Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Нокиа C5-03

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вземай каквото и друго да е само не и Нокиа прехвалено име на цена без покритие.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Преди час сложих АндрЮ на шефчето и каза:Егати смотания WinMo, що не ми сложи АндрЮ по-рано ?Супер интуативен е и юзър френдли, няма какво да те плаши.п.с. като писах Defy, си мислех за Оптимуса, Sev ми го беше похвалил на скайп ..... миналата година.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

вземай X6 или C6 а на samsung wawe е мн як
        Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

Defy-то също е изборпо-голям екран, много по-добра резолюцияно е малко скъп, особено не се ползва при тежки условия - там му е силаталошото е é още на са го ъпдейтнали до 2.2, което ще стане до априла за симбиана няма да отговарям :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз също си търся Телефон в момента и съм шах с пешката,какво да си взема. Исках да е Нокия,ама май се разубедих вече!Спрял съм се на няколко модела:-- > motorola_defy-- > lg_optimus_oneЧудя се обаче дали си заслужава толкова пари за телефон!Другия вариант е да си поръчам някоя Китайска пръчка.

Коментар

Вземи си някой запазен гаранционен HD2 и си сложи квато искаш ОС.Амам предвид развитието му .... ще станат кът продажбите.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сори за оффтопика, но виждам, че тука пишат капацитети в областа на Андроида Та въпросът ми е следният:ХТЦ-то ми иска да си ъпдейтне софта до 2.2.1 около 56мб е ъпдейта, да му го пускам ли или ?
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

естественоархивирай си контактите, смс-те, календара и приложениятавсички потребителски данни ще изчезнат

Коментар

Нищо не казвате за Motorola Milestone? Аз му се точа откакто е излязъл
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

за тези пари бих взел Defyпо-компактен (при еднакви размери на екрана), по-бърз процесор, радио

Коментар

kontrakciqta написа:
                        вземай X6 или C6 а на samsung wawe е мн як
                        Серията Wave на Самсунг е с операционна система Бада. За нея дори още скайп няма, да не говорим за навигационен софтуер. Единствено Route 66 предлагат навигация за Бада, но се плаща, и то годишен абонамент.Жената много си беше харесала Wave 8500, със суперАмолед дисплея, но я разубедих.В момента аз бих си взел Samsung Galaxy i5510, с Андроид, капацитивен дисплей, физическа Qwerty клавиатура.Ползвам в момента Нокия Е71, не съм им противник, но определено в последно време Нокия доста изостават технологично. Дори и в новия им N8 излязоха много дефекти.

Коментар

Да се похваля ,днес след дълго мотане си взех взех LG Optimus Chic E720 !Бях отишъл за Нокия X6 или N8 , обаче след като взех в ръцете си LG-то набързо се отказах от Нокия.

Коментар

много добър изборчестито

Коментар

Охааа,вече си имам LG Optimus One!! Много яко телефонче и съм искрено благодарен на колегите които ме насочиха към него.Андроида наистина е много приятен за работа макар че оше не съм го разучил

Коментар

http://www.androidbg.com/forum/http:...id.com/forum/A за да имаш безплатно платените приложения:http://www16.zippyshare.com/v/12990014/file.html
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X