След разочароващата 2010 продават Техномаркет.Инвестиционният фонд Trans Balkan Investments Ltd. (бившият Equest Investments Balkans Limited), който притежава мажоритарен дял от веригата магазини за електроника Техномаркет, обяви, че ,,със съжаление
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продават Техномаркет.
Collapse
X
-
Мисля, че да се пордава една от най-мощните компании в България е показателно за бизнеса в държавата, и не е маловажно! Аз така разбирам пусната тема.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Продават го защото са перачници на мангизи тези фондове със съмнителни капитали.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
Интересното се чете и между редовете, имайки предвид доста жълтата [в политически, "царски" смисъл] окраска на на Trans Balkan Investment Limited [бившия "Екуест"].Респективно има и доста червено-жълти нюанси с връзки "баща-син"..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Humppa
И аз, като ван_дал се чудя как по дяволите е станало така. Струва ми се, че са правили много яки машинации, с цел изпиране на пари.Апропо, винаги съм си мислил, че Техномаркет е притежание на К&К Електроникс....
Коментар
-
Истината е една. Това, че една от най-големите фирми в България е на загуба означава само и единствено, че не я управляват качествени хора. Конкуренцията е огромна. Технополис - основният им конкурент, а и вече победител в битката е класи над техномаркет и това е една от основните причини вторите да са на огромна загуба. Слабо обслужване, липса на нови артикули и бърза реакция на търсенето на пазара. След година две още доста подобни фирми ще изчезнат от БГ пазара и то не само такива за техника. Има много подобни жалки "вериги" магазини които в засилваща се конкуренция и по-слаб пазар просто умират.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар