mitakkk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фаровете и начин на употреба!?
Collapse
X
-
-
коцев написа:Бе като гледам и вас със софийските номера на колите си какви чалъми продавате като дойдете в провинцията може да се каже че ние селянията и вие гражданията сме кантар .
Коментар
-
tarabas
Колега, нали за това са направили зумерите. Иначе по темата. През есента и зимата карам на фарове задължително. Относно фаровете за мъгла е вярно, че повечето баровци ги пускат за гъзария, а не по необходимост. Поздрави!
Коментар
-
Колега, нали за това са направили зумерите
Коментар
-
Не знам дали съм опазил хиляди животи със светенето по обед в слънчев ден с фарове, но ми изгоряха и двете букси на фаровете и утре ще ги сменям, дано да е било за добро за 2 години 2 чифта крушки и едни букси- б.ги х.я ония със шапките- нали 2 млн. шофьора с по 50 лв. разходи за осветление за година все пак не са зайци за изпущанье- те ловците не внасят толкова пари, колкото ние за крушки и акомулатори.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
ogi28b написа:... но факт е че му присветнах и той веднага светна. Това е пример за такъв, който е от онези 2-3-4-5 % - забравили. А онези от по-малките населени места - нарочните?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
tarabas
snake написа:ogi28b написа:... но факт е че му присветнах и той веднага светна. Това е пример за такъв, който е от онези 2-3-4-5 % - забравили. А онези от по-малките населени места - нарочните?
Коментар
-
tarabas написа:Колегата е прав и аз съм попадал на такива селца все пак сме от един край. Хубавото на тези села е, че хората са много гостоприемни и винаги може да се обърнеш към някой ако имаш проблем на пътя например. Относно фаровете по селата е рядкост да видиш катаджии, следователно няма и от какво да се притесняват хората.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
tarabas
Vladim написа:tarabas написа:Колегата е прав и аз съм попадал на такива селца все пак сме от един край. Хубавото на тези села е, че хората са много гостоприемни и винаги може да се обърнеш към някой ако имаш проблем на пътя например. Относно фаровете по селата е рядкост да видиш катаджии, следователно няма и от какво да се притесняват хората.
Коментар
-
КИМИ написа:Не знам дали съм опазил хиляди животи със светенето по обед в слънчев ден с фарове, но ми изгоряха и двете букси на фаровете и утре ще ги сменям, дано да е било за добро за 2 години 2 чифта крушки и едни букси- б.ги х.я ония със шапките- нали 2 млн. шофьора с по 50 лв. разходи за осветление за година все пак не са зайци за изпущанье- те ловците не внасят толкова пари, колкото ние за крушки и акомулатори.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
chaveto написа:На къси разстояния му "става нещо" защото малко по малко се разрежда и не успява да се зареди............. това го скапва много по бързо.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
КИМИ написа:Не знам дали съм опазил хиляди животи със светенето по обед в слънчев ден с фарове, но ми изгоряха и двете букси на фаровете и утре ще ги сменям, дано да е било за добро за 2 години 2 чифта крушки и едни букси...Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар