Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трансмитер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трансмитер

Има ли смисал от такава джаджа и какви наблюдения имате

Според зависи.Ако си вземеш някой по-скъпичък трансмитер звука не е лош.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз ползвам в Бравото трансмитер, от сравнително скъпите е, 30 лв струваше. Има RDS, изписва името на текущата песен на дисплея на радиото на колата.Звукът е много приличен.Единственото неудобство е, когато се пътува на дълъг път - понякога на същата честота (или близка) излиза някое радио и започва да го смущава. С едно натискане на бутон се сменя честотата. Заради RDS-а, радиото само си го намира веднага.Купих си го от Технополис. Нещо такова е:само дето дисплея му е двуцветен. Има и дистанционно.А има и едни други, по 40 лв са, които имат и блутут. Освен за слушане на музика, се използва и да ти прехвърли телефона на радиото - чува се в тонколоните звука, има си вграден микрофон. Съжалявам малко, че не си взех такъв. В Ланчата ЦД-то ми е с блутут и е голям кеф. Където и да ми е телефона, само като вляза в колата и пусна музиката, веднага се закача, и някой ида ми звънне, си вдигам от радиото и не ме интересува къде е телефона (стига да е в колата ). Ама се отплеснах...П.П. Сега видях, че си от Ямбол. Ако не бързаш, след празниците можем да се видим и да видиш на живо как работи. Лошото е, че след малко отпътувам и ще се върна на 2-ри.ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!

Коментар

Имам наблюдения от над 15 трансмитера.Вършат работа, но шум има, неизбежно е. Колкото и да е слаб, между песните се чува и лично мен това ме дразни, не е като звук от нормална радиостанция, която слушаш в колата си.Ако този минимален шум не те дразни, купувай смело.И както каза Дидо, нека да има bluetooth модул.Огромен избор има ТУК. Аз съм си купувал поне 4-5 модела от там. Подарил съм ги на приятели или съм ги развалил, мъчейки се да модифицирам нещо по тях.За 2-3 седмици идват, доставката е безплатна.Избери си по скъпичък, има интересни предложения.А препоръката ми е за 20-30 лева на майстор, да ти изведат AUX вход от твоя радио/касетофон и да си включваш MP3 плейър или телефон.Аз в момента съм с Nokia E72, слушам си музика с перфектно качество и същевременно изпълнява функцията на handsfree. Когато някой звънне, музиката спира, говоря си, а като приключа музиката си продължава.Кабели не се виждат, всичко е под таблото, телефона е на дискретна стойка на стъклото. Досега батерия не ми е свършвала от слушане на музика.
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Трансмитера си е мизерна работа, ако имаш пари си вземи едно хубаво cd и си е чиста работа. Аз половин година изкарах с трансмитер и после направо отиде в коша за боклук. Има един супер дразнещ шум, и то постоянен, направо не си е работа това.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

И аз си бях купил такъв, но реших да го скрия в подлакатника. Прекарах си кабел през бушон, под седалката и с една малка дупка в подлакатника, стана перфектно, преди да ми се запали кабела. Тогава го изхвърлих

Коментар

Върши работа, ама ако искаш просто да свири нещо. Иначе не става, Даже и касетката звучи по хубаво.Сега съм се навил моя да го разпарчетосам и да го вградя в радиото на мястото на CD- то и да вкарам сигнала с кабелче към радиото. Ще е по готино за слушане тогава.
              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
              FIAT БРАВО 1.2 16v
              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Противно на повечето мнения тук - не знам на какви трансмитери сте попадали, но при мен няма никакъв шум. Не и по-различен от нормално радио с добро качество.Както написах и по-горе - ако колегата не бърза, да се обади в Ямбол да му демонстрирам.
                infineon написа:
                ...Даже и касетката звучи по хубаво.....
                Това изобщо няма да го коментирам.

Коментар

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.37576 за момента сам се спрял на това но ще мина и през технополис тези дни

Коментар

Колега, дай още някой лев и си вземи една навигация от тия евтините, качеството на звука е по-добро от който и да е ФМ-трансмитер, с който съм пробвал да хвана нещо. Освен това можеш да избираш на коя точно честота да ти предава. Някои трансмитери имат само по 5-6 честоти в двата края на обхвата, но сигурно вече повечето също може да ги избираш ръчно на всички честоти. За 100-на лева можеш да си вземеш нещо, което ще ти върши много повече работа. Има също стерео изход 3.5 мм, видео вход и разбира се - GPS-приемник. Чете всякакви размери снимки, няколко формата видео-клипове (филми). Освен ако нямаш уникални изисквания към звука - с такова нещо слушаш все едно слушаш супер супер чисто радио. Ако пътуваш заедно с друга кола - двете коли спокойно могат да слушат от едно устройство музика и навигация.Само че само трансмитера ти струва около 3-5 пъти по-малко. Друго което може да ти се случи - да губи контакт и да ти прекъсва музиката, което не е много приятно, ама по някаква причина никой не го казва

Коментар

Ами то ако давам 100 лв няма ли да е по добре едно CD GPS навигацията няма да я използвам много много пак таи ли иначе GPS на GSM-а имам

Коментар

FM трансмитерите са абсолютно недомислие освен ако слон не ти е седнал върху ушите и не ви дразни паразитния шум.То по-добре някоя адапторна касета (маркова) с 3.5мм. жак накрая и ще се чува много по-качествено.Разбира се няма да може да прехвърля/превърта песните освен директно от самия първоизточник (плейър) но за тези смешни пари няма нищо идеално .
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Malone написа:
                          Имам наблюдения от над 15 трансмитера.Вършат работа, но шум има, неизбежно е. Колкото и да е слаб, между песните се чува и лично мен това ме дразни, не е като звук от нормална радиостанция, която слушаш в колата си.Ако този минимален шум не те дразни, купувай смело.И както каза Дидо, нека да има bluetooth модул.Огромен избор има ТУК. Аз съм си купувал поне 4-5 модела от там. Подарил съм ги на приятели или съм ги развалил, мъчейки се да модифицирам нещо по тях.За 2-3 седмици идват, доставката е безплатна.Избери си по скъпичък, има интересни предложения.А препоръката ми е за 20-30 лева на майстор, да ти изведат AUX вход от твоя радио/касетофон и да си включваш MP3 плейър или телефон.Аз в момента съм с Nokia E72, слушам си музика с перфектно качество и същевременно изпълнява функцията на handsfree. Когато някой звънне, музиката спира, говоря си, а като приключа музиката си продължава.Кабели не се виждат, всичко е под таблото, телефона е на дискретна стойка на стъклото. Досега батерия не ми е свършвала от слушане на музика.
                          много точно казано! нсъ мъчи с трансмитери!
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

колега една снимка на този AUX вход имаш ли да го видя

Коментар

тук http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...p?f=37&t=14815 има една интересна тема за прочитане...
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                              X