Колеги, как стоят нещата с узаконяване на купен от друга кола двигател. Колата е бракувана. Да речел съм купил бракувана кола за части. Какви документи ще иска от мен евентоалния куповач на мотора?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Узаконяване на двигател, взет от друга кола.
Collapse
X
-
Не знам точно процедурата, знам само че талона върви с двигателя.Ако купувача иска всичко да му е законно, след "трансплантацията" колата трябва да мине през Технотест. Макар че почти никой не го прави.Аз 20 години съм шофьор и досега никой не ми е проверявал номера на двигателя.Питай в КАТ най-добре.
Коментар
-
Смяна на двигател отговарящ по регистрация на автомобила се извършва БЕЗ Технотест! Задължително през каналите!!!Пример: 316 М40 Е36 чупите мотор и слагате друг М40 от друг автомобил не ви трябва технотест.Трябва ви копие от талона на новия двигател, като в него пише че автомобилът е бракуван.Това е при положение че двигателя е от регистрирана с БГ номера кола. И Договор за покупко-продажба на двигателя който ако е между физически лица може и да не е заверен нотариално!Когато двигателя е от Юридическо лице /фирма,морга/ Ви трябва ФАКТУРА!!!Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Immortal написа:Не знам точно процедурата, знам само че талона върви с двигателя.Ако купувача иска всичко да му е законно, след "трансплантацията" колата трябва да мине през Технотест. Макар че почти никой не го прави.Аз 20 години съм шофьор и досега никой не ми е проверявал номера на двигателя.Питай в КАТ най-добре.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар