Има ли смисал от такава джаджа и какви наблюдения имате
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трансмитер
Collapse
X
-
Според зависи.Ако си вземеш някой по-скъпичък трансмитер звука не е лош.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Аз ползвам в Бравото трансмитер, от сравнително скъпите е, 30 лв струваше. Има RDS, изписва името на текущата песен на дисплея на радиото на колата.Звукът е много приличен.Единственото неудобство е, когато се пътува на дълъг път - понякога на същата честота (или близка) излиза някое радио и започва да го смущава. С едно натискане на бутон се сменя честотата. Заради RDS-а, радиото само си го намира веднага.Купих си го от Технополис. Нещо такова е:само дето дисплея му е двуцветен. Има и дистанционно.А има и едни други, по 40 лв са, които имат и блутут. Освен за слушане на музика, се използва и да ти прехвърли телефона на радиото - чува се в тонколоните звука, има си вграден микрофон. Съжалявам малко, че не си взех такъв. В Ланчата ЦД-то ми е с блутут и е голям кеф. Където и да ми е телефона, само като вляза в колата и пусна музиката, веднага се закача, и някой ида ми звънне, си вдигам от радиото и не ме интересува къде е телефона (стига да е в колата ). Ама се отплеснах...П.П. Сега видях, че си от Ямбол. Ако не бързаш, след празниците можем да се видим и да видиш на живо как работи. Лошото е, че след малко отпътувам и ще се върна на 2-ри.ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
Коментар
-
Имам наблюдения от над 15 трансмитера.Вършат работа, но шум има, неизбежно е. Колкото и да е слаб, между песните се чува и лично мен това ме дразни, не е като звук от нормална радиостанция, която слушаш в колата си.Ако този минимален шум не те дразни, купувай смело.И както каза Дидо, нека да има bluetooth модул.Огромен избор има ТУК. Аз съм си купувал поне 4-5 модела от там. Подарил съм ги на приятели или съм ги развалил, мъчейки се да модифицирам нещо по тях.За 2-3 седмици идват, доставката е безплатна.Избери си по скъпичък, има интересни предложения.А препоръката ми е за 20-30 лева на майстор, да ти изведат AUX вход от твоя радио/касетофон и да си включваш MP3 плейър или телефон.Аз в момента съм с Nokia E72, слушам си музика с перфектно качество и същевременно изпълнява функцията на handsfree. Когато някой звънне, музиката спира, говоря си, а като приключа музиката си продължава.Кабели не се виждат, всичко е под таблото, телефона е на дискретна стойка на стъклото. Досега батерия не ми е свършвала от слушане на музика..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Трансмитера си е мизерна работа, ако имаш пари си вземи едно хубаво cd и си е чиста работа. Аз половин година изкарах с трансмитер и после направо отиде в коша за боклук. Има един супер дразнещ шум, и то постоянен, направо не си е работа това.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Върши работа, ама ако искаш просто да свири нещо. Иначе не става, Даже и касетката звучи по хубаво.Сега съм се навил моя да го разпарчетосам и да го вградя в радиото на мястото на CD- то и да вкарам сигнала с кабелче към радиото. Ще е по готино за слушане тогава.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Противно на повечето мнения тук - не знам на какви трансмитери сте попадали, но при мен няма никакъв шум. Не и по-различен от нормално радио с добро качество.Както написах и по-горе - ако колегата не бърза, да се обади в Ямбол да му демонстрирам.infineon написа:...Даже и касетката звучи по хубаво.....
Коментар
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.37576 за момента сам се спрял на това но ще мина и през технополис тези дни
Коментар
-
Колега, дай още някой лев и си вземи една навигация от тия евтините, качеството на звука е по-добро от който и да е ФМ-трансмитер, с който съм пробвал да хвана нещо. Освен това можеш да избираш на коя точно честота да ти предава. Някои трансмитери имат само по 5-6 честоти в двата края на обхвата, но сигурно вече повечето също може да ги избираш ръчно на всички честоти. За 100-на лева можеш да си вземеш нещо, което ще ти върши много повече работа. Има също стерео изход 3.5 мм, видео вход и разбира се - GPS-приемник. Чете всякакви размери снимки, няколко формата видео-клипове (филми). Освен ако нямаш уникални изисквания към звука - с такова нещо слушаш все едно слушаш супер супер чисто радио. Ако пътуваш заедно с друга кола - двете коли спокойно могат да слушат от едно устройство музика и навигация.Само че само трансмитера ти струва около 3-5 пъти по-малко. Друго което може да ти се случи - да губи контакт и да ти прекъсва музиката, което не е много приятно, ама по някаква причина никой не го казва
Коментар
-
FM трансмитерите са абсолютно недомислие освен ако слон не ти е седнал върху ушите и не ви дразни паразитния шум.То по-добре някоя адапторна касета (маркова) с 3.5мм. жак накрая и ще се чува много по-качествено.Разбира се няма да може да прехвърля/превърта песните освен директно от самия първоизточник (плейър) но за тези смешни пари няма нищо идеално .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Malone написа:Имам наблюдения от над 15 трансмитера.Вършат работа, но шум има, неизбежно е. Колкото и да е слаб, между песните се чува и лично мен това ме дразни, не е като звук от нормална радиостанция, която слушаш в колата си.Ако този минимален шум не те дразни, купувай смело.И както каза Дидо, нека да има bluetooth модул.Огромен избор има ТУК. Аз съм си купувал поне 4-5 модела от там. Подарил съм ги на приятели или съм ги развалил, мъчейки се да модифицирам нещо по тях.За 2-3 седмици идват, доставката е безплатна.Избери си по скъпичък, има интересни предложения.А препоръката ми е за 20-30 лева на майстор, да ти изведат AUX вход от твоя радио/касетофон и да си включваш MP3 плейър или телефон.Аз в момента съм с Nokia E72, слушам си музика с перфектно качество и същевременно изпълнява функцията на handsfree. Когато някой звънне, музиката спира, говоря си, а като приключа музиката си продължава.Кабели не се виждат, всичко е под таблото, телефона е на дискретна стойка на стъклото. Досега батерия не ми е свършвала от слушане на музика.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
тук http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=37&t=14815 има една интересна тема за прочитане...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар