Вчера бях в Стара Загора и вечерта пих без да искам малко вода от чешмата в хотела.А сега нещо споменаха по телевизията че можело да е от водата там и се притесних.Какъв е шанса да съм се заразил?
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Ми зависи от имунната ти система по принцип......хепатита има инкубационен период, като по принцип значи че е възможно тия дето сега са болни, да са заразени преди време......и сега водата да е ОК....
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Извън темата...Преди два дни, БТВ новините направиха една много гадна скрита реклама на ваксините против грип... Текста беше следният: грипният сезон тепърва предстои и все още не е късно за ваксина... Аз бих се запитал, от къде идват всички тези грипове и болести и съм 98% убеден, че всичките са напускани от "добрите" фармацефтични фирми! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Шансът да се заразиш с хепатит или защо не СПИН, сифилис или примерно да забременееш, докато пиеш питейна вода в България = 0. Всичко останало са глупости.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Преболедувал съм го , затова :1. Самочувствието рязко пада , всичко ти става безразлично.2. Уринираш червено.3. Както каза колегата по-горе пожълтява роговицата и кожата .4. ВЕДНАГА НА ЛЕКАР . Изхода при нелекуване е ЛЕТАЛЕН.Дано да си здрав , Колега
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
голяма паника ей... да не дава Господ,но на всеки може да се случи,няма смисъл обаче да го мислиш и да се паникьосваш...при това от простотии,че си пил вода от чешмата
Колега не се притеснявай излишно.Ако беше от водата досега Стара Загора да беше за подплаване цялата. Гадно е заболяването, по стриктна хигиена ,миене на ръце , избягване на обжществени места,закусвални,кръчми и други.Най-вече късмет и добра Имунна система е спасението.
голяма паника ей... да не дава Господ,но на всеки може да се случи,няма смисъл обаче да го мислиш и да се паникьосваш...при това от простотии,че си пил вода от чешмата
Даам... колега, едно време имахме разни спорове и търкания, ама не знам, защо напоследък все споделям твоите мнения! :D Ако водата бе заразена с хепатит, нали половина град щеше да пламне бре, колега infineon? Мий си ръцете по-често, ако ходиш в С.З. и гледай да нямаш взимане даване със заралийки!
Коментар