Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв е шанса да съм хванал хепатит

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Какъв е шанса да съм хванал хепатит

Румен_Хинчев написа:
    jenshen73 написа:
    Всъщност медикаментозното лечение на Хепатит в болницата, освен системите с течности е ... витамин Б комплекс - за поддържане положителният статус на черният дроб Абе далечната 1979г. я изкарах тая зараза... Жълтеница, името идва от повсеместното пожълтяване от отказане на функциите на черния дроб и преминаване на пигмент в организма: очи, кожа, урина...
    Витамин С , драги !
    При инфекция увреждаща черния дроб? Или искаш да кажеш, че малките жълти кисели хапченца не мога да ги отлича от малките червени и не кисели хапченца, драги? Щото от детските години това ми е останало като спомен - малки червени хапченца....Мамооо, как само мразя да споря:
    Употребата на алкохол и тютюнопушене се забраняват. Прилага се витамини - А, група В, К и други хепатопротективни медикаменти. В период на изостряне или съпътствуваща инфекция се назначава строг постоянен режим.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
      Румен_Хинчев написа:
      jenshen73 написа:
      Всъщност медикаментозното лечение на Хепатит в болницата, освен системите с течности е ... витамин Б комплекс - за поддържане положителният статус на черният дроб Абе далечната 1979г. я изкарах тая зараза... Жълтеница, името идва от повсеместното пожълтяване от отказане на функциите на черния дроб и преминаване на пигмент в организма: очи, кожа, урина...
      Витамин С , драги !
      При инфекция увреждаща черния дроб? Или искаш да кажеш, че малките жълти кисели хапченца не мога да ги отлича от малките червени и не кисели хапченца, драги? Щото от детските години това ми е останало като спомен - малки червени хапченца....Мамооо, как само мразя да споря:
      Употребата на алкохол и тютюнопушене се забраняват. Прилага се витамини - А, група В, К и други хепатопротективни медикаменти. В период на изостряне или съпътствуваща инфекция се назначава строг постоянен режим.
      Отвара от омайно биле ли има във физиологичния разтвор , който ти вливат ???Аз изчезвам от тая тема ...ФФБ - ВАШАТА панацея , ако :- сте влюбен ;- имате съмнения , че сте болен от хепатит А ;- не искате да купувате винетка ;- не искате да плащате данъци ;- и....каквото си измислите
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
        Витамин С , драги !
        Витамин ЦЕ , но за предпочитане е винСЕ и месЦЕ.
        Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
          Румен_Хинчев написа:
          Витамин С , драги !
          За жалост 6 месеца след това , приятелю

Коментар

Отново от мързел да проверите теориите си навлизате в едни тотално неадекватни спорове.Витамините, които се предписват изрично е описано какви са. Физиологичният разтвор, който се влива през системата НЕ съдържа Витамин C.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Румен_Хинчев написа:
              nikolovvd написа:
              Румен_Хинчев написа:
              Витамин С , драги !
              За предпочитане е 6 месеца преди това, а най-добре постоянно. Заради имунната система, не за друго. Все пак трябва да се поддържа. :D Как бе приказката "Който не храни своята армия - храни чужда!".
              Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                Румен_Хинчев написа:
                nikolovvd написа:
                Румен_Хинчев написа:
                Витамин С , драги !
                За предпочитане е 6 месеца преди това, а най-добре постоянно. Заради имунната система, не за друго. Все пак трябва да се поддържа. :D Как бе приказката "Който не храни своята армия - храни чужда!".
                ХиХи

Коментар

Системите са със глюкоза и левулоза....а лекарства за черния дроб са най - различни....обикновенно са на билкова основа!Трябва мн да се внимава какво се взема като медикамент, защото има вероятност да си доунищожите черния дроб!Мен, доколкото си спомням, ме лекуваха с легалон!
                  Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Working...
                  X