здравейте колеги и Честита нова година на всички.стария ми телевизор малко поизгоря и не си заслужава да го ремонтирам, та си рекох че сега е момента да си купя нещо по модерно. колебая се дали да е ЛЕД или ЛСД телевизор. ЛСД е по евтино, ама с какво ЛЕД го превъзхожда и кое е по надеждно. Убеждават ме за едни модели на Тошиба 26 инча с цифров тунер, ЮСБ порт , сега са на промоция в техномаркета. кой каквото знае моля да споделя.благодаря на отзовалите се.Редактирано заглавие.Модератор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
LED или LCD
Collapse
X
-
26 инча не е ли малко малко.На повечето лед тел. лед им е само подсветката с други думи, луминисцентните лампи зад панела са заменени от светодиоди.При фул лед вече всеки пиксел е светодиод,но там цените стават други.Ползата от тази замяна е повишена яркост и контраст.Като надежност 60000 часа за лсд и 50000 часа за лед.Каквото и да избереш гледай да е 100нерца,има разлика.http://forum.setcombg.com/index.php?board=59.0 тук можеш да разбереш кои са новите модели , и куп друга полезна информация . Успех.HONDA I-VTEC
Коментар
-
pakumba написа:вземай LSD, мани тея телевизориAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
LSD но на порцийки и на черно-бял София ’21 картината ще ти изглежда достатъчно цветна Колега, след шегичката, каква е ценовата разлика между единият и другият вид телевизори? (не ми се ровичка сега в техно-сайтовете)И пресметни дали си заслужава да дадеш повечко пари за едно и също качество... Ние имаме 32" обикновено LCD и сме доволни.
Коментар
-
ееее, то човек да не се обърка. Имах предвид LCD, ама както и да е.26 инча са ми достатъчни, разстоянието от дивана до телевизора е близо 3м.цената на ЛЕДа е 650лв, а на ЛСДто е 550. резолюцията е 1366х768. херцовете не знам колко са.сглобката е полска.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
-
Всъщност няма почти разлика между двете.1. LCD - подцветката е с лампа. Като изгори, се сменя.2. LED - подцветката е със светодиоди. Може да са с долно разположение или по цялата периферия. Като се повреди светодиод, почти е невъзможна подмяната и струва скъпо.Възпроизвеждащият екран е еднакъв и е LCD. Уж при LED по-добра картината ама не е доказаноPanda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
chokichaКара ФиатРегистриран на: 27 Сеп 2009 Мнения: 112 Местожителство: Казанлък цената на ЛЕДа е 650лв, а на ЛСДто е 550. резолюцията е 1366х768. херцовете не знам колко са. сглобката е полска."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Едно приятелче има 42 инча LCD, което се гледа от около 2,5 метра и да ти кажа въобще не е много голям. Пича си го ползва като монитор за компютъра и изобщо не се оплаква Вземай максималния размер за минимални пари и си свиркай"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Humppa
+1 мнението на tyson.За 3 метра 26" може и да са малко. Ние гледаме 32" от такова разстояние и е ОК. Всеки обаче си има собствено виждане по този въпрос...
Коментар
-
Тва мегаломанията голяма работа Ние в спалнята си гледаме на 22", от около 2 - 2.5 м и си е напълно достатъчно.Това всъщност ни е и най-големия телевизор де, останалите са 21" кинескопни Предстои да си вземем нещо по-голямо, но едва ли ще е повече от 29". Гледал съм на доста телевизори из приятели, и всичко по-голямо от 32" иска да се гледа поне от 4-5 м. Иначе мен лично ме заболява главата, особено ако има субтитри - главата ми става като на тенис-мач
Коментар
-
Danchojn написа:Всъщност няма почти разлика между двете.1. LCD - подцветката е с лампа. Като изгори, се сменя.2. LED - подцветката е със светодиоди. Може да са с долно разположение или по цялата периферия. Като се повреди светодиод, почти е невъзможна подмяната и струва скъпо.Възпроизвеждащият екран е еднакъв и е LCD. Уж при LED по-добра картината ама не е доказаноFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар