ето каква е развръзката с момичето .. общо зето ми е изгодно .. незнам кои беше написал коментар по добре останете така като сте и.. .. наистена така е по добре смисал сме си приятели които излизаме само двамата говорим си и така ..... ся подробности.. пък до колкото до мен ся ще ви обесня баща ми зе едно типо когато бях на 16 и ми каза това ще ти е първата учебна кола .. и ас когато седнах да карам.. много се на кефих и си господи възможно ли е да върви един фиат така.. и се зарибих да карам.. и така доиде време за книжка .. зех я книжката .. но преди един ден да я зема бях направил катастрофа .... зад каисиева карах с 100 и тогава неможах да овладея колата загубих контрол.. литнах през един бордюр и преместих два вана... и теи последствията на типото.. преден капак десен калник, ляв калник фар мигач предна броня левия рог го намачках греда.. очиларка.. а и радиатора са спука и теи.. на мен не ми се даваше типото на металекса или да си купя друго ... и блъснах са миналото лято на 15-юни и точно на 31 беше готово .. по принцип по бързо можеше да стане ама трудно намерих части и до като сабера пари от работата която бачкам.. и това е моита история и си казал само фиат алфа ланчия ! това е .. . .. аиде да ставам че закъснявам за дасколо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любовен проблем незнам какво да правя..
Collapse
X
-
nikolovvd написа:jenshen73 написа:...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
чЕти тук: ТЕОРИЯ ЗА СТЪЛБАТАAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Здравей,изчетох темата и са се изписали много верни неща. но един съвет от мен-слушай само себе си, дали ще сбъркаш или не- ти сам ще си си виновен. А относно проблема-май си го решил, но не допускай това че сте в един клас, с въпросния пич и мацката, да раздели класа на групи, бях в тава ситуация преди време,само че главната героиня беше съученичката ми, и е супер тъпои глупово. Помисли какво искаш ти .
Коментар
-
Любовен проблем незнам какво да правя..
коцев написа:ето каква е развръзката с момичето .. общо зето ми е изгодно .. незнам кои беше написал коментар по добре останете така като сте и.. .. наистена така е по добре смисал сме си приятели които излизаме само двамата говорим си и така ..... ся подробности.. пък до колкото до мен ся ще ви обесня баща ми зе едно типо когато бях на 16 и ми каза това ще ти е първата учебна кола .. и ас когато седнах да карам.. много се на кефих и си господи възможно ли е да върви един фиат така.. и се зарибих да карам.. и така доиде време за книжка .. зех я книжката .. но преди един ден да я зема бях направил катастрофа .... зад каисиева карах с 100 и тогава неможах да овладея колата загубих контрол.. литнах през един бордюр и преместих два вана... и теи последствията на типото.. преден капак десен калник, ляв калник фар мигач предна броня левия рог го намачках греда.. очиларка.. а и радиатора са спука и теи.. на мен не ми се даваше типото на металекса или да си купя друго ... и блъснах са миналото лято на 15-юни и точно на 31 беше готово .. по принцип по бързо можеше да стане ама трудно намерих части и до като сабера пари от работата която бачкам.. и това е моита история и си казал само фиат алфа ланчия ! това е .. . .. аиде да ставам че закъснявам за дасколоFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Колега със сигурност ще имаш шанс да я свалиш, ако си оправиш правописа. Не си направих труда да чета постовете от всичките 7 страници, но вероятно почти всеки е изпадал поне веднъж в подобна ситуация. Моя съвет - СПОКОЙНО - след месец два седмица две ще ти или на нея писне и ще си намерите някой нов. Помисли само ако зареже онзи и се заеме с теб после какво ли ще прави с някой друг без ти да знаеш. Прави си кефа и да не ти пука.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
цтцт В Фиат форума няма кой да ми каже с какъв размер камък да си развия гайката на главината,но ако питам нещо за жената ще се изпишат много,много страници Сега сериозно.Колега много и се фталясваш на мацката.Слагай картите на масата и каквото стане,иначе само ще се ядосваш.Малко по смело и каквото дойде.Реално може да дойде разочарование,но може и да дойде радост,но ако се отплеснете с радостта на задната седалка на колата може да дойде малко по късно и друго затова внимавайте....Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Eх, Оги, Оги...не ме остави да поясня, ама няма да ти го напиша на скайп! Тук ще е, пък ти после си го трий! Знаем, колко обичаш да показваш кой е шефът и кой командва! Постът ми изобщо не целеше да те обиди и унизи, не знам защо така си го разбрал! Просто забравих да сложа хилещ се емотикон!Това съм се питала и очи в очи, но тогава не го прие толкова лично!!! Разбра,че се шегувам!Така да се каже, "имаш лошия късмет" името на бившата ти да е подходящо за игра на думи, ами...c’est la vie! Айде сега, трий! Нарушение на т. 1.8 от правилата на форума. Модераторски екип на fiat-bg.org"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Нека попитам автора нещо. Колега, ти разбирам, си от кв. Владиславово. Така, а мацката от същия квартал ли е?! Сигурно да, щом учи там. Виж сега. Психиката и разбиранията на всяко едно момиче от Владиславово или на поне 90% от тях, е идентична с тая на леките жени. Не искам да обиждам никой, но аз преди повече от 25 години та и досега, ако ми се чукаше лесна мацка, всяка вечер ходех да си търся именно там или в по лошия случай и за разнообразие - в Аспарухово. Повярвай ми, ако още не си направил сравнение с интелигентните момичета от по централните и Аристократични квартали, че е така. Казвам ти го от моите /няма да казвам колко/ години изживяни във Варна, с малко отклонение разбира се. Е във всяко стадо си има мърша, както и в боклука може да се намери скъпоценен камък. Но последното е изключение. Та един съвет. Въпреки правописа ти, личи че си интелигентно момче, с потенциал в живота който ти предстои и имаш много време да си намериш свястна мацка, измежду стотиците хиляди буклуци. Не казвам че момичето ти е лошо или не интелигентно, но защо не пообщуваш с момиче от по изискан квартал! Уверявам те, че веднага, още с първите думи, ще усетиш очевАдната разлика.Не напразно на кв Владиславово, викаме владислИвово, а на Възраждане - възБУждане. Е, приеми последното с максимално чувство за хумор!Fiat Marea TD100
Коментар
-
iuly_vn написа:Нека попитам автора нещо. Колега, ти разбирам, си от кв. Владиславово. Така, а мацката от същия квартал ли е?! Сигурно да, щом учи там. Виж сега. Психиката и разбиранията на всяко едно момиче от Владиславово или на поне 90% от тях, е идентична с тая на леките жени. Не искам да обиждам никой, но аз преди повече от 25 години та и досега, ако ми се чукаше лесна мацка, всяка вечер ходех да си търся именно там или в по лошия случай и за разнообразие - в Аспарухово. Повярвай ми, ако още не си направил сравнение с интелигентните момичета от по централните и Аристократични квартали, че е така. Казвам ти го от моите /няма да казвам колко/ години изживяни във Варна, с малко отклонение разбира се. Е във всяко стадо си има мърша, както и в боклука може да се намери скъпоценен камък. Но последното е изключение.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
iuly_vn написа:Нека попитам автора нещо. Колега, ти разбирам, си от кв. Владиславово. Така, а мацката от същия квартал ли е?! Сигурно да, щом учи там. Виж сега. Психиката и разбиранията на всяко едно момиче от Владиславово или на поне 90% от тях, е идентична с тая на леките жени. Не искам да обиждам никой, но аз преди повече от 25 години та и досега, ако ми се чукаше лесна мацка, всяка вечер ходех да си търся именно там или в по лошия случай и за разнообразие - в Аспарухово. Повярвай ми, ако още не си направил сравнение с интелигентните момичета от по централните и Аристократични квартали, че е така. Казвам ти го от моите /няма да казвам колко/ години изживяни във Варна, с малко отклонение разбира се. Е във всяко стадо си има мърша, както и в боклука може да се намери скъпоценен камък. Но последното е изключение. Та един съвет. Въпреки правописа ти, личи че си интелигентно момче, с потенциал в живота който ти предстои и имаш много време да си намериш свястна мацка, измежду стотиците хиляди буклуци. Не казвам че момичето ти е лошо или не интелигентно, но защо не пообщуваш с момиче от по изискан квартал! Уверявам те, че веднага, още с първите думи, ще усетиш очевАдната разлика.Не напразно на кв Владиславово, викаме владислИвово, а на Възраждане - възБУждане. Е, приеми последното с максимално чувство за хумор!сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
kristo0o_m написа:M5kov написа:А с плач и самосъжаление пробва ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_42M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар