Malone написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фаровете и начин на употреба!?
Collapse
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
mitakkk написа:То пък голамата работа, че не карат на фарове. Може да са забравили да ги включат. Аз не бих се впечатлил особено. Все пак не създават предпоставки за ПТП - не са без фарове през ноща или при наличие на мъгла.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
mitakkk написа:То пък голамата работа, че не карат на фарове. Може да са забравили да ги включат. Аз не бих се впечатлил особено. Все пак не създават предпоставки за ПТП - не са без фарове през ноща или при наличие на мъгла.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
mitakkk написа:То пък голамата работа, че не карат на фарове. Може да са забравили да ги включат. Аз не бих се впечатлил особено. Все пак не създават предпоставки за ПТП - не са без фарове през ноща или при наличие на мъгла.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
pr_00f, няма да стане.Нали в Берковица единия полицай е брат’чет на половината Берковица, а другия на другата половина.Мъка .....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
И аз да споделя пресни впечатления.Първо - в нашата околия хората масово си карат на фарове. Това е похвално, дори през лятото, когато не е задължително, наблюдавам, че поне 30% карат на фарове.Преди 2 дни обаче, когато се връщахме от Пловдив, в условията на ГЪСТА мъгла, срещнах поне едно 20 коли, които караха без никакви светлини и поне още толкова, които караха на габарити. Това от края на магистралата до Ямбол. Най-голямо беше учудването ми, вече на влизане в Ямбол, когато се разминах с патрулка, която в мъглата също беше без фарове. Присветнах му няколко пъти и за мое учудване, на огледалото видях как си светна фаровете (видях му включването на габаритите отзад). Полицай, полицай, ама поне загря за какво му святкам, докато всички останали, на които святках, не стоплиха
Коментар
-
mitakkk написа:момчета никой не говори за случая на мъгла. Според мен не е голяма работа, че някои през деня и при нормална видимост не е включил фароветеex.Мареа ТД100
Коментар
-
Vladim написа:mitakkk написа:момчета никой не говори за случая на мъгла. Според мен не е голяма работа, че някои през деня и при нормална видимост не е включил фаровете
Коментар
-
Какво общо има това с темата? Въпросът е несериозен. Идеята на темата е, че има Закон, който НАРОЧНО се нарушава. Задължение на всеки български гражданин, както и на всеки пребиваващ на територията на държавата е да спазва законите. Незнанието на съответните не оправдава нарушаването им.На теб, колега mitakkk - какво ти пречи да го спазваш? (Извини ме, ако го спазваш и не съм разбрал!)
Коментар
-
Vladim написа:mitakkk написа:момчета никой не говори за случая на мъгла. Според мен не е голяма работа, че някои през деня и при нормална видимост не е включил фароветеВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Сина ми пресича улицата поне шест пъти дневно. И ако всички са с включени фарове, вероятността да ги види е значително по-голяма.Това дава ли отговор на въпроса ти какво ме интересува?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар