tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
LED или LCD
Collapse
X
-
Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?
-
chokicha написа:ееее, то човек да не се обърка. Имах предвид LCD, ама както и да е.26 инча са ми достатъчни, разстоянието от дивана до телевизора е близо 3м.цената на ЛЕДа е 650лв, а на ЛСДто е 550. резолюцията е 1366х768. херцовете не знам колко са.сглобката е полска.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
А аз пак се скъсах да чета за телевизори от най-ниския клас и накрая отидох за енергоспестяващи ламп в Карфур и си тръгнах с 32" LCD Panasonic с IPS Alpha матрица, HD-Ready с кабелен и ефирен цифрови тунери + поддръжка на MPEG4. Има си и SD карта през която могат да се пускат филми снимани с камера на Панасоник, снимки и MP3. Фърмуера е базиран на FreeBSD. И всичкото това - само за 599лв. с вкл. ДДС. В Технопаркета на втория етаж - същият телевизор (и на двете места - вносител ТМ) беше 649...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Здрвей колега,на мен това ми е работата.LCD дисплея се осветява от тръба(като луминисцентна лампа),LED дисплея се осветява от светодиоди.това което го гледаш е само LED подсветка,на пълния LED на всеки пиксел има светодиод,а на подсветката диодите са по-малко,леда има по-ниска консумация на енергия,яркостта ще бъде по-добре изразена и картината на практика е по-добра,аа и контраста е по висок.100 херца това е ако гледаш футболен мач примерно на 50 херцов телевизор след топката ще виждаш сянка като лети,а на 100-те херца няма да виждаш.това което си гледал е обикновена резолюция 1366х768 Full HD е 1920х1080.Тошиба като марка не я знам аз работя в Зора и не я предлагаме тая марка за ЮСБ-то не съм сигурен че ще чете субтитри.Тоя вариант със Самсунга който ти предложиха колегите по-горе е добър има ЮСБ,но сутитри не вървят ние го предлагаме тоя модел и не е лош вариант.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:Здрвей колега,на мен това ми е работата.LCD дисплея се осветява от тръба(като луминисцентна лампа),LED дисплея се осветява от светодиоди.това което го гледаш е само LED подсветка,на пълния LED на всеки пиксел има светодиод,а на подсветката диодите са по-малко,леда има по-ниска консумация на енергия,яркостта ще бъде по-добре изразена и картината на практика е по-добра,аа и контраста е по висок.100 херца това е ако гледаш футболен мач примерно на 50 херцов телевизор след топката ще виждаш сянка като лети,а на 100-те херца няма да виждаш.това което си гледал е обикновена резолюция 1366х768 Full HD е 1920х1080.Тошиба като марка не я знам аз работя в Зора и не я предлагаме тая марка за ЮСБ-то не съм сигурен че ще чете субтитри.Тоя вариант със Самсунга който ти предложиха колегите по-горе е добър има ЮСБ,но сутитри не вървят ние го предлагаме тоя модел и не е лош вариант.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Humppa
ivailo rachev написа:това което си гледал е обикновена резолюция 1366х768 Full HD е 1920х1080
Коментар
-
За 5 може би, но за 10 - категорично не. Това че ние сме индианци и сме закъснели с няколко години в тази сфера, не значи че телевизиите които гледаме ще чакат нас. Дори в момента предпочитам да гледам един филм на FULL HD, вместо на каквато и да е друга резолюция. Да се купи телевизор, който не поддържа 1080p е лоша инвестиция.
Коментар
-
u_bo
jenshen73 написа:А аз пак се скъсах да чета за телевизори от най-ниския клас и накрая отидох за енергоспестяващи ламп в Карфур и си тръгнах с 32" LCD Panasonic с IPS Alpha матрица, HD-Ready с кабелен и ефирен цифрови тунери + поддръжка на MPEG4. Има си и SD карта през която могат да се пускат филми снимани с камера на Панасоник, снимки и MP3. Фърмуера е базиран на FreeBSD. И всичкото това - само за 599лв. с вкл. ДДС. В Технопаркета на втория етаж - същият телевизор (и на двете места - вносител ТМ) беше 649...
Коментар
-
Като стана дума за херцовете,има телевизори които ги рекламират,че са 400,600 херца а те не са реални те съответно са 40 и 60 херца просто имат усилватели,но на 100-те херца се забелязва разлика дори и минимална,а на Сони 200Hz motionflow технологията е доста добра.аз досега не съм виждал ЛСД телевизор който е 100 херца,а не е FullHD.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Immortal написа:Тва мегаломанията голяма работа Ние в спалнята си гледаме на 22", от около 2 - 2.5 м и си е напълно достатъчно.Това всъщност ни е и най-големия телевизор де, останалите са 21" кинескопни Предстои да си вземем нещо по-голямо, но едва ли ще е повече от 29". Гледал съм на доста телевизори из приятели, и всичко по-голямо от 32" иска да се гледа поне от 4-5 м. Иначе мен лично ме заболява главата, особено ако има субтитри - главата ми става като на тенис-мачAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Много хубава статия: Как да изберем телевизор с подходящ диагонал и къде да разположим новия телевизор..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар