Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любовен проблем незнам какво да правя..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

в други ден с петима ... и така нататък.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

бе готино ми е мотино спокоино ми е вече видях се с момичето ... готово проблема е решен ама другия проблем с фиат купе не е решен и защо му липсва JTD ? толкоз ли е зле.. незнам ас несам карал JTD но сам се возил в 2.4 JTD с чип и направо готино ми стана..
      сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Еми представи си това готино 2.4 JTD с чип, ама в Купе? И стига си се отклонявал, кажи за момичето, че не мога да си легна спокойно, последва ли съвета на колегата snake?

Коментар

ogi28b написа:
          Еми представи си това готино 2.4 JTD с чип, ама в Купе?
          Ужас, тракащ дизел под капака на спортна кола......... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
          Jet Black E46 M3

Коментар

kristo0o_m - търси JTD, че като дадеш газ, на мацките сами ще им падат дрехите от ускорението p.s. 2.4 20v 200p.s. в едно Купе .... кой би отказал
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Що ли ми се струва че това не е никакво момче ученик, а някой шегаджия защото той още през април 2009 година е имал Фиат Типо и има теми пуснати за него. Малко не се връзват нещата хем ученик ,хем .... Тъй си мисля аз де. То човек пред компа може да се представи за какъв ли не . :D
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Ааа Коцев, товарищ Принко и той беше келеш, ама пускаше теми за Типото, като се регна у форума, а виж го ся - порасна малко, книжка взе и за ремонти взе да се интересува
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kristo0o_m написа:
                  ми ни точно това правим говорим разхождаме се държим се за ръцете прегръщам я .. .. и не мисля с долната глава ..
                  Младши от моята възраст ще ти рекна - голяма грешка правиш. После ще те разправя на приятелките как я гушкаш, но не ти стиска да си поискаш. На възраст ПОД 25 години да се обясняваш на момиче в любов и да не го мислиш с оная си работа е ... загубено време. А nikki_sixx не ти обърна внимание, щото щеше да ти каже директно - ....... ѝ го, па да видим дали още ще се чуди... Ама децата още не знаете какво е това нящу и киде улязга.
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

kristo0o_m написа:
                    бе готино ми е мотино спокоино ми е вече видях се с момичето ... готово проблема е решен ...
                    И ме накара да чета 6 страници, за да не видя развръзката... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

коцев написа:
                      Що ли ми се струва че това не е никакво момче ученик, а някой шегаджия защото той още през април 2009 година е имал Фиат Типо и има теми пуснати за него. Малко не се връзват нещата хем ученик ,хем .... Тъй си мисля аз де. То човек пред компа може да се представи за какъв ли не . :D
                      ето каква е развръзката с момичето .. общо зето ми е изгодно .. незнам кои беше написал коментар по добре останете така като сте и.. .. наистена така е по добре смисал сме си приятели които излизаме само двамата говорим си и така ..... ся подробности.. :P пък до колкото до мен ся ще ви обесня баща ми зе едно типо когато бях на 16 и ми каза това ще ти е първата учебна кола .. и ас когато седнах да карам.. много се на кефих и си господи възможно ли е да върви един фиат така.. и се зарибих да карам.. и така доиде време за книжка .. зех я книжката .. но преди един ден да я зема бях направил катастрофа .... зад каисиева карах с 100 и тогава неможах да овладея колата загубих контрол.. литнах през един бордюр и преместих два вана... и теи последствията на типото.. преден капак десен калник, ляв калник фар мигач предна броня левия рог го намачках греда.. очиларка.. а и радиатора са спука и теи.. на мен не ми се даваше типото на металекса или да си купя друго ... и блъснах са миналото лято на 15-юни и точно на 31 беше готово .. по принцип по бързо можеше да стане ама трудно намерих части и до като сабера пари от работата която бачкам.. и това е моита история и си казал само фиат алфа ланчия ! това е .. . ..аиде да ставам че закъснявам за дасколо
                      сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

"Аз" бре момче... АЗ се пише, а не "Ас". Ас е дума със съвсем друго значение!
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Изгодно????? момичето да не е на изплащане, че да ти е изгодно? В любовните далавери акъл не се дава - сам си месиш питката, сам си я ядеш. Почнеш ли да слушаш кой какво ти казва - загазил си яко. Всяка една ситуация се преценява индивидуално. Ако сбъркаш - кофти, ама ще ти мине. Успех с наддаването.
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Елена, колегите горе са се объркали, имали са предвид не "изгодно", а "сгодно", т.е. мацката да е сгодна да се изпраскат на задната седалка на типото. Квото сте тръгнали да му се връзвате, аз викам и на бебето им име да измислите вече. Съвета от мен е - да не забравя презервативите и носните кърпи. И да гледа повече мацки да му вържат, че ей я къде е 2012 - хлопа на вратата
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Vladim написа:
                              "Аз" бре момче... АЗ се пише, а не "Ас". Ас е дума със съвсем друго значение!
                              Ееее... Ти пък! Сега всички са асове.
                              ele написа:
                              Изгодно????? момичето да не е на изплащане, че да ти е изгодно?
                              Напоследък постоянно се сещам за Баеганьовия лексикон. Заменай думите от текста на места със свои думи, там, където авторските не са на място, не свикна ли вече?
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

jenshen73 написа:
                                ...
                                Вземи се свържи с момчето и му помогни реално в реалната ситуация. Все пак сте от един град.
                                Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
                                X