Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за транспорт в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за транспорт в София

Здравейте колеги. Имам малък проблем или по - точно моля за съвет относно транспорта в София. Трябва да се предвижа от Връбница 2, блок 605 (Надежда 6) до летище София терминал 1. Проблема е следния, полета ми е в 6:10, от WizzAir искат да сме на летището два часа преди часа на излитане, което значи че трябва да съм там в 4 сутринта. Градски транспорт няма и остана вариант с такси. Бихте ли ми препоръчали някоя сериозна фирма, на която може да се разчита на нормална цена? До сега ми направи впечетление ОК-а 973 21 21, доста техни коли видях по улиците. А ако има и някой колега от форум-а нощна смяна тази вечер, бих се радвал да му платя на него за услугата

Re: Съвет за транспорт в София

nightlord написа:
    Здравейте колеги. Имам малък проблем или по - точно моля за съвет относно транспорта в София. Трябва да се предвижа от Връбница 2, блок 605 (Надежда 6) до летище София терминал 1. Проблема е следния, полета ми е в 6:10, от WizzAir искат да сме на летището два часа преди часа на излитане, което значи че трябва да съм там в 4 сутринта. Градски транспорт няма и остана вариант с такси. Бихте ли ми препоръчали някоя сериозна фирма, на която може да се разчита на нормална цена? До сега ми направи впечетление ОК-а 973 21 21, доста техни коли видях по улиците. А ако има и някой колега от форум-а нощна смяна тази вечер, бих се радвал да му платя на него за услугата
    Когато излизам без колата аз лично ползвам само 973 - 21 21 .. само позитиви .. глас за тях

Коментар

Според bgmaps до терминал 1 са около 14 км. Като им гледам тарифите без престой излиза 11 лв. До 15 съм склонен да платя с удоволствие. Притеснява ме, че не познвам града и винаги някой може да направи опит да ме изгъбарка нещо.

Коментар

Re: Съвет за транспорт в София

silversony написа:
        Когато излизам без колата аз лично ползвам само 973 - 21 21 .. само позитиви .. глас за тях
        +1Наскоро от Центъра до летището ми излезе 12 лева с въпросната фирма. Голяма тежест оказа трафика...
        In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Ехааа ... сериозно премисляне ... Видях темата, викам си сега сигурно тоя ще вкарва извънгабаритни цистерни и тряя да се уреди да затварят пътищата да ги пренесе, едно-друго ... Викай си едно такси и си отивай, к’во го мислиш, се 1 играеш срещу Крамник с белите ... 973 21 21, 9 12 80, 9622226, 91119. Всичките вършат работа. Лек път ...
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

91263 излизат евтино и са добра фирма по мои впечатления.
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Такситата обикновено ходят до летището през Цариградско и ако го накараш да минете по Ботевградско, може и да се обърка, което не е хубаво като бързаш за самолет. Та ако не знае пътя, аз не бих му давал зор заради 1км. Иначе, като го викнеш по телефона, шансът да те прецакат е нищожен.
              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Единственият негатив на повикването по телефона е, че понякога пускат апарата преди да се качиш, даже преди адреса.
                In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Това че не съм от тук, не значи че ям колците с доматите . Мисля че с един нормален разговор ще се стигне до нормален край. Благодаря на всички за мненията. И за допълнителните телефони които ми дадохте. Биха били полезни, знае ли човек.

Коментар

Виж колегата kik73bg , той е таксиметров шофьор Ако ти е много спешно ще ти дам телефонния му номер, обаче има вероятност и да спи по това време

Коментар

Полета е в 6.00.. На Лутан 6а са оправи6 ли?
                      LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
                      ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

lubo_Y10 написа:
                        Полета е в 6.00.. На Лутан 6а са оправи6 ли?
                        То много други полети има в същия час на на същата авиокомпания не само до Лутън. А и там е доста по оправено от нашето летище. А относно твоя проблем има една фирма която обслужва летището с бусове. За съжаление не съм им запазил визитката. Цената за транспорт в рамките на София е 6 лв. Като също така идват и на адрез да те вземат по предварителна заявка. Ползвал съм им услугите един пъти съм останал доволен. Ама нали съм изпращял не се сещам за името даже. Иначе имат офис на терминал 1 на пристигащи. Вчера минах от там ама кой да погледне и запомни. Ровни из нета надявам се да я намериш.
                        BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

В интерес на истината в София беше трагедия. Имаше само 3 полета в 6 сутринта и трите на WizzAir. Всичките бяха пълни, а за обслужването и чек-ин-а се грижеха 6 човека за 3те полета. Излетяхме с около 1 час закъснение, нямаше транспорт от изхода до самолета. Да не говорим за митническата проверка. Някои ги накараха да минат по бельо през детектора за метал. Във Фиумичино, 15 минути след кацането, вече бях излязал от летището минал митническа проверка и бла бла .

Коментар

Виж сега ... W!zz air са една от компаниите, предлагаща най-евтините билети и славеща се с лошо обслужване ... Няма как да не е така ... те си избират персонала, който да оставят в София. Няма как да не е така ... Пък и ... И Lufthansa са имали издънки ... А излизането винаги и навсякъде е по-бързо от влизането ... единственото чакане е за багаж ...
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Да не прозвучи като реклама ама аз съм доволен от авиокомпанията. Аз и съпругата ми пътуваме редовно и имаме сигурно над 20 полета с нея. Не намирам никаква разлика спрямо други компании в обслужването. Че е имало закъснения имало е както на всякъде другаде но винаги са били по обективни причини. А относно наземния персонал компанията няма никакво отношение към него. Те ползват услуги като на всяко едно летище за което си плащат. Това че на нашето летище има мърльовци, а някой все още се опитват да се правят на велики ме дразни. Наистина са много малко такива хора на общия фон, ама дето се казва една капка умирисва цял казан манджа.
                              BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Working...
                              X