Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любовен проблем незнам какво да правя..
Collapse
X
-
kristo0o_m написа:благодаря за коментара немога да кажа на този от моя клас( пък много искам да му кажа и ми е много интересно какво ще стане .. ) защото неискам да разбере цялото дасколо и тя неиска.. просто днес или утре ще си поговорим и какво ще да става а пък колкото да коментара за Голфа е жесток ама ас карам фиат типо феислифт :D можеби ако имах фиат купеPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Yavor написа:...И още един съвет - явно правописа не ти е сила, но завинаги запомни следното - не се пише АС, а АЗ! ...kristo0o_m написа:...ама ас карам фиат типо феислифт :D ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
paralesa написа:Дано не избира според това,кой е по-грамотен по български език,че няма как да спечелишVladim написа:Явка... май не става, не вдява младежа... сигурно, защото е Флюбен и чете избирателно! :DAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Re: Любовен проблем незнам какво да правя..
kristo0o_m написа:... но тя казва че не го обича...... да се надявам ли че ще го остави или пък вие се поставето на мястото на момичето ...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Колега, фиат купе с нищо няма да ти помогне... знам го от личен опит. Имам въщия проблем ама буквално. Е не сме от един клас с другия, нито го познавам, ама при мен нещата са по- сложни. с нея се познаваме от 2 години и нещо вече и точно като при теб нещата в първите 10-тина 15 дни бяха много хубави и всичко изглеждаше супер в моя полза. Но запомни едно от мен: жените са потайни чудовища. Пред теб едно разправя, дори може да ти обяснява как ще те ч**** и в следващия момент си отива при другия да я ч****. Не и вярвай много на тая мацка, че не го обичала, че щяла да го остави заради теб. Както и други колеги казаха дай и 10-тина дни, но не повече, защото после ще се измъчваш сам себе си заради нея. Че си я изпуснал, че много си я обичал и прочее... Ако до тия 10-тина дни тя не направи някаква по- сериозна крачка към теб бягай далече и по възможност никога не се срещай с нея отново.
Коментар
-
Vladim написа:Yavor написа:...И още един съвет - явно правописа не ти е сила, но завинаги запомни следното - не се пише АС, а АЗ! ...kristo0o_m написа:...ама ас карам фиат типо феислифт :D ...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Д О Ж И В Я Х М Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!баси темата.... аз да не съм объркал адреза с http://www.bg-mamma.com/index.php?board=3.0п.п. пич не влизай в толкова дълбоки драми още на 18... живота е пред теб... намери си една кака да те отрака...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:Д О Ж И В Я Х М Е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!баси темата.... аз да не съм объркал адреза с http://www.bg-mamma.com/index.php?board=3.0п.п. пич не влизай в толкова дълбоки драми още на 18... живота е пред теб... намери си една кака да те отрака...
Коментар
-
Insane написа:Колега, фиат купе с нищо няма да ти помогне... знам го от личен опит. Имам въщия проблем ама буквално. Е не сме от един клас с другия, нито го познавам, ама при мен нещата са по- сложни. с нея се познаваме от 2 години и нещо вече и точно като при теб нещата в първите 10-тина 15 дни бяха много хубави и всичко изглеждаше супер в моя полза. Но запомни едно от мен: жените са потайни чудовища. Пред теб едно разправя, дори може да ти обяснява как ще те ч**** и в следващия момент си отива при другия да я ч****. Не и вярвай много на тая мацка, че не го обичала, че щяла да го остави заради теб. Както и други колеги казаха дай и 10-тина дни, но не повече, защото после ще се измъчваш сам себе си заради нея. Че си я изпуснал, че много си я обичал и прочее... Ако до тия 10-тина дни тя не направи някаква по- сериозна крачка към теб бягай далече и по възможност никога не се срещай с нея отново.сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Ми като ти каже така - свиркай си! Не се задълбавай много много. Само че ако разбере, че не ти пука, може да обърне листото и тогава трябва много повече да внимаваш.П.С. Ако бях аз, нямаше да пусна тук такава тема. Щях да потърся добър приятел, на който мога да разчитам. Не обиждам никой, но тук не се познаваме. Всеки дава съвет, но това не е нещо, което да се коментира в публичното пространство. Поне според мен.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Приятелката ти е пред дилемата как да шътне твоя съученик и ако я присиснеш с избора може да постигнеш обратния ефект. От друга страна, както става ясно от твоите думи, той не държи на нея и явно се държи на дистанция и контактува и с други момичета, което от своя страна я държи вързана за него. Какво да правиш това е психологията. Колкото повече се дистанцира някой, толкова повече ти се иска да си с него. Опитай да покажеш по-добро отношение към нея. Като усети разликата в отношението към нея от твоя и негова страна тя сама ще пожелае да е с теб.Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар