филми със 5,6 MB , нямам договор,когато имам пари си го плащам и имам нет когато нямам си гледам монитора,чиста работа.Бях на СКАТ но за тях повече не искма да чуя,бях и на БТК по големи мошеници от тях не съм виждал и чувал,платих им 919 лв за да се откажа от БТК ADSL преди да ми е изтекъл договора,изспиках им се върху модема и им го върнах.
Коментар
-
Където и да се оплачеш от тях, накрая ще ти заявят че тази цена за нета която плащаш в момента е преференциална заради ползването на тел. Без тел нищо не им пречи да ти обявят оферта с по висока цена. Причината е че за АДСЛ е необходим тел. пост. Пишеше го в ОУ. А ако си спреш телефона ти спират и телефонния пост.За човек който му трябва стабилен нет който не прекъсва това е варианта. Който иска да си точи филми и игри от нета да си стои на лан операторите.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:За човек който му трябва стабилен нет който не прекъсва това е варианта. Който иска да си точи филми и игри от нета да си стои на лан операторите.
Коментар
-
Относно тарикатлъка на някои офиси и служители трябва и ние да подходим тарикатски.Ето един мой пример.Преди десетина години от Енергото ни поискаха да предплатим стойноста на изразходвана енергия за два месеца и тия пари щели да стоят в Енергото ако откажем някой месец да платим да има от къде да си вземат парите . На мойта фирма поискаха 50лв и ги дадох.След няколко месеца рекох да приложа тарикатлък като отидох и им казах, че съм затруднен с пари и да си удържат от тия дето съм внесъл. Да, ама не . Не можело . Преглътнах и така до миналата година когато получих съобщение да отида да си получа парите, защото било незаконно тяхното вземане . Пратих съпругата, че има пълномощно от мен да ги вземе , ама бюрократичната машина каза ,че лично аз и то с личната карта трябва да отида . Отидох явих се на гишето и хоп мацката вика : дай си личната карта да я преснема .Аз я извадих и я дадох та я пресне . Тогава вече почнах с моите лъжи аз да ги притеснявам .Казах им, че преди да дойда тук съм бил в паспортно бюро и съм им казал, че ще ми преснимат личната карта, за да ми върнат едни 50лв.И уж че те са ми казали така : отиди и дай да ти я преснимат, но после ела при нас и ние ще поемем случая, защото това е незаконно. Служителката както беше високомерна в началото изведнаж пожълтя от уплаха и веднага звънна на шефа си . Дойде той и тя му каза това дето и казах . И той така сви опашка , скъса преснетата лична карта и почна на нея да се кара и то на висок глас . Защо му преснимаш картата като той не открива нов пост, а има пари от нас да взема . Сега ако дойдат от паспортно бюро ние загазваме. После той ме извика в стаята си помоли ме да не ходя пак да паспортно бюро и да замажем положението .Та думата ми е ,че зад гишетата стоят наперени хора които си придават важности. Както каза и колега по горе отиди в друг офис и може там пък законите да са други .
Коментар
-
Immortal написа:infineon написа:За човек който му трябва стабилен нет който не прекъсва това е варианта. Който иска да си точи филми и игри от нета да си стои на лан операторите.
Коментар
-
Re: Проблеми с Виваком
gmg_service написа:От около 5 години съм техен клиент.Интернет и телефон. Интернета добре,но домашен телефон не ми трябва.Вече 3 години им плащам по 7.80 лв. на месец като дори нямам и телефонен апарат.Днес беше поредният ми опит да се опитам да закрия телефонният си пост но без успех.Много подробно прочетох общите условия за доставка на интернет,и никъде не пише ,че е нужен телефонен пост (телефон).При запитване от моя страна къде пише ,че е нужен телефон,ми се отговаря "не пише никъде но е така".Поисках им да ми откажат в писмен вид,но ми отказаха. Някои колега успял ли е да си пусне нет без телефон? И дали има начин,да се оттърва от този очевиден рекет.
Коментар
-
Re: re
gmg_service написа:Tornado написа:Опитай с комисията за защита на потребителя.
Коментар
-
И аз имам някой наблюдения по въпроса, понеже съм клиент на виваком. Интересувал съм се за същото и ми казаха че в такъв случай ще се вдигне таксата за нета и има за какво. Работата ми е такава, че ми се налага да влизам в техните репартитори и съм говорил и с техни служители. Не е проблем технически да се пусне само нет по чифта, тъй като той се подава след сигнала "централа" по чифта, но тази такса е нещо като наем на чифта, понеже и той има подръжка - шахти, шкафове, абонаментни кутии. На наши клиенти се налага да ползват чифта им за охрана и ако нямат телефон плащат някаква такса наем на чифта, която обаче не знам колко е. Така че мисля че е безпредметно човек да се бори с това.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар