Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любовен проблем незнам какво да правя..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много си права Ирка!Стане ли горната глава перископ на долната и очите ти все в балконите, работата я пиши бегала. Познавам един. Роднина ми е и брака му изкара 18 месеца. Пак е много бе!!! :D
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Все още не е късно да се разплачеш Помисли за добрите неща... Ако нямаш сериозна приятелка, по цял ден ще можеш да си човъркаш по колата
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Irka_fihi написа:
        Такааа, айде сега и кака ви да се изкаже! За Криско съм даже леля!Като жена на възраст и на мен този проблем ми се вижда незначителен, но се поставих на негово място - и аз съм била на 18, и аз съм се чудела, тоя, готиния Стамат от втория чин, дали ми се кефи толкова, колкото и аз, или Цура с големите балкони го кефи повече? И престанете да слагате всички жени под един знаменател!!! Както при мъжете има свестни и боклуци, същото е валидно и за жените!
        Мене ако питаш,18 годишния Стамат ако има как ще "ходи" и с теб и с Цура,а ако може ще "ходи" някоя нощ с двете заедно
        ex.Мареа ТД100

Коментар

been there done that....и да ти кажа - ако ми се случи нещо такова сега - щях да кажа на пича, че смятам да се заиграя с приятелката ми, защото иначе е доста гаден номер! Кажи си му, че имаш намерение да се пробваш, пък каквото ще да става! Но да знаеш, не слушай момичето което си харесал, защото една жена така може да те завърти, че да си забравиш пола!Имай предвид, че такава овертюра изисква голямо търпение и доста емоции, нищо чудно ако спечелиш мадамата да сте заедно 1-2 месеца и бързо да ти омръзне и честичко да се сещаш за дните преди да тръгнете!Живота е кратък - действай!П.С. абе и аз мн мн не умея да пиша, ама ти си просто.....
          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

paralesa написа:
            Irka_fihi написа:
            Такааа, айде сега и кака ви да се изкаже! За Криско съм даже леля!Като жена на възраст и на мен този проблем ми се вижда незначителен, но се поставих на негово място - и аз съм била на 18, и аз съм се чудела, тоя, готиния Стамат от втория чин, дали ми се кефи толкова, колкото и аз, или Цура с големите балкони го кефи повече? И престанете да слагате всички жени под един знаменател!!! Както при мъжете има свестни и боклуци, същото е валидно и за жените!
            Мене ако питаш,18 годишния Стамат ако има как ще "ходи" и с теб и с Цура,а ако може ще "ходи" някоя нощ с двете заедно
            И междувременно ще лющи и Гица със стегнатото дупе от съседния клас
            Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

колеги сега ще се срещна с момичето за което става вапрос тая вечер ще ви дам отговор.. ако каже приятели .. няма да се засегна много готино насторение сам карах фиат купе.. .. и баща ми обеща че ще ми помогне малко да си зема тая кола.. господи какъв автомобил !
              сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Абеееееее, младежо, теб колата май те влече повече... Аз за ко се хабих тука да пиша разни трактати за плътската и възвишена любов?
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Мога да променя заглавието на "Помогнете в избора на Купе" и да махна оф-топика? Та да си дойдем на темата - много е лакома колата, ама много кеф, а кеф цена няма. На софийските срещи е известна е като "пичеловка". Видни членове на форума карат Купе, а напоследък забелязвам прехвърляне на Купета от един на друг форумец. търси си 2 литра турбо, май беше 212 коня....(Не слушай Ирка, тя е жена, жена да ти дава съвети за друга жена е като да питаш автоджамбазин дали "тая кола е хубава".)

Коментар

Всъщност Купето има само един недостатък ! юЛипсата на JTD мАтор
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Бе, и аз се усъмних в началото, че истинският въпрос на темата е какво Купе да си вземе младежът, ама не вярвах, че толкоз завоалирано ще го попита. Но, дойдохме си на думата - на мен лично Купе не ми харесва, както и каквато и да е двуврата кола. По темата - ако мацката те харесва, ще те харесва и пешеходец.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Колата със сигурност ще ти помогне на каузата. А ако е двуврата още по-добре, тъкмо като я залостиш на задните седалки, няма как да избяга.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

sugarboy написа:
                          Бе, и аз се усъмних в началото, че истинският въпрос на темата е какво Купе да си вземе младежът, ама не вярвах, че толкоз завоалирано ще го попита. Но, дойдохме си на думата - на мен лично Купе не ми харесва, както и каквато и да е двуврата кола. По темата - ако мацката те харесва, ще те харесва и пешеходец.
                          Баш! Аз мойто мъж кат’ го ’аресах, беше натурален пешеходец и ползвател на градския транспорт.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

emzo написа:
                            Всъщност Купето има само един недостатък ! юЛипсата на JTD мАтор
                            Верно е...

Коментар

Като четох до тук темата не знам, да се смее ли човек или да плаче. Най елементарното наблюдение на учениците от 13 години нагоре ще ви покаже, че всичко е една такава мешавица и каша ,че днеска една е с един ,утре с друг ,днеска един е с една, а утре с друга . Въобще едно мазало е.Като прочете пък всичките постове на момчето му идва на човек да заплаче и то с крокодилски сълзи. Какви са тия учители ,каква е тая учителка или учител по български език незнам, но това вече е върхът на падението в училищата . Обидно , много ми е обидно и жалко на къде отива България. Нямам думи .... Мъка , мъка и пак мъка .
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                                че днеска една е с един ,утре с друг ,днеска един е с една, а утре с друга
                                Колега, не си прав. Дотам са стигнали, че днес една е с един, утре с трима....

Коментар

Working...
                                X