в други ден с петима ... и така нататък.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любовен проблем незнам какво да правя..
Collapse
X
-
бе готино ми е мотино спокоино ми е вече видях се с момичето ... готово проблема е решен ама другия проблем с фиат купе не е решен и защо му липсва JTD ? толкоз ли е зле.. незнам ас несам карал JTD но сам се возил в 2.4 JTD с чип и направо готино ми стана..сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
kristo0o_m написа:ми ни точно това правим говорим разхождаме се държим се за ръцете прегръщам я .. .. и не мисля с долната глава ..Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
kristo0o_m написа:бе готино ми е мотино спокоино ми е вече видях се с момичето ... готово проблема е решен ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
коцев написа:Що ли ми се струва че това не е никакво момче ученик, а някой шегаджия защото той още през април 2009 година е имал Фиат Типо и има теми пуснати за него. Малко не се връзват нещата хем ученик ,хем .... Тъй си мисля аз де. То човек пред компа може да се представи за какъв ли не . :Dсяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!
Коментар
-
Изгодно????? момичето да не е на изплащане, че да ти е изгодно? В любовните далавери акъл не се дава - сам си месиш питката, сам си я ядеш. Почнеш ли да слушаш кой какво ти казва - загазил си яко. Всяка една ситуация се преценява индивидуално. Ако сбъркаш - кофти, ама ще ти мине. Успех с наддаването.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Елена, колегите горе са се объркали, имали са предвид не "изгодно", а "сгодно", т.е. мацката да е сгодна да се изпраскат на задната седалка на типото. Квото сте тръгнали да му се връзвате, аз викам и на бебето им име да измислите вече. Съвета от мен е - да не забравя презервативите и носните кърпи. И да гледа повече мацки да му вържат, че ей я къде е 2012 - хлопа на врататаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Vladim написа:"Аз" бре момче... АЗ се пише, а не "Ас". Ас е дума със съвсем друго значение!ele написа:Изгодно????? момичето да не е на изплащане, че да ти е изгодно?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар