Днес спрях на едно място и какво да видя, скоба на предното ми колело.Видях, че съм пропуснал табела "Синя зона". Както и да е. Приготвих си 10лв за глобата и ги зачаках.Та чета листчето, оставено под чистачката, и какво да видя:"Номерът на блокирания автомобил е записан в протокол. Скобата се сваля само от оторизирани лица. За повреждане на скоба или свалянето й от неупълномощени лица носите наказателна отговорност по смисъла на чл. 216 он НК и гражданска отговорност за причинените щети."Та след своевременна справка чл. 216 от НК се отнася за "Унищожаване и повреждане"Демек аз ако си сваля "професионално" скобата и не я повредя и си им я остава жива и здрава, то могат само да се газират. Не могат да ми повдигнат такова обвинение, както е описано в оставената от тях бележка.Понякога ми се иска да има работа да се заяждам и да се съдя след това и за това да ми плащат. Няма такъв кеф.Веднага повдигах обвинение в случая за подвеждане на четящия бележката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоби при неправилно паркиране.
Collapse
X
-
Предполагам, само плашат гаргите. Едва ли ще докажат, че си я повредил именно ти, стига да не те хванат на място. И не знам дали стойността на скобата осмисля каквото и да било съдебно преследване. Но не виждам смисъла в това да се занимаваш, и да си хабиш нервите. Ако имаш много свободно време, заеми се с някаква благотворителност. Сами сме си виновни за мафията в СО, така че, дупчи си талончетата, и няма са ти слагат скоба.
-
Humppa
-
Тоя филм съм го гледал и тук на живо,също съм виждал и как се маха скоба с флекс от майстори на дограма ,на които им бяха заключили камиончето.:D Освен че ти слагат скоба ,заснемат и колата и номера.Та мисля ,че ако свалиш скобата професинално(можеш да викнеш Ключаря да я отвори ) и го заснемеш и ти после спокойно можете да се съдите и да се доказватеMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Immortal написа:Не си спомням на кой филм, но гледах много остроумен начин за паркиране в такава зона.Спираш, вадиш от багажника една такава аналогична скоба, слагаш си я и си гледаш работата. После си я сваляш, слагаш си я пак в багажника и си тръгваш
Коментар
-
Едно аверче беше снимал някъде и качил видео като спрял нарочно до централна автогара в СФ, уличката към митницата, там редовно снове паяк, спрял с двете леви гуми плътно до тротоара, предната дясна плътно до бурдюр или дърво мисля че беше, задната я свалил, и на джама залепил над мястото лист А4 формат със среден пръст на него - Хонда сивик, спортно окачване, на левите гуми не може да се сложи скоба, на предна дясна също, задна лява я нямаше.......изредиха се 3 паяка, и две скобарски баничарки.......страхотно видео, търся го някъде из тубата или вбоха.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Humppa
-
ФЕРАРИСТ написа:Едно аверче беше снимал някъде и качил видео като спрял нарочно до централна автогара в СФ, уличката към митницата, там редовно снове паяк, спрял с двете леви гуми плътно до тротоара, предната дясна плътно до бурдюр или дърво мисля че беше, задната я свалил, и на джама залепил над мястото лист А4 формат със среден пръст на него - Хонда сивик, спортно окачване, на левите гуми не може да се сложи скоба, на предна дясна също, задна лява я нямаше.......изредиха се 3 паяка, и две скобарски баничарки.......страхотно видео, търся го някъде из тубата или вбоха.....
Коментар
-
sota написа:Humppa написа:Много похвална постъпка, браво! И какво е доказал с това?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
аз па гледах една трибека, как беше спряла плътно до висок бордюр и един паяк я набара. Тъкмо си мислех, че на тоя му се размина и като видех как му закачиха само десните гуми, изтеглиха го леко в дясно, закачиха му и другите гуми и си го отнесоха, като паяк кола на забранено...иначе аз също не спазвам на 100 % правила и забрани, но който си нарушава да има доблестта да си понесе наказанието."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар