Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любовен проблем незнам какво да правя..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Предлагам да се разплачеш и да се самосъжаляваш! Така би постъпил един истински ЕМО! Бъзикам се, намери си друго девойче
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Предлагам да се разплачеш и да се самосъжаляваш! Така би постъпил един истински ЕМО! Бъзикам се, намери си друго девойче
      A, това ще върши работа на поне още петима.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

колега земи се регистрирай в някой любовен форум, тука май никой няма да ти помогне.

Коментар

Какво да правиш това е психологията. Колкото повече се дистанцира някой, толкова повече ти се иска да си с него. Опитай да покажеш по-добро отношение към нея.Като усети разликата в отношението към нея от твоя и негова страна тя сама ще пожелае да е с теб.
          Принципно си прав, колега. Аз обаче не съм усетил такова нещо с моята ..... Или аз не съм попаднал на такъв чешит момиче или незнам. Лично аз през тия 2 години и подарявах подаръци за Св. Валентин, когато беше без работа бях до нея. Мъчих се да и помогна да си намери работа. Карах я насам натам по фирми на интервюта през моето работно време излизах от работа , че да и помагам.... Какво ли още не правих за нея... Разправяше че ме обичала и когато се опитах да и покажа какво изпитвам към нея, а не само да и говоря... тя се дръпна и сега уж сме "приятели", а аз се чувствам като с трън в задника.... Вече нямам желание дори да имам някаква връзка с нея, а нямам и желание да започвам всичко от начало с друго момиче. Когато си пишем или говорим по тел ( защото не се виждаме често вече) ми се струва някакъв мазен гласа и адски много се дразня на моменти. От друга страна все още си я обичам . Но въпреки че някои колеги казват да не слушаш какви съвети ти се дават тук, според мен е по -добре да послушаш тия дето ти казват да не се омагьосваш много по нея.... Бъди добър с нея, но и не и давай всичко. Не се бутай да и помагаш за всичко. Не си и роб. Ако нещата вървят добре, нямате разправии, бъди с нея и нещата ще покажат. Но добре премисли искаш ли да си с нея найстина толкова много. Успех от мен и дано не завършиш нещата като мен.... разочарован от нея, самотен и т.н. ПП: За фиат купе-то. Ако го харесваш като кола купи си го заради самия себе си. 90% от момичетата не дават пет пари дали ще е Типо, купе, пунто, кадетт, астра .... и т.н. Иначе купето е много готин автомобил, който трябва да си купиш със сърцето и караш с кеф, но и да го поддържаш, че не останаха много читави бройки.ПП2: не купувай 2.0 20V вчера в един сервиз ми казаха, че само за смяна на ролки и ангренажен комплект с масла и филри са взели на момчето над 1000 лева. Незная колко е истина, но не си заслужава..

Коментар

Колега аз само мога да добавя следното: внимавай в картинката - каже ли ти и на теб за един ден повече от веднъж, че те обича - значи нещо не е както трябва
            N.Y. State of Mind

Коментар

Insane написа:
              Какво да правиш това е психологията. Колкото повече се дистанцира някой, толкова повече ти се иска да си с него. Опитай да покажеш по-добро отношение към нея.Като усети разликата в отношението към нея от твоя и негова страна тя сама ще пожелае да е с теб.
              Принципно си прав, колега. Аз обаче не съм усетил такова нещо с моята ..... Или аз не съм попаднал на такъв чешит момиче или незнам. Лично аз през тия 2 години и подарявах подаръци за Св. Валентин, когато беше без работа бях до нея. Мъчих се да и помогна да си намери работа. Карах я насам натам по фирми на интервюта през моето работно време излизах от работа , че да и помагам.... Какво ли още не правих за нея... Разправяше че ме обичала и когато се опитах да и покажа какво изпитвам към нея, а не само да и говоря... тя се дръпна и сега уж сме "приятели", а аз се чувствам като с трън в задника.... Вече нямам желание дори да имам някаква връзка с нея, а нямам и желание да започвам всичко от начало с друго момиче. Когато си пишем или говорим по тел ( защото не се виждаме често вече) ми се струва някакъв мазен гласа и адски много се дразня на моменти. От друга страна все още си я обичам . Но въпреки че някои колеги казват да не слушаш какви съвети ти се дават тук, според мен е по -добре да послушаш тия дето ти казват да не се омагьосваш много по нея.... Бъди добър с нея, но и не и давай всичко. Не се бутай да и помагаш за всичко. Не си и роб. Ако нещата вървят добре, нямате разправии, бъди с нея и нещата ще покажат. Но добре премисли искаш ли да си с нея найстина толкова много. Успех от мен и дано не завършиш нещата като мен.... разочарован от нея, самотен и т.н. ПП: За фиат купе-то. Ако го харесваш като кола купи си го заради самия себе си. 90% от момичетата не дават пет пари дали ще е Типо, купе, пунто, кадетт, астра .... и т.н. Иначе купето е много готин автомобил, който трябва да си купиш със сърцето и караш с кеф, но и да го поддържаш, че не останаха много читави бройки.ПП2: не купувай 2.0 20V вчера в един сервиз ми казаха, че само за смяна на ролки и ангренажен комплект с масла и филри са взели на момчето над 1000 лева. Незная колко е истина, но не си заслужава..
              колега много ти благодаря коментара.. а пак колкото до купето това ми е фикс идея още като бях на 16 години и като видях тая кола наистена се влюбих в тая кола защото е уникална за мене.. а тоя мотор 2.0 16 в и 1.8 има ли някаква разлика ? смисал кои мотор по динамичен на мен са ми казвали че се тая смисал нямат никаква разлика в варвежа ?
              сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Такааа, айде сега и кака ви да се изкаже! За Криско съм даже леля!Като жена на възраст и на мен този проблем ми се вижда незначителен, но се поставих на негово място - и аз съм била на 18, и аз съм се чудела, тоя, готиния Стамат от втория чин, дали ми се кефи толкова, колкото и аз, или Цура с големите балкони го кефи повече? И престанете да слагате всички жени под един знаменател!!! Както при мъжете има свестни и боклуци, същото е валидно и за жените!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Такааа, айде сега и кака ви да се изкаже! За Криско съм даже леля!Като жена на възраст и на мен този проблем ми се вижда незначителен, но се поставих на негово място - и аз съм била на 18, и аз съм се чудела, тоя, готиния Стамат от втория чин, дали ми се кефи толкова, колкото и аз, или Цура с големите балкони го кефи повече? И престанете да слагате всички жени под един знаменател!!! Както при мъжете има свестни и боклуци, същото е валидно и за жените!
                  много ми помогна мерси

Коментар

Мииии, глей ся, кака, в един момент забравих вече кой какво е писал! Чета я тая тема от снощи и ми се праят сичките на разбирачи, ама само от мъжка гледна точка!Всяка ситуация е различна, индивидуална...някой написа да мислиш с главата си...ДА, подкрепям го напълно, ама с ГОРНАТА!!!Щото ако мислиш с долната - далече няма да стигнеш!Сам за себе си седни и помисли - в какъв аспект те кефи повече тая мацка? Ако само искаш да й го сложиш - няма лошо, но няма смисъл от тая тема.Обаче ако искаш да си с нея на едно друго ниво, просто да си говорите, да се държите за ръце, да се разхождате - нещата вече са съвсем различни.Направи анализ на собствените си чувства.Много е вероятно нейното поведение да те подведе и не е задължително да го прави нарочно! Има жени, които и на 50г. не знаят какво искат! Аз и на 16 знаех и бях емоционално по-зряла от повечето си връстници. Ся хората, които бегло ме познават, ще почнат да се хилят неистово... Ама което си е тъй - тъй си е! Та...за да пуснеш тема, значи е важно за теб и не разбирам колегите, които подхождат снизходително или дори с присмех! П.С. Пък на правописа......майната му! Важното е да не говориш на умопомрачителен диалект!
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Мииии, глей ся, кака, в един момент забравих вече кой какво е писал! Чета я тая тема от снощи и ми се праят сичките на разбирачи, ама само от мъжка гледна точка!Всяка ситуация е различна, индивидуална...някой написа да мислиш с главата си...ДА, подкрепям го напълно, ама с ГОРНАТА!!!Щото ако мислиш с долната - далече няма да стигнеш!Сам за себе си седни и помисли - в какъв аспект те кефи повече тая мацка? Ако само искаш да й го сложиш - няма лошо, но няма смисъл от тая тема.Обаче ако искаш да си с нея на едно друго ниво, просто да си говорите, да се държите за ръце, да се разхождате - нещата вече са съвсем различни.Направи анализ на собствените си чувства.Много е вероятно нейното поведение да те подведе и не е задължително да го прави нарочно! Има жени, които и на 50г. не знаят какво искат! Аз и на 16 знаех и бях емоционално по-зряла от повечето си връстници. Ся хората, които бегло ме познават, ще почнат да се хилят неистово... Ама което си е тъй - тъй си е! Та...за да пуснеш тема, значи е важно за теб и не разбирам колегите, които подхождат снизходително или дори с присмех! П.С. Пък на правописа......майната му! Важното е да не говориш на умопомрачителен диалект!
                      откога те чекам да се намесиш!!!
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Irka_fihi написа:
                        ... или Цура с големите балкони го кефи повече? ...
                        Ама поне Цура откъм цомбене не може да се оплаче! :D А слагането под общ знаменател е с иронична цел. Едва ли някой ще се впрегне, ако кажеш, че мъжът е говедо след, като съм определнил жената, като гад! :D
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

интересно на 18 май беше извратено, ако искаш нещо повече от това да го "сложиш" на една мацка ,даже ако е само на 1 мацка пак е извратено
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Мииии, глей ся, кака, в един момент забравих вече кой какво е писал! Чета я тая тема от снощи и ми се праят сичките на разбирачи, ама само от мъжка гледна точка!Всяка ситуация е различна, индивидуална...някой написа да мислиш с главата си...ДА, подкрепям го напълно, ама с ГОРНАТА!!!Щото ако мислиш с долната - далече няма да стигнеш!Сам за себе си седни и помисли - в какъв аспект те кефи повече тая мацка? Ако само искаш да й го сложиш - няма лошо, но няма смисъл от тая тема.Обаче ако искаш да си с нея на едно друго ниво, просто да си говорите, да се да се разхождате - нещата вече са съвсем различни.Направи анализ на собствените си чувства.Много е вероятно нейното поведение да те подведе и не е задължително да го прави нарочно! Има жени, които и на 50г. не знаят какво искат! Аз и на 16 знаех и бях емоционално по-зряла от повечето си връстници. Ся хората, които бегло ме познават, ще почнат да се хилят неистово... Ама което си е тъй - тъй си е! Та...за да пуснеш тема, значи е важно за теб и не разбирам колегите, които подхождат снизходително или дори с присмех! П.С. Пък на правописа......майната му! Важното е да не говориш на умопомрачителен диалект!
                            ми ни точно това правим говорим разхождаме се държим се за ръцете прегръщам я .. .. и не мисля с долната глава ..

Коментар

Ииии, виж как знам! Надуших ги нещата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                ...Аз и на 16 знаех и бях емоционално по-зряла от повечето си връстници. Ся хората, които бегло ме познават, ще почнат да се хилят неистово...
                                Аз, макар и да не те познавам, не съм те виждал и наживо дори, съм сигурен в това! Момче, слушай кака си - всички можем да ти даваме акъл, но това ще е пречупено през някаква ситуация, в която е попадал всеки от нас. А твоята си е конкретна, единствено и само твоя. Няма две еднакви положения, както няма и еднакви хора, така че любовните проблеми са си строго индивидуални и всеки си ги решава, като може, или не може. По скоро, в положението, в което си изпаднал, трябва да гледаш дали можеш да извлечеш някаква положителна емоция - ако я убедиш да бъдете гаджета, много добре - ще има положителна емоция и за двама ви. Ако ли пък не, не е болка за умиране, предвид възрастта ти - огледай се, толкова жени те чакат. Така че горе главата и действай смело!
                                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Working...
                                X