Предлагам да се разплачеш и да се самосъжаляваш! Така би постъпил един истински ЕМО! Бъзикам се, намери си друго девойче
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любовен проблем незнам какво да правя..
Collapse
X
-
Какво да правиш това е психологията. Колкото повече се дистанцира някой, толкова повече ти се иска да си с него. Опитай да покажеш по-добро отношение към нея.Като усети разликата в отношението към нея от твоя и негова страна тя сама ще пожелае да е с теб.
Коментар
-
Insane написа:Какво да правиш това е психологията. Колкото повече се дистанцира някой, толкова повече ти се иска да си с него. Опитай да покажеш по-добро отношение към нея.Като усети разликата в отношението към нея от твоя и негова страна тя сама ще пожелае да е с теб.сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Такааа, айде сега и кака ви да се изкаже! За Криско съм даже леля!Като жена на възраст и на мен този проблем ми се вижда незначителен, но се поставих на негово място - и аз съм била на 18, и аз съм се чудела, тоя, готиния Стамат от втория чин, дали ми се кефи толкова, колкото и аз, или Цура с големите балкони го кефи повече? И престанете да слагате всички жени под един знаменател!!! Както при мъжете има свестни и боклуци, същото е валидно и за жените!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Такааа, айде сега и кака ви да се изкаже! За Криско съм даже леля!Като жена на възраст и на мен този проблем ми се вижда незначителен, но се поставих на негово място - и аз съм била на 18, и аз съм се чудела, тоя, готиния Стамат от втория чин, дали ми се кефи толкова, колкото и аз, или Цура с големите балкони го кефи повече? И престанете да слагате всички жени под един знаменател!!! Както при мъжете има свестни и боклуци, същото е валидно и за жените!сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Мииии, глей ся, кака, в един момент забравих вече кой какво е писал! Чета я тая тема от снощи и ми се праят сичките на разбирачи, ама само от мъжка гледна точка!Всяка ситуация е различна, индивидуална...някой написа да мислиш с главата си...ДА, подкрепям го напълно, ама с ГОРНАТА!!!Щото ако мислиш с долната - далече няма да стигнеш!Сам за себе си седни и помисли - в какъв аспект те кефи повече тая мацка? Ако само искаш да й го сложиш - няма лошо, но няма смисъл от тая тема.Обаче ако искаш да си с нея на едно друго ниво, просто да си говорите, да се държите за ръце, да се разхождате - нещата вече са съвсем различни.Направи анализ на собствените си чувства.Много е вероятно нейното поведение да те подведе и не е задължително да го прави нарочно! Има жени, които и на 50г. не знаят какво искат! Аз и на 16 знаех и бях емоционално по-зряла от повечето си връстници. Ся хората, които бегло ме познават, ще почнат да се хилят неистово... Ама което си е тъй - тъй си е! Та...за да пуснеш тема, значи е важно за теб и не разбирам колегите, които подхождат снизходително или дори с присмех! П.С. Пък на правописа......майната му! Важното е да не говориш на умопомрачителен диалект!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Мииии, глей ся, кака, в един момент забравих вече кой какво е писал! Чета я тая тема от снощи и ми се праят сичките на разбирачи, ама само от мъжка гледна точка!Всяка ситуация е различна, индивидуална...някой написа да мислиш с главата си...ДА, подкрепям го напълно, ама с ГОРНАТА!!!Щото ако мислиш с долната - далече няма да стигнеш!Сам за себе си седни и помисли - в какъв аспект те кефи повече тая мацка? Ако само искаш да й го сложиш - няма лошо, но няма смисъл от тая тема.Обаче ако искаш да си с нея на едно друго ниво, просто да си говорите, да се държите за ръце, да се разхождате - нещата вече са съвсем различни.Направи анализ на собствените си чувства.Много е вероятно нейното поведение да те подведе и не е задължително да го прави нарочно! Има жени, които и на 50г. не знаят какво искат! Аз и на 16 знаех и бях емоционално по-зряла от повечето си връстници. Ся хората, които бегло ме познават, ще почнат да се хилят неистово... Ама което си е тъй - тъй си е! Та...за да пуснеш тема, значи е важно за теб и не разбирам колегите, които подхождат снизходително или дори с присмех! П.С. Пък на правописа......майната му! Важното е да не говориш на умопомрачителен диалект!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Irka_fihi написа:... или Цура с големите балкони го кефи повече? ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Irka_fihi написа:Мииии, глей ся, кака, в един момент забравих вече кой какво е писал! Чета я тая тема от снощи и ми се праят сичките на разбирачи, ама само от мъжка гледна точка!Всяка ситуация е различна, индивидуална...някой написа да мислиш с главата си...ДА, подкрепям го напълно, ама с ГОРНАТА!!!Щото ако мислиш с долната - далече няма да стигнеш!Сам за себе си седни и помисли - в какъв аспект те кефи повече тая мацка? Ако само искаш да й го сложиш - няма лошо, но няма смисъл от тая тема.Обаче ако искаш да си с нея на едно друго ниво, просто да си говорите, да се да се разхождате - нещата вече са съвсем различни.Направи анализ на собствените си чувства.Много е вероятно нейното поведение да те подведе и не е задължително да го прави нарочно! Има жени, които и на 50г. не знаят какво искат! Аз и на 16 знаех и бях емоционално по-зряла от повечето си връстници. Ся хората, които бегло ме познават, ще почнат да се хилят неистово... Ама което си е тъй - тъй си е! Та...за да пуснеш тема, значи е важно за теб и не разбирам колегите, които подхождат снизходително или дори с присмех! П.С. Пък на правописа......майната му! Важното е да не говориш на умопомрачителен диалект!сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Irka_fihi написа:...Аз и на 16 знаех и бях емоционално по-зряла от повечето си връстници. Ся хората, които бегло ме познават, ще почнат да се хилят неистово...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар