И второ какво ви пука на вас че другите не спазват закона, ти си го спазвай пък кво ти пука за другите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фаровете и начин на употреба!?
Collapse
X
-
-
seninkn написа:Хора,то хубаво някой ги пускат някой не, но моля ви, регулирайте ги тия фарове !!!Много е тъпо, ок сложил евтинджос ксенон, и кво става, близки срещи от третия вид...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
seninkn написа:Хора,то хубаво някой ги пускат някой не, но моля ви, регулирайте ги тия фарове !!!Много е тъпо, ок сложил евтинджос ксенон, и кво става, близки срещи от третия вид...fiatmaniak написа:Много сте ми интересни. Първо че когато времето не е облачно фаровете дали са включени или не , няма чак толкова голямо значение. И второ какво ви пука на вас че другите не спазват закона, ти си го спазвай пък кво ти пука за другите.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
seninkn написа:Хора,то хубаво някой ги пускат някой не, но моля ви, регулирайте ги тия фарове !!!Много е тъпо, ок сложил евтинджос ксенон, и кво става, близки срещи от третия вид...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Разликата между евтин китайски и фабричен скъп ксенон е от тука до луната, във всяко едно отношение. Някой като ми свети и дразни и аз му светя. Лошото е, че масово карат с мръсни фарове и замръзнали стъкла. Мързи ги да слязат и да си махнат снега или леда от стъклата.А контрола въобще няма да го коментирам. Онзи ден едно ромче се возеше отзад на трамвая, патрулката си караше след трамвая по релсите и все едно нямаше човек пред тях.
Коментар
-
коцев написа:И второ какво ви пука на вас че другите не спазват закона, ти си го спазвай пък кво ти пука за другите.
Коментар
-
chaveto написа:Разликата между евтин китайски и фабричен скъп ксенон е от тука до луната, във всяко едно отношение. Някой като ми свети и дразни и аз му светя. Лошото е, че масово карат с мръсни фарове и замръзнали стъкла. Мързи ги да слязат и да си махнат снега или леда от стъклата.А контрола въобще няма да го коментирам. Онзи ден едно ромче се возеше отзад на трамвая, патрулката си караше след трамвая по релсите и все едно нямаше човек пред тях.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Фаровете са нещо много важно, както и габаритите. Не случайно се включват заедно.Някой бе писал, че е по-важно ние да спазваме закона, а другите не ни интересуват. В този случай не мога да се съглася с това.И аз като всички съм срещал подобни разсеяни водачи. Случвало ми се е да ме настигне автомобил без включени фарове и да ме изпревари, докато осреща идва друг, също такъв разсеян колега без включени фарове. За щастие беше на смрачаване и успях да реагирам. Ами ако беше в мъгла щяхме да станем на кълбета. Освен това в мъглата тия дни настигам доста автомобили, на които отзад нищо не свети. Дали не са със запалени фарове или са с изгорели крушки не ми се разсъждава, но при такава ситуация извън града, където скоростите са по-високи често стават страшни неща. Особена опасност представляват хората, които се успокояват в мъглата, че слънцето я пробива и карат без включени светлини. При тези ситуации такива автомобили се виждат в последния момент, а това явление се случва най-често на планински пътища с много и остри завои.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Не каза каква е разликата.от тука до лунатаЩото заслепяват и фабрични ксенони като са "нагласени" да свалят самолети.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар