stenli написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоби при неправилно паркиране.
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:А КАТ вместо да глобяват за най малките нарушенияда са по кръстовищата да регулират движението вместо да се крият зад храстите или някоя кола..EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
За 2.5 г. от както съм в Швеция съм платил 3700 крони(около 800 лв.) глоби за неправилно паркиране. Винаги съм си купувал билети за паркиране, но по една или друга причина съм бил в нарушение. Има дни от седмицата в които в определен интервал от време е забранено паркирането, има някакви разстояния които трабва да се спазват и разни други особености. Докато ги науча тези неща олекнах със 800 лева.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
infineon написа:Абе тие ќе ми кажат дека е забрането. Таа улица да не им е бащиние да ми соберат пари за паркираoeе.Јас не сум гласал за такво нешто, па и се сомневам дека најголем дел од овие кои се избрани за владејачките поддржуваат таква одлука.Многу јак број е да махнеш гумите и автомобилот на 4 логови. Ега успее да ја крене паек или да ми турнеја заграда.
Коментар
-
stenli написа:Най-сигурния талон за синя зона - полицейска фуражка на арматурното табло. Проверено във Велико Търново. Колата си седя цял ден. А на тия с паяка такава изненада съм им замислил,понеже са адски нагли. Ще си спра колата на най-кривото място, ще развия всички болтове на джантите, слагам тасовете и заставам с една камера наблизо.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:stenli написа:Най-сигурния талон за синя зона - полицейска фуражка на арматурното табло. Проверено във Велико Търново. Колата си седя цял ден. А на тия с паяка такава изненада съм им замислил,понеже са адски нагли. Ще си спра колата на най-кривото място, ще развия всички болтове на джантите, слагам тасовете и заставам с една камера наблизо.
Коментар
-
кола
На един приятел му бяха дигнали колата при дигането нещо сигурно се е объркало но на паркинга гумата му беше сцепена и под калника изкъртен оправдаха се че така си била колата а той преди 30минути се беше върнал от Дупница.и тоя от КАТ и той нагъл и безочлив щеше да му пише акт за не знам си какво друго нарушение несвързано със спирането.
Коментар
-
Ако имате познат със сервиз може да си върнете парите от паяка след представяне на бележка.Мой познат ей така му се спука водно съединение,оставил колата на един булевард и взел такси със спътника си да идат да вземат неговата кола да дърпат.В тоя момент паяка я взема и я прибира в наказателен паркинг.Тогава пристигнах и аз и хванах някаква разправия на входа и му го обясниха това.Колата я изкарахме на въже от наказателния паркинг и след 2 дена каза,че си е върнал парите.Така,че има "вратичка" да се наиграват тия копеленцаEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Само дето минават с камерата преди дая вдигнат, и снимат състоянието на колата преди да са я вдигнали. Друг е въпроса, дали ще бъдат уважени техните снимки в съда, но държавата няма да се прее.е сама Нека някой да сподели от личен опит, не да обяснява колко е вкусен кашкавала, щото на бащаму комшията гледал един как яде :DОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nikolce написа:infineon написа:Абе тие ќе ми кажат дека е забрането. Таа улица да не им е бащиние да ми соберат пари за паркираoeе.Јас не сум гласал за такво нешто, па и се сомневам дека најголем дел од овие кои се избрани за владејачките поддржуваат таква одлука.Многу јак број е да махнеш гумите и автомобилот на 4 логови. Ега успее да ја крене паек или да ми турнеја заграда.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар